uh, pa da krenem i ja
Moderator: sanela
Re: uh, pa da krenem i ja
slazem se sa Saletom
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
pozdrav i hvala na paznji 
ja sam se vama obratio zato sto sam ovde anoniman, to je meni u ovom trenutku najbitnije. jednostavno sam iz dana u dan sve sigurtniji da imam problem, a nemam sa kim da pricam o tome. nije da sad ja nemam zivot, zajebavam se ja, izlazim i sve to. ali gde god da krenem, neka vutra je oko mene. kad god imam para, uvek prvo dajem na vutru. ne znam ni sam koliko puta mi se desilo da poslednje pare koje imam kod sebe dam na ganju pa posle gladujem. i probam ja da se iskontrolisem, ali mi nesto ne uspeva (toliko o karakteru). najvise me boli sto se zavaravam i pravdam sebe sebi da ponovo dunem. ako je neki mnogo usran trenutak, onda da se opustim i iskuliram ( dobro, tad mi i nije bas krivo
) a kad se desi nesto mnogo lepo, onda kao da proslavim.. i tako proslavljam i polozen ispit, i novu curu, i raskid, i novu godinu, i rodjendan, i svaki parni dan u godini.... uvek nadjem razlog! naravno da ja mogu da prezivim bez vutre, ali lagoa bih vas kad bi vam rekao da bar 10 puta dnevno ne pozelim bar dzok 
hvala ljudi sto se uopste cimate da ovo citate

ja sam se vama obratio zato sto sam ovde anoniman, to je meni u ovom trenutku najbitnije. jednostavno sam iz dana u dan sve sigurtniji da imam problem, a nemam sa kim da pricam o tome. nije da sad ja nemam zivot, zajebavam se ja, izlazim i sve to. ali gde god da krenem, neka vutra je oko mene. kad god imam para, uvek prvo dajem na vutru. ne znam ni sam koliko puta mi se desilo da poslednje pare koje imam kod sebe dam na ganju pa posle gladujem. i probam ja da se iskontrolisem, ali mi nesto ne uspeva (toliko o karakteru). najvise me boli sto se zavaravam i pravdam sebe sebi da ponovo dunem. ako je neki mnogo usran trenutak, onda da se opustim i iskuliram ( dobro, tad mi i nije bas krivo

hvala ljudi sto se uopste cimate da ovo citate
- Sagitarius
Eeee,u tom grmu leži zec.Nije toliko bitno šta se uzima,nego zašto nešto mora da se uzima.Ti ipak imaš sreće jer si ostao na dimu,a 99% ljudi koje ja poznajem se vremenom zasitilo toga,iako se ponekad zapali kad se nađemo,ali nekako gubi s vremenom na draži.Eh,da je bar tako s heroinom...uvek nadjem razlog!
Probaj bar malo iskulirat tu travu,ako pušiš po cijele dane,pretvoriš se u asocijalnu lijenčinu,proleti puno lijepih prilika i stvari kraj tebe.A zna bit i zajebano,ako počnu lupat paranoje od trave,onda treba napravit rez.
Otiđi do nekog psihića,ali po mom mišljenju,nemoj pristati na uzimanje ikakvih lijekova,obično su to veći otrovi od trave.
-
da to je stvarno tako kada preterujes sa njom...ali nju mozes vremenom nauciti voziti ili bar ja mislim da sam u tome uspeo...nekad se uroljavim ali onda prekinem i uzimam dosta redje uz poneko pivce...ipak...ja sam bivsi heroinski ovisnik i izmedju dva zla biram manje a ti neznam sta ces...ako ti je zlo od nje prekini,ako nije toliko onda se trudi da budes sto umereniji jebiga...
- Sagitarius
Jebiga,mi trebamo da više pazimo i s vutrom,i s cugom,heroin je pod mus povezan s neumjerenosti u svemu.ipak...ja sam bivsi heroinski ovisnik
Cao.
I ako sam produvao shleper najkvalitetnije trave i hashisa i upraznjavao ga godinam svakodnevno,odlazio u Holandiju samo zbog toga,ja nikad nisam imao vecih problema da stanem.Nemoj misliti da tvoj problem trivijalizujem,samo ti hocu reci,da nisam bas adekvatan vezano za THC i temu "kako prestati da duvam".Namjerno sam napisao "prestati",a ne "skinuti".
U svakom slucaju,nadam se,da se u tvojoj prici nece pojaviti heroin.
Ovo je pozdrav,podrska i dobrodoslica i vjerovatno necu puno pisati iz gore navedenih razloga.
I ako sam produvao shleper najkvalitetnije trave i hashisa i upraznjavao ga godinam svakodnevno,odlazio u Holandiju samo zbog toga,ja nikad nisam imao vecih problema da stanem.Nemoj misliti da tvoj problem trivijalizujem,samo ti hocu reci,da nisam bas adekvatan vezano za THC i temu "kako prestati da duvam".Namjerno sam napisao "prestati",a ne "skinuti".
U svakom slucaju,nadam se,da se u tvojoj prici nece pojaviti heroin.
Ovo je pozdrav,podrska i dobrodoslica i vjerovatno necu puno pisati iz gore navedenih razloga.