Prica kao i sve druge

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Mladjoxxx

Re: Prica kao i sve druge

Post by Mladjoxxx »

Prva pljuga
Sjecam se,uvjek sam glumio nekog mangupa nemogu tocno rec zasto sam je pobao djelom radi znatizelje,djelom jer je bilo zabranjeno a zabranjeno me je uvjek privlacilo,mozda i zato jer sam mislio da cu bit boli od drugih tako ili odrasliji.Nemogu sad sa sigurnoscu rec jer je bilo davno jebiga exsovi brzina i ostalo je napravilo svoje
Sjecam se da kad sam pocinjao sa kemijom da sam se cudio kako se frendovi nemogu sjetit sta smo sve radili i di smo bili prije mjesec dana,rekli su pomalo ,jos ti je mozak frižak
Bio sam 7 ili 8 razred kad sam je zapalio,bio sam u starijoj ekipi,tek poceo s cigarama pa me je malo trave bilo i strah,sjecam se da sam im najvise koritio radi tableta,bio sam mulac i ova u ljekarni nebi posumnjala da te tablete uzimam za nas a ne za babu,sjecam se da sam vecinom isao po praksitene koje smo pili sa alkoholom.
Sa tim praksitenima je bilo svasta sjecam se da je se jedan toliko izbio da je sjedio mrtav i onda odjednom poceo plakat,svi smo se cudili da sta mu je i onda smo skuzili da je se malo "opustio" mislim valda nije ni skuzio dok nije osjetio toplotu medju nogama,tj. malo se popiso...valda je znao da ce ga to pratit par godina i da cemo se uvjek dobro nasmijati tomu
Kod mene su se neki vec dopali i u osnovnoj,tako i taj decko s kojim sam prvu gicu zapalio,on je pao pa dok su njegovi isli u srednju on je morao gulit jos osnovnu,
mene je zvao jer da nepusi sam,uvjek je bolje s nekim,a posto je zvao mene i jos jednog frenda kojemu je to isto bilo prvi put,tad je bas i nisam htjeo zapaliti al bio bi picka da sam odbio,mislim ovaj hoce a ja necu pa morao sam se dokazat,kako u drugim tako i u tim stvarima.Vjerojatno je i ovaj tako razmisljo
Znam da mi je sve bilo smjesno,nismo morali nista ni rec samo bi se smijali,dodjes sebi pogledas nekog i pras u smjeh ..e da mi barem tako i sad pljuga radi,neki kazi da je tad bila i pljuga bolja,slozi bi se i ja al neradi ni pljuga isto na razdopan mozak
Oprala me je na neku hiperaktivu,nismo ni isli na nastavu penjali smo se po skoli bilo je full dobro tad sam vidio da pljuga nije nista strasna dapace onda sam je zavolio i samo brijo po njoj
pljuga ujutro,popodne navece
u srednjoj sam je batalio samo tako,prije skole i pod svakim malim odmorom a na velikom junacku
Ja mislim da je cijela skola pljugala,bar 70%
Nas je disa pusio lulu pa smo mu jednom prilikom kad smo isli do njega a njega u uredu nije bilo u njegovu lulu natrpali trave
neznam jeli skuzio il nije jer nista nikom nije reko al ako nije mislim da mu je to bio jedan veseo dan
Pod velikim omorom je se iz sume dimilo koda je neka rafinerija tamo,ono cirka 100 ucenike po grupicama udara po dimu mogu se kladit da je se na velikom odmoru u 10 min rijesilo 50-100grama zelenog ljeka
Bila je ta vutra dobar djir,sve pare od marende bi skupljo za vutru,obavezno bi poslije skole se naslo nas 5 isfuralo ket u auto i zujanje svuda,zajebancija,smjeh....tu sam poceo slusati price o brzini,exerima
kako dobro peru,ljubav,ples,kako tek na njemu skuzis muzuku,spica eee spica radi nje sam i imao neopisivu zelju da saznam taj duhovni osjecaj................................................
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

Mladjoxxx wrote:To me muci jer sam prije zivio za izlaske pogotovo prije dopa,Ekseri,brzina,party....znate ono party ni ne zavrsi a vec se kombinira drugi al je bilo dobro,sve do dopa prvo su se poceli ujutro spustat a poslije je bio samo dop,ja ga iskreno nisam volio jer sam znao dosta ljudi koje je upropastio,godinu sam pljugo dok su se oni zabijali.a bilo ga je na bacanje frend je uzeo 2 kile.(prodo stan)

dobar ti taj frend sa 2 kg,samo ne znam od kud ti iz price sa zurki sa likom koji prodaje stan zbog dopa........
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
sunrise

Post by sunrise »

dobar ti taj frend sa 2 kg,samo ne znam od kud ti iz price sa zurki sa likom koji prodaje stan zbog dopa........[/quote]

aj ne cjepidlaci i bolje ga je pitat di su te sume di ste buksali i zaboravili na robu?

Dobrodosao

Ne bediraj se zbog pisanja jer ti super ide i lako te se cita. Imamo slicne price samo sto sam ja jedno 7 godina starija. I ja sam se selila puno u zivotu i ja sam bila ne samo bez tate nego i bez mame i brata kad je poceo rat. Nove skole, sve znam. Nova ekipa sve znam. Opet upoznavanjua, sram, nesigurnost, sve mi je poznato. Jedina razlika je sto ja nisam bila izbjeglica jer sam se vratila u rodni kraj i moj tadasnji rat nije bio zvanicno ratno podrcuje. A i spika nam je slicna, trava parti pa se spustaj a onda jebes parti dobar je i dop.
Te faze su ti normalne, to ce sve proci i ti ces izaci iz depresije

nastavi pisati jer me bas zanima

sretno
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

ej, a u koji to grad si otisao zvijeti? napisi mi na privatnu poruku ako ti je bed javno pisati

pozz
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply