Alkoholizam i narkomanija u jednoj porodici

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PROČITAJ ME

Re: Alkoholizam i narkomanija u jednoj porodici

Post by PROČITAJ ME »

............... pozdrav Bakutice draga.... ma svaka ti je na mjestu........ kada čitam vas, zaista ste primjer , meni.... valjda i većini to ne znam ali za sebe sigurno mogu reći.... strašno me mozivišete da se borim dalje....... jer sam i ja u ovom paklu intenzivno 11 godina.... a zaglibila sam ono pravo 3 godine....... eto sada 27_og je bilo tačno godinu dana kako sam se vratila da živim ponovno sa roditeljima........ posao mi dobro ide, tako da mogu solidno uštediti, jer mami predajem pazare, mislim ne baš uvjek, ali tako sam sigurnija kada uz mene nije mnogo novca......... čak sam se nedavno i osigurala... ono unika osiguranje na 20 godina.... pa i tu uplaćujem sebi...... počet ću raditi i taj posao sa osiguravajućim društvom... honorarno ali se isplati..... samo moram odslušati jedan seminar pokupiti znanje i papirologiju...... tako da neću morati hodati po gradu i tražiti klijente... nego sve to mogu raditi iz salona... pa ponuditi po nekoj mušteriji i ono APP ako prođe prođe... hahahaha šalim se... ne ali je tako ko želi da se osigura neka izvoli, a zaista je povoljno.... pa novac ulažeš u sebe i tu si odmah dobar zar ne Bakutice :?: joj što se ja raspisah..... veliki poljubac......... :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Dragicka:
Uhvatila baba rep!!!
EVO SADA JE BAS FIN I MIRAN, uostalom kako i dolikuje jednoj bakuti!
Tako se i osecam, furam na sastanke svaki dan i dalje i (kucam u drvo) NAPREDUJEM, polako....
Ljubi baba sve koji citaju, sve svoje narkomane, sve ciste i sve one koji nisu cisti, a zele to da budu i sve sve sve
PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
bolesTna

Post by bolesTna »

Baka Nato moram priznati Vi ste mene odusevili! Sad sam Vas citala, sve redom, stvarno.. Oci su mi pune suza (da me ne razumete pogresno ali previse sam osetljiva ovih dana). Svaka Vam cast i samo tako nastavite, posle Vasih postova ja verujem da ste Vi jedna divna osoba, i zelim Vam svu srecu :smt058

Ova Vasa prica me podsetila na mamu decka koga sam jako volela. Sa ove vremenske distance lako je sve to shvatiti, ali tada sam bila relativno mlada i jos nisam bila neki pravi dzanki pa sam to gledala na jedan sasvim drugaciji nacin. Dodjoh u situaciju da mi je zao zbog toga, mog ophodjenja prema njoj (daleko od toga da sam bila zla i losa nego jednostavno gledala sam na to kao na njen bezobrazluk i izbegavala je). Pomisljam da sam mozda mogla na neki nacin da joj pomognem, verujem da joj je isto kao Vama trebala samo rec podrske i mozda neko da je saslusa. Sad eto nemam kontakta vise sa tim momkom, valjda je negde na lecenju :| niti znam gde je sada ta gospodja ali ta je prica previse tuzna, da ne zamaram sad.

Elem, verujem da cete uspeti :nod: Veliki deo ste prosli i samo tako nastavite PDT_Love_23
Tako lako, polako, je sve uzeti..
A tako teshko, teshko je s tim zhiveti..
adam*

Post by adam* »

Moram i ja da pozdravim moju najdrazu Bakutu......LJUBIMMMMMM......dobrostojeca bako.....
cucla cucla cuclica
Baba Naca

Post by Baba Naca »

:wink: DANAS NE PIJEM :wink:

HVALA, VOLIM VAS SVEEEEE
adam*

Post by adam* »

Ovo dobrostojeca sam mislo na izgled a ne na materijalno stanje.....sada tek vidim sta sam napisao i kako zvuci-----hahahahahhahaha............
ljubim baku....
cucla cucla cuclica
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Ja sam celog svog zivota kontrolisala svaciji zivot, SEM SVOJ.
Najlakse mi je bilo da NAPADAM ljude oko sebe i govorim im kako su pogresni,
ali tako se moj zivot pretvorio u pakao zavisnika, jer NISAM NI VODILA SVOJ LICNI ZIVOT!
(Jesam, ukoliko sam imala dovoljno "onih" lekova i rakije)
TO VISE NE ZELIM, STVARNO!!!

Ako se koncentrisem na sebe, SADA KADA POLAGANO UCIM I KAKO to da izvedem,
dobijam snagu i volju
DA PRIHVATIM LJUDE TAKVE KAKVI SU!
Ako mogu da im pomognem to je za mene OK, a ako ne mogu ili ne umem,
ONDA POMAZEM SAMO SEBI, danas ne pijem, danas sam vedra, danas mi je lepo jutro,...
Danas, molim Boga da izdrzim i zahvalna sam,
ali ZAISTA zahvalna
svim clanovima foruma koji su me bodrili i bili uz mene prvih 8 meseci moje apstinencije sa svim usponima, padovima i recidivom!!!

I ubuduce cu:
1.Nastojati pronaći aktivnosti koje me mogu zaokupiti i učiniti srećnim, ili u najmanju ruku zadovoljnim.
2.Stvarati sveže i korisne navike koje će me držati u dobrom zdravstvenom stanju tako da ne budem, stalno i preterano, zabrinut zbog svog zdravlja.
3.Nastojati se ponašati prirodno i biti naklonjen drugim ljudima pa im to pokazati i dati im do znanja da mi je u njihovom društvu prijatno.
4.Nastojati ne rasipati vreme i energiju pothranjujući ljutnju na druge, već biti svestan kako to može nauditi isključivo meni i nikom drugom.
5.Verovati kako su sva ljudska bića vrlo slična ... čovek treba pošteno proceniti i preispitati samog sebe ne razmišljajući preterano o drugima.
6.Baciti svoje karte na sto, bez obzira kako bile teške činjenice, pod uslovom da ne blefiram i da to učinim sto temeljnije.
7.Ne mrzeti nikoga shvatajući da pravog zadovoljstva nema u osvetoljubivosti.
8.Što je više moguće osloniti se na vlastiti um i zaista razmišljati - što znači: definisati svoj stav, ali i isto tako, biti u stanju promeniti ga.
9.Sanjariti tu i tamo - ali uglavnom zato da bi planirao, pa si predočio sledeću etapu sopstvenih aktivnosti.
10.Imati čvrstu veru u Boga, sebe samog i svoje bližnje kako me nikakve okolnosti ne bi mogle uzdrmati.

LJUBIM VAS I VOLIM

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
:smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006
Lilith

Post by Lilith »

WOLIM TE NACO MOJAAAAAA!!!!!!!!!! :heart:
JAKO TE WOLIMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart: :heart:
TOLIKO RAZUMEWANJA I LJUBAWI PREMA SWIMA NAMA........ PDT_Love_22 :heart: :heart: PDT_Love_16 :supz:
BluePathCAT.JPG
BluePathCAT.JPG (44.16 KiB) Viewed 1541 times
She is in love with herself
She likes the Dark
and on her milk-white neck
the Devils mark!
YugoStar

Post by YugoStar »

Ja samo da pozdravim druga Nacu B !
Cuvaj se,nedaj se!
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

...... Bakutice ma svaka ti je na mjestu........... samo naprjed.. ljubi Jaca...............
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Post Reply