dobro kad mozes na posao...nikakvi lekovi protiv bolova i nesanice mi nisu pomaglai na suvo kad sam se skidala, samo sam mogla lezati rigati i svaki cas wc...kud cu takva na posao...kad se samo setim koliko godisnjih je potroseno na moje skidanje, i svaki put bih rekla nikad vise, i cim prodje zija, opet govorila sebi samo jos ovaj put, za oprostaj...oprostaj je trajao 5 godina jbg.kad volis nekog tesko je rastati se....ni ne znam zasto ovo pisem i to na tvojoj str. trosim virtuelni papir,prostor, za moja sranja, a nicim ti ne pomazem...jbg. ponekad zavidim ljudima koje je dop odneo, i koji nisu vise medju nama, a opet kada na NA ili na forumu sretnem ljude koji su isto ovo prolazili a sada su super, malo se primirim, i kazem sebi polako cekaj, vreme je tvoj prijatelj....i tako stalno malo up pa malo vise down i stalno u krug, kada cu izaci iz ovog jebenog kola, lavirinta...?!
a sto se tice zelenog i dopa, to je izgleda svugde tako, dop na svakom cosku mozes srediti a ganje nigde...ja jedva nesto, preko druga.....znam da ni to ne bi trebalo koristiti po NA programu, jer to opet moze odvesti tamo gde si zavrsio, ili poceo kako hoces, ali treba mi ponekad, malo da pobegnem, jbg.jos sam isuvise sveza, treba mi malo bega od realnosti....pozz.
sorry sto ti nista pametno nisam rekla, ali eto doslo mi bas kod tebe, o sebi....
How does "normal life" look like???
Moderator: sanela
- oci boje meda
Re: How does "normal life" look like???
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
halo,..oči boje meda,...
pa ne trošiš ti nikakav virtuelni papir,...
...ti samo piši,..ja sam sretan za svaku rečenicu koju pročitam na moji temi,..koju i ja btw smatram bezvezno,..jer se i meni čini da samo jadikujem i ništa konkretno ne napišem,...al jeb... ga.....takvi smo,...jedni su pozitivci drugi još ne,..a nama terba još nešto više vremena da malo razjasnimo um i tako,..jer kad ta vremena dođu,..onda čemo i mi pisati svjetske citate kao neki ovde na forumu to i več čine,...
e sad oko posla,...ja se bez toga ne bih mogao skinuti,..jer tamo imam mirnu psihu,..a psiha je najvažnija,...kod mene,...fizika nije takav velik problem,...a nisam i bio nasuvo,...imao sam4. dana nešto suboxona,....juče je bio prvi dan bez,....i tako on meni pomogao oko fizike.a noči? noči su zajeb,.....totalno,..ne sklopim oka ni za jedan sat skupa,....e onda znaš koliko ja noču spavam,..veoma malo,..i još to totalno nekvalitetno,...
...teško je to sad,...odjednom pronači nova zanimanja,..kad smu bili tako kul kad smo bili navučeni,...sve je bilo u bojama,..a sad sivina,.....a ja imam još jedan problem,...moga sestriča i njegove cure,..oboje navučeni ko pas,..a isto tako jedini prijatelji,...sad vidim šta radi dop,...kad smo bili svi navučeni,..čuli smo se po 10 puta na dan,..a sad oni neče ni da slušalicu podigne,...no ,...ne uvijek,..ali tako je to,...vidim da je njima dva pravac ravno,.....ne baš totalno,..ali dop radi svoje,...
ganja: volio bi da imam nešto za veče,..da mogu bar na koja dva sata da sklopim oka,....znaš,...samo da se malo smirim i da odu ovi bolovi u nogama,...
lep pozdrav tebi a i svima na .ba....
juhu ,..danas je 6. dan bez dop-a....a ja odlučio da i danas neču,....jel to ok? ja vas pitam?
pa ne trošiš ti nikakav virtuelni papir,...

e sad oko posla,...ja se bez toga ne bih mogao skinuti,..jer tamo imam mirnu psihu,..a psiha je najvažnija,...kod mene,...fizika nije takav velik problem,...a nisam i bio nasuvo,...imao sam4. dana nešto suboxona,....juče je bio prvi dan bez,....i tako on meni pomogao oko fizike.a noči? noči su zajeb,.....totalno,..ne sklopim oka ni za jedan sat skupa,....e onda znaš koliko ja noču spavam,..veoma malo,..i još to totalno nekvalitetno,...
...teško je to sad,...odjednom pronači nova zanimanja,..kad smu bili tako kul kad smo bili navučeni,...sve je bilo u bojama,..a sad sivina,.....a ja imam još jedan problem,...moga sestriča i njegove cure,..oboje navučeni ko pas,..a isto tako jedini prijatelji,...sad vidim šta radi dop,...kad smo bili svi navučeni,..čuli smo se po 10 puta na dan,..a sad oni neče ni da slušalicu podigne,...no ,...ne uvijek,..ali tako je to,...vidim da je njima dva pravac ravno,.....ne baš totalno,..ali dop radi svoje,...
ganja: volio bi da imam nešto za veče,..da mogu bar na koja dva sata da sklopim oka,....znaš,...samo da se malo smirim i da odu ovi bolovi u nogama,...
lep pozdrav tebi a i svima na .ba....
juhu ,..danas je 6. dan bez dop-a....a ja odlučio da i danas neču,....jel to ok? ja vas pitam?

