PEPELJUGA....priča u nastavcima

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

igra bez granica

Re: PEPELJUGA....priča u nastavcima

Post by igra bez granica »

Crvenakapo niko tebe bre ne tera da citas ove postove ova preseravanja i sve stalo. A sta ti bre tu radis na forumu narkomanija sta si ti bolji od nas? Ostavi se ti nase Pepe i svih nas ovo je nase utociste nasa podrska, neke od nas je spaila podrska ovih ljudi mnogih sranja koje smo mogli i napravili da nije bilo nekih ljudi bas sa ovog foruma. Od tebe niko bre ne treba nista niti te zelimo ovde sa takvim stavom. nemas ti pojma o nicemu bre!!!!!!!!!
Zato pali
YugoStar

Post by YugoStar »

Ona nema pojma da nema pojma,sto je i tuga pregolema!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Jednostavno je...
Crvenkapa je SASVIM zalutala u tudju bajku,
Mi ovde trazimo cipelicu, a ne BAKU!!!
Baka je ovde kod PEPELJUGE!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
igra bez granica

Tako je Yugo i Naco moja, dolutala crvenkapa kroz sumicu samo da se nje vuk nedocepa nedaj boze da dodje do njega. a nasa Pepeljugica ce postati princeza to svi znamo. jest da sada zla maceha joj jebe kevu ali proci ce i to. Naca ce sa princom je ipak pronaci.
mvp

Post by mvp »

Jebote,pa imam tajnog obožavatelja. Samo,morat ću ga razočarat,straight-hetero sam.

hahaha izvini ali Yugo mi je dosta simpaticni! Ah te zelje puste zelje!!
trice i kucine
Sagitarius

Post by Sagitarius »

mvp wrote:Jebote,pa imam tajnog obožavatelja. Samo,morat ću ga razočarat,straight-hetero sam.

hahaha izvini ali Yugo mi je dosta simpaticni! Ah te zelje puste zelje!!
he,he,he....
BORBA

Post by BORBA »

djesi YUGO kralju svih kraljeva evo mene stiga sam.nego vidim da te vrbuju neki ovde ajde neka fino je i to.a sto se tice pepeljuge ona je vec nasa princeza.a nemojte ni crvenkapu da nam dirate neka je neka i ona malo tipka sad ce vuk pa onda ce biti kasno. :tonqe:
crvenkapa

Post by crvenkapa »

au brate koje ste vi TRSOTINE,crvenkapa sam se potpiso zato sto sam se smejo kad sam cito PEPELJUGU,drugo,ja nemam problema,bar ne ovakvih zato sto nisam narkomancina koja sve radi za VASU VELIKU LJUBAV I STRAST PAJDO.....ma nemam ja nista protiv samo ga i obozavajte secite sebi vene,unistavajte se.....ali mi nije jasno odakle vam potreba da se proseravate ovde.....
paramparcad

Post by paramparcad »

crvenkapa wrote:au brate koje ste vi TRSOTINE,crvenkapa sam se potpiso zato sto sam se smejo kad sam cito PEPELJUGU,drugo,ja nemam problema,bar ne ovakvih zato sto nisam narkomancina koja sve radi za VASU VELIKU LJUBAV I STRAST PAJDO.....ma nemam ja nista protiv samo ga i obozavajte secite sebi vene,unistavajte se.....ali mi nije jasno odakle vam potreba da se proseravate ovde.....
a odkud jedan tako poremeceni druid da se pojavi ovde sa zgrazavanjem posmatrajuci probleme ostalih ljudi(koji su ruku na srce,sigurno manji od tvog).ajde reci koji je tvoj problem?ti si samo jedan obicni smrdljivac koji prdi u virtuelni vetar.i ajde odjebi vise sa teme,zaboravio si da te ceka bolesna baka i zli vuk.
ee da...poradi malo na nastupu,stice se utisak da si jako primitivna i prizemna kretencina
igra bez granica

Bravp paramparcad
Potpisujem sve sto si napisao i stvarno ne znam sto takvi ljudi rade ovde. Sta si zamislja ko je on da komentarise probleme ljudi ovde. Ovo su hrabri ljudi koji su spremni suociti se sa najvecim problemom, jaki ljudi koji zele i bore se za bolji zivot, naravno ovo je hronicna, recidivajuca bolest, sa velikim usponima i padovima. Zato sta ces ti bre ovde nevredjaj ove ljude. Najlakse bi nam svima bilo prepustiti ovom zlu koje nas sve povezuje i ne boriti se sa njim. Pare su se ovek nalazile ali ne znas ti sta je ovo a vidim i da ne zelis shvatiti. Vec baljezgas gluposti.
Post Reply