S obzirom na tvoj evidentan intelekt, kao i svjesnost o problemu, jos jednom cu ti ponoviti da imas na umu da si i ti zavisna od njegove zavisnosti..Postoji i opcija da zajedno idete na psihoterapiju. Jer si i ti prosla kroz problem, na veoma specifican nacin. Ponovicu i rijeci da borba tek predstoji i da je potrebno da ostanes snazna (sebe na 1. mjesto, il bar primakni se 1. mjestu).
atvarno nisam mislila na takav nacin da sam zavisna njegove zavisnosti
mislim da cemo zajedno otići psihijatru , to objašnjava puno mojih pitanja
Hvala svima na podršci i savjetima...
kako sam mu pomogla da se rijesi heroina
Moderator: sanela
Re: kako sam mu pomogla da se rijesi heroina
igra bez granica wrote:pozz Mirjana bravo za tvoju pozrtvovanost. vi ste iz Vk ako je suditi po nicku. ja sam isto tu sada u vk na lecenju subutexom dr me drzi na 4 komada a danas je evo prvi dan da sam popio jedan i dobro se osecam. inace ja tu srecu nisam imao da imam nekog ka o ti pored sebe, jer je mene supruga napustila posle petog recidiva povratka i lecenja u bolnici u vk. i ja imam super dr doduse mladu ali vrlo pozrtvovanu Astrid p. moja supruga nije vise mogla a i ne krevim je puno 11 godina smo bili u braku a sada sam sam ali znam sta zelim. ostaviti se sranja. drzite se neopustajte se nikako, moje svako opustanje me odvelo u novi recidiv jednom posle 2 godine kada mi je bilo najbolje u zivotu.
pozz vama a i ostaloj ekipi Modesty Sagy gde ste mi nije me dugo bilo ali evo me opet.
Samo hrabro prijatelju želim ti svu sreću ka izlječenju samo nikad nemoj da ne popiješ terapiju , pojavit će se tad onaj "zao ti" i napravit češ nešto zbog čega češ se kajati , a što se tiče tvoje bivše nemam riječi ja sam mog muža mogla ostavljati svaki dan ...
Tebi treba pažnja i razumjevanje osobe koju voliš više nego sebe treba ti topla rijeć i razumjevanje...
Ako ti je potreban razgovor piši ako mogu pomoći ću ti, kad imaš problem a ne vidiš izlaz, ovdje smo...
Mirjana,imas moju punu podrsku i respekt!
- PROČITAJ ME
.............. Veliki pozdrav..... nemoram ponavljati već rečeno...... Heroina svaka ti je na mjestu.... po meni..... svi se mi jadni čupamo..... a tebi sestro želim da i na sebe malo pogledaš....... izgleda mi nekako da si tu, ali tu, u nekoj sjeni....... svjesna sam da mu je potrebna pomoć.... hvala onom gore ima je od tebe.... ali moraš i na sebe pripaziti..... govorim ovako jer želim učetvovati u tvojoj borbi.... SVAKA ČAST SAMO NAPRIJED.... pozdrav od Jace........ 

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
bojim se da ako osjeti moju slabost da ce mu bit lošePROČITAJ ME wrote:.............. Veliki pozdrav..... nemoram ponavljati već rečeno...... Heroina svaka ti je na mjestu.... po meni..... svi se mi jadni čupamo..... a tebi sestro želim da i na sebe malo pogledaš....... izgleda mi nekako da si tu, ali tu, u nekoj sjeni....... svjesna sam da mu je potrebna pomoć.... hvala onom gore ima je od tebe.... ali moraš i na sebe pripaziti..... govorim ovako jer želim učetvovati u tvojoj borbi.... SVAKA ČAST SAMO NAPRIJED.... pozdrav od Jace........
Ma ako si to ti na Avataru,nikako mu nemoze biti lose!!!
ja sam.....YugoStar wrote:Ma ako si to ti na Avataru,nikako mu nemoze biti lose!!!
E onda mirno spavaj!
-
mogla si otkriti i malo vise...mirjanavk wrote:ja sam.....YugoStar wrote:Ma ako si to ti na Avataru,nikako mu nemoze biti lose!!!
- pepeljuga84
E moj Paramparčad
Nisi ti naivan

Nisi ti naivan

Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;