tryin" to be the best of me,...
ma da ,....nisam ni ja previše za ganju,..prestao sam je pušitiu več davno,....al sad ,..ma neznam,možda bi bilo naveče malo bolje,...šta ja znam,...ja sam samo još jedna sjenka koja luta pustinjom,...
lp...
lp...
-
ganja dosta pomaze u apstinenciji od horsa.evo ja bas rolam svaki pola sata,sat 

Pravi si mi ti Rasta Man .... 
...idem ja sad u akciju,....pa da vidimo ak bude sreče,.....

...idem ja sad u akciju,....pa da vidimo ak bude sreče,.....
e jao,..htio sam napisati,....kako mi neoubičajeno lako prolazi ova kriza,.....i to po pola godine folije i ogromnih količina dop-a.....jeste ima muka na poslu,..pogotovo ujutro,..kad sam po sat bio na wc-ju,..i ima muka noči,..kad ne mogu da spavam,...ali sve u svemu,.....nekako ide,...polagano ali ide,....6. dan,...6.dan,...6.dan,...
,....a ja u depresiji,.....
...jao,...gde su mi svi oni streit frendi sada,....
ajajajajajaajjjj

...jao,...gde su mi svi oni streit frendi sada,....
ajajajajajaajjjj
- pepeljuga84
Oću ja vutruuuuuuuuuuuuuuuu 

Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
- overseas girl
gde si , covece... pa kako da ne volim Sloveniju...Sva ta skijanja...a o zezanju i da ne pricam...mi smo neke druge generacije - a i druge orijentacije likovi, kapiram... nisu junkies u fazonu da nesto mrze, budu zlopamtila i tako to...
znas o cemu pricam...sve ti je jasno... e, a za ovaj forum, covece nisam ni ja znala da postoji do pre neki dan a on je ustvari - ne znam koliko su toga ljudi svesni ovde, a kapiram da jesu - jer je forum zaj. sve psihoterapije i ostala sranja a ja sam ih se nagledala koliko hoces... i zato - samo pisite... jer sa kim mi da se razumemo sem sa nama slicnima...
Oci boje meda - drzi mi se - da je Milan ziv sad znas sta bi ti sve rekao - bilo bi ono nemoj se zajebavati, nego odradi to - stisni zube i plivaj dalje... Falco, nemoj ni ti da mi tu klecas nesto, ajde bre ljudi... to je samo zikra - sta ste mi se razmazili toliko...
imate svi cmok od mene
znas o cemu pricam...sve ti je jasno... e, a za ovaj forum, covece nisam ni ja znala da postoji do pre neki dan a on je ustvari - ne znam koliko su toga ljudi svesni ovde, a kapiram da jesu - jer je forum zaj. sve psihoterapije i ostala sranja a ja sam ih se nagledala koliko hoces... i zato - samo pisite... jer sa kim mi da se razumemo sem sa nama slicnima...
Oci boje meda - drzi mi se - da je Milan ziv sad znas sta bi ti sve rekao - bilo bi ono nemoj se zajebavati, nego odradi to - stisni zube i plivaj dalje... Falco, nemoj ni ti da mi tu klecas nesto, ajde bre ljudi... to je samo zikra - sta ste mi se razmazili toliko...
imate svi cmok od mene
jao meni,..sori na pitanju.....vutra=ganja?
ak je tako onda
i ja,..
jao,...dođe jedan glupi slovenac i nezna ni malo stare jugo gramatike,...hahahahahaha
ps,...pozdrav pepo,....čitao sam tvoje postove,...i prava si,..samo se ti meni drži!!!
ak je tako onda

jao,...dođe jedan glupi slovenac i nezna ni malo stare jugo gramatike,...hahahahahaha

ps,...pozdrav pepo,....čitao sam tvoje postove,...i prava si,..samo se ti meni drži!!!
overseas girl wrote:gde si , covece... pa kako da ne volim Sloveniju...Sva ta skijanja...a o zezanju i da ne pricam...mi smo neke druge generacije - a i druge orijentacije likovi, kapiram... nisu junkies u fazonu da nesto mrze, budu zlopamtila i tako to...
imate svi cmok od mene

ma da ,...to smo ti mi slovenci,..janezi na skijama,...bili nekad,..sad nisu naši skijaši ni pola to što su nekad bili,....
a zikra,....jeb,...ja nju i sve okolo nje,.....psiha me uništava,....nemam nikoga da nazovem,,...sestrič opet ne dviguje slušalicu,..i tako,..vi ste mi jedini prijatelji,..sada,...i zato,..plivaču ja,...pa ako moram i maraton,..danas sam na 200 m.....jao meni,...što meni psiha radi,..al vidi se,...budi mi se mozak,....
hahaha......
pozz