How does "normal life" look like???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

overseas girl

Re: How does "normal life" look like???

Post by overseas girl »

ma nema frke bre...drzi se... a sta ti folija, a? nadji dobro duvanje i pici, kad ti mozes da ides na sljaku - covece ti si lom ... a psiha... pa jebiga, kako kazu - to je cena slave... i zajebavaj se ovde s nama - pusti familiju...

e, da znate sta je jako dobra fora - posto smo mi vrsta ljudi koji uglavnom mnogo vole... Psi mnogo pomazu...ko voli...
kiss
saša-ex

Post by saša-ex »

Kakvo bre duvanje, pa gde ide duvanje i skidanje sa dopa, nema gore kombinacije...I gde to ima da se skines, pa da nastavis "samo" da duvas? Kad tad ces se sigurno navuci na dop, to ti je ko neko matematicko pravilo... Tovaris Falko, mani duvanje, idi u neku setnju, mnogo vise ce da ti prija, nadji drustvo osobe koja moze da ti bude podrska, pogledaj neki opustajuci film, nadji neku zanimaciju, tipa sredjivanje gajbe, sta god...samo da budes okupiran necim...
SAMO CEO ŽIVOT...
Falco

Post by Falco »

ma,da,..nikad nisam previše volio iglu,....ma da fleševi su neverovatni(jednom negde ja čujem,kako neko kaže: fleš od heroina ti je kao orgazam kod seksa pomnožen sa 100 :D ),...kad sam to čuo morao sam da probam ,..) i ,tako imao sam jednu djevojku,...več matori junkie,...sa kojom sam išao na rejv,...a ona sama u stanu,..i kaže ona meni ako bi volio da dođem malo da živim kod nje,...a znao sam ja u čemu je štos,..njen "ljubavnik",...stariji 20 godina od nje doživio infarkt(on isto tako skoro ceo život na dop-u) a ona trebala dop,.....meni nije bilo važno,...imao sam tada novca,...ona je bila ludo dobra i tako ja odem kod nje,.....i tako dođe ta dan kad i ja hoču da probam iglu,....a kakav trip je ovo bio,...nisam ni znao da je nešto takvo moguče,....fleš neverovatan,...skoro da niusam mogao disati,....a kad sam došo ka sebi samo sam govorio,..ja hoču još ,...ja hoču još,....onda je bilo tu i koke i tako to bivalo jedne 3 sedmice,...al na kraju ,...ma neznam,..vjerojatno sam bio previše urađen,..i nije mi bilo više tako dobro,..a bila je i situacija kad sma dobila neverovatan dop i mene skoro da uzme vrag,......ona me morala tući po licima ,...vikala na mene,..nek se probudim i tako ,..neznam ja dođem ka sebi,...e sad,...po tom događaju ja sebi reko,..samo još folija,....ma da,....nije gun za mene seljaka :D haha. ili bolje: nije žvaka za seljaka ,... :lol:

...ma da,...volimo mi mnogo toga a ponajviše ..... .... ................ pas,..hm,....
tryin" to be the best of me,...
Falco

Post by Falco »

saša-ex wrote:Kakvo bre duvanje, pa gde ide duvanje i skidanje sa dopa, nema gore kombinacije...I gde to ima da se skines, pa da nastavis "samo" da duvas? Kad tad ces se sigurno navuci na dop, to ti je ko neko matematicko pravilo... Tovaris Falko, mani duvanje, idi u neku setnju, mnogo vise ce da ti prija, nadji drustvo osobe koja moze da ti bude podrska, pogledaj neki opustajuci film, nadji neku zanimaciju, tipa sredjivanje gajbe, sta god...samo da budes okupiran necim...

:D znao sam,,,sad če doč sale da morališe: :D imaš pravo,....ma nije meni ganja problem,...nisam več pušio nekoliko godina,..ja bi to samo naveče,....da zaspim,...pa jbg,..nisam več 5 noči spavao,....ja sam živi zombi,....

