BELESKE JEDNE DEWOJKE KOJA SANJA....

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

igra bez granica

Re: BELESKE JEDNE DEWOJKE KOJA SANJA....

Post by igra bez granica »

ma ti si bwe carstar!!!!
lili bice ith sranja jos uvek, gledaj napred gledaj da odemo kod stara svi zajedno zajebavamo se pijemo kuvano vino na jahorini grudvamo se, ja i skije ne please, ipak sam ja panonac ali ja cu da se smejem dok gledam vas dok rumeni nasmejani uzivate u snegu. svira jinx a mi sretni slobodni rumeni...
pa nekazu za džabe da ljudi koji pobede drogu su najjaci i uspece u svemu sto odluce.
zato mala moja gledaj napred imas ljude koji su uz tebe i misle na tebe i sve ostale jer mi smo jako mi smo...
Lilith

Post by Lilith »

YugoStar wrote:Halooo L. ja sam tebe skont'o kao laficu,nemoj to.Jebiga znas da je normalno,ta zbrka u glavi i slicna podrum stanja.Mislim glupo mi tebe da sad nesto bodrim,dajem ti savjete i to....bas bezveze.
Suosjecam s tobom i krivo mi da takva cura pati.Volio bih da ti mogu pomoci,da te bar mogu dekom zagrnuti.
Jebiga,ja sam nekad bio SuperStar pa dosao do K...cStar. Sad sam YugoStar,ali se trudim da ponovo zasluzim stari nick!
Nedaj da zonska liga uzme tvoje mjesto.Nedaj!

:smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049
HWALA TI........
BAS SI POGODIO,ONAJ DEO ZA NICK....TA SECANJA ME KIDAJU....
SWE ME BRE UBIJA.......ZWACU SUTRA DA PITAM STO PRE DA ME PRIME U MARJANOWAC....
HUG************** :smt049
She is in love with herself
She likes the Dark
and on her milk-white neck
the Devils mark!
Lilith

Post by Lilith »

igra bez granica wrote:ma ti si bwe carstar!!!!
lili bice ith sranja jos uvek, gledaj napred gledaj da odemo kod stara svi zajedno zajebavamo se pijemo kuvano vino na jahorini grudvamo se, ja i skije ne please, ipak sam ja panonac ali ja cu da se smejem dok gledam vas dok rumeni nasmejani uzivate u snegu. svira jinx a mi sretni slobodni rumeni...
pa nekazu za džabe da ljudi koji pobede drogu su najjaci i uspece u svemu sto odluce.
zato mala moja gledaj napred imas ljude koji su uz tebe i misle na tebe i sve ostale jer mi smo jako mi smo...

HWALA IGRICE,POTPISUJEM I NADAM SE..... :smt041 :smt026 :smt026 :smt023 :smt023
SAMO.....DA,BICE SRANJA.....ALI......
SAD ME UBIJA STA CE BITI KAD SE WRATIM?!
KUCI?????????!!!!!!!!!!!!!! :smt073 :smt102 :smt091 :smt093 :smt021 :smt014 :smt014 :smt062
WOLIM JA KEWU,ALI.........................
"BACAM HEJT KAD SAM STREJT" :lol:
WOL*E*M WAS!!!!!!!!!!!!
Last edited by Lilith on Sat Aug 30, 2008 9:32 pm, edited 1 time in total.
She likes the Dark
the Devils mark!
YugoStar

Post by YugoStar »

E pa drug,do tebe je !
Biraj,ili ces na dno i da strunes,pa da de vjetar odnese,a mi duboko uzdahnemo i kazemo: "bila je dobra ona mala L." ili ces drug moj sa IBG (igra bez granica..od sad...prim..aut!) i sa jos nekoliko rega ljudi,ja se podrazumjevam(moj teren)na Jahorinu,da se grudvamo i pravimo snjeska bjelica!
Jebo skijanje!
Poz
Lilith

Post by Lilith »

STARRRRRRR,OCU JA WAS I SA WAMA DA ZAJEDNO UZIWAMO U SWAKOM TRENUTKU ZIWOTA....
WRACAJU MI SE POLAKO SNOWI I ZELJE.....ALI...... :smt026
MA JAKA SAM JA BRE!
KADA SAM SWA ONA SRANJA PROSLA..... :smt078 :smt090 :smt090 :smt088 :smt089
MOGU JA TO!ALI DOSTA MI JE SWEGA...
ZELIM LJUBAW,RAZUMEWANJE,NEKU SIGURNOST,OWAJ PUT PRAWU SLOBODU A NE KAO PRE....
She likes the Dark
the Devils mark!
decak_iz vode

Post by decak_iz vode »

Lilith wrote:
igra bez granica wrote:ma ti si bwe carstar!!!!

HWALA IGRICE,POTPISUJEM I NADAM SE..... :smt041 :smt026 :smt026 :smt023 :smt023
SAMO.....DA,BICE SRANJA.....ALI......
SAD ME UBIJA STA CE BITI KAD SE WRATIM?!
KUCI?????????!!!!!!!!!!!!!! :smt073 :smt102 :smt091 :smt093 :smt021 :smt014 :smt014 :smt062
WOLIM JA KEWU,ALI.........................
"BACAM HEJT KAD SAM STREJT" :lol:
WOL*E*M WAS!!!!!!!!!!!!
sto se vec sad bedacis s tim sta ce btii kada se vratis??????nemoj s tim losim stavom odma da kreces, samo ces se ugasiti...
bice sta bude, ti samo gledaj sada da odradis ovo sve, zivi dan za danom...i polako...sve se doci na svoje videces!
Image
Image
Lilith

Post by Lilith »

MA JAKA SAM JA :smt066
Sto Ceca lepo kaze a to wazi i za mene:JA SAM DEO WRISKA GENERACIJE ZANESENA U RITMU NEREDA!
:supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :supz: :supz:
CUTEY.gif
CUTEY.gif (69.83 KiB) Viewed 1493 times
She likes the Dark
the Devils mark!
igra bez granica

Post by igra bez granica »

BRAVOOOO MALLLLLAAAA :rock:
decak_iz vode

Post by decak_iz vode »

Lilith wrote:MA JAKA SAM JA :smt066
Sto Ceca lepo kaze a to wazi i za mene:JA SAM DEO WRISKA GENERACIJE ZANESENA U RITMU NEREDA!
:supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :supz: :supz:
CUTEY.gif
e ovo mi se vec svdja!!! :smt118 [tanz] =D> :smt008 :smt020 :smt038
Image
Image
saša-ex

Post by saša-ex »

Ne raymisljaj sta ce biti kad se vratis, ne planiraj koliko ces da ostanes, budi samo svesna da si na pravom putu i izdrži koliko god da bude teško. Ovo je prilika da se boriš za nešto najvrednije, a to je tvoj život. I sve drugo u ovom trenutku nije toliko bitno.
Da li si možda čitala knjigu koju je napisala Ceca Ivanović,ona vodi Raskršće, kniga se zove Transfixa, govori o njoj i njenom sadašnjem mužu, bili su stari novosadski pankeri, možda će ti biti interesantno...
SAMO CEO ŽIVOT...
Post Reply