...jao meni ,..evo dodađaja,....nazvao me brat,...koji živi u ljubljani,.....idem sad ja njega da pokupim na vlak i onda on dođe kuči,..a poslije idemo pogledat njegov stan u lj.juhuuuuuuuuuuuuu,...samo da nije bed..................to mi je trbalo,...čujemo se ljudi,..zavolio ja vas,.....mnogo,..pozzz
Falco

Post by Falco »

dobro jutro dobri ljudi,..šta da kažem,...ma da ,danas je moj8.dan abstinencije,....ma da bilo je tu i nešto drugih stvari za vikend ,..ali to če ič brzo u zaborav,....e sad dolaze oni pravi problemi,..treba nekako da naučim živjeti.a to mi se sad čini nešto neverovatno,...kao ,da počneš ponovo da učiš voziti biciklu.
Treba da se ispune sva ona vremena koje sam prije utrošio na drogiranje,na nešto konstruktivno.jao meni,... :D

idem sad da se spremim za posao,....svima lijep pozdrav,....
YugoStar

Post by YugoStar »

Pa gdje si ti meni Slovenac?!
Vidim guras i to je super.
Nego da ti skrenem prijateljski,paznju a vezana je za Saleta.Mislim pisao sam to,ali si mozda preskocio.

Sashenka znam,pa mislim da negovorim na pamet i to.
U pocetku skidanja i jos nekih mjesec-dva,on i njegovi komentari tako mogu iznervirati,da je to strasno.
Ali momak,ne da je u pravu nego je to nevjerovatno.I za vutru i za muziku i sve ostalo...
Ok,jeste malo strog i to,ali u sustini je tako.

Kad te prodju frke i psiha se smiri i budes vise dobar nego depresivan,njegovi komentari ce ti biti sasvim drugaciji i blizi.
Vjeruj drugu!
Falco

Post by Falco »

Ma da,....znam ja to,..nisu ti komentari uopšte zlonamerni,....ma ja mislim da mi i trebajo,...ak ne višem,,,,,bar malo još o svemu razmislim,.....ma sasha mora da bude legenda,...obrnu se za 180 stupnjeva( vjerojatno),..jer kad ga čitaš on je pametan,i zna,......ma tako ti je to,..meni ste svi prijatelji,.....

e pozdrav tebi yugič i ostali,...meni se nekako ne da pisati,...imam još svašta,..ali kad dođem sa posla ja sam umoran ko pas,...vidi se,....nema energije posle toliko drogiranja,..a biče,....biče još,...

lp
YugoStar

Post by YugoStar »

Ma super.Samo guraj i nedaj se.
Sasha se okrenuo,ne vjerovatno,nego sigurno i vjeruj da je i meni svjetla tacka.
Covjek je,bar meni,dokaz da se moze izgurati,osloboditi i odjebati heroin i braca mu opijati...za ceo/cjeli zivot!
Kontam kako si,nemoj pisati kad ti se nepise,a docice vrijeme i za to.
PS: Jebala te vinjeta ! Znam da nisi ti kriv,ali posto cesto putujem,a ti si mi jedini Slovenac kome to mogu reci.
Sve najboljshe od tovaris yugich !
Falco

Post by Falco »

hahaha,.....jao,....,...e mogu si misliti kako je nekome koji putuje samo skroz slo,..mora da jeb....sve po spisku,....i još nešto,..čuo sam da su naši prodali 1.600.000 vinjet po 35 evri ,....e onda znaš koji ti je to novac,....ma mora tako i da bude,...jer bi inače DARS(oni koji rade avtoput) bankrotirao,...ma to ti je biznis i politika,....
ajd :)
YugoStar

Post by YugoStar »

Cao Falco!
Bas mi je drago da kontas zajebanciju i da nepravis recidiv!
Ja sam od onih koji "skidaju kapu" Sloveniji.Svaka cast i zasluzili ste EU.Kao sto napisah cesto idem za Njemacku i svaki put vidim napredak.Posebno sam se obradovao kad sam vidio u julu da ste skoro zavrsili autoput.Ja idem za Minhen i samo malo oko Ljubljane je ostalo da se zavrsi.
Inace sam 2 puta bio na sudu u Brezicama zbog brze voznje.To je bilo vrijeme,prije 4-5 godina,dok sam zivio u Njemackoj i vozio jedno dobro i brzo auto.Zaustavi me vas policajac,mislim jedva se ja zaustavim.I pazi ovo,sami policajac i ja.Ja mu dajem 350 eura da me pusti,jer znam da je najmanja kazna nesto vise(platio sam je 770 KM,kasnije),ono,samo da se ne zajebavam.Policajac,iako sam,nece ni da cuje,haloooo 350 eura nece da uzme!!!!
I tako ja na sud,platim oko 385 eura i izgubim 5-6 sati.
To mi se desilo jos jednom,ali su ovaj put bila dvojica i snimili me,pa nisam ni pokusavao da ih podmitim.
Pozdrav i cuvaj se!
Post Reply