PEPELJUGA....priča u nastavcima

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

adam*

Re: PEPELJUGA....priča u nastavcima

Post by adam* »

Ma nije...........ona je bas prava zenka......
cucla cucla cuclica
paramparcad

Post by paramparcad »

adam* wrote:Ma nije...........ona je bas prava zenka......
nisam mislio na to...nego na njen provod van foruma i to :twisted: :evil: :snakeman:
adam*

Post by adam* »

pa i ja sam na to mislio.....a na sta si ti mislio....da sam ja mislio???
cucla cucla cuclica
YugoStar

Post by YugoStar »

Kako god,situacija je zabrinjavajuca!
Mozda sastanci AN traju 24 h ?!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Šta vam je ljudi bre?
Tripujem ja de ste vi istripovali.
Ne znam.Nisam ja nikoga odjebala-samo nisam bila tu.
A narkomani jesu moja slaba tačka.Smaraju me strejteri i njihove lovačke priče i ostala sranja.A i ne osećam se prirodno u njihovom društu.Napeta sam i ta sranja.
ona ce pripasti onome ko je najmanje zainteresovan za nju :D
E,tako to uvek biva sa ženama.Ne znam koja je to fora,ali valjda što više zajebavaš ribu ona se više loži na tebe.Valjda je to onaj trip-ja ću njega promeniti,on je dobar u duši :-D ,i slične gluposti....

Nego uzela sam da čitam neke knjige-Majkla Konelija sam pročitala.Marka Vidojkovića takođe-sada čitam omiljenog domaćeg pisca-Pavića.On je skroz lud jbt.Ono što on piše,ja ne znam...Gde mu svi ti tripovi padaju napamet...Bezmalo sam svaki put kada ga čitam u najmanju ruku zapanjena...
Tako,prolazi vreme-knige odvlače misli.
Prija mi sad taj trip skroz.I,što je najbolje-super sam skoncentrisana-mislim da nikada u životu nisam bila tako dobro skoncentrisana...
Malo mi nedostaje muško društvo hehehehehehehehehehehe :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043

Ljubim vas sve PDT_Love_08

Ej Yugo-ne idem na NA sastanke-idem na psihoterapije,još neko vreme svaki dan :lol:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
paramparcad

Post by paramparcad »

evo ja sam pepo najmanje zainteresovan za tebe...mozda ti mozes da me promenis...hehehe :twisted:
YugoStar

Post by YugoStar »

=D>
oci boje meda

Post by oci boje meda »

pavic, da slazem se, sve od njega procitah...i lud je skroz.....uzmi i pincona citati, objava br.49, samo ta knjiga je na nasem oblavljena ako ti engl. odlicno ide, naci ces jos dosta, pa basaru citaj ni on nije bas svoj, mada je paviv nenadjebiv.ali i basara, okean more, tuzna je knjiga (bar meni) pijanista....ima jos, ako te interesuje naci ces...poz
i mojne da pravis toliku zbrku medju muskim rodom :mrgreen:
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
oci boje meda

Post by oci boje meda »

samo da ispravim, ili dodam kad spomenuh okean more i pijanistu, nije se odnosilo na basaru vec na(aleksandro)barika.i pekic ti je odlican, besnilo, atlantida, ako nj/atlantidu uzmes citati, kraj ce te jako iznenaditi...ali obracaj paznju na detalje sa pocetka knjige, kasnije ce biti vazni..poz
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Nekada mi je muka od same sebe.Kada bih mogla samo na jedan dan da zamenim mozak sa nekim-da se opustim jbt.
I strašno me nervira što kao kreten sedim gajbi-kao vampir se cimam od dana.Smaraju me ljudi-sve me smara.
Nedostaju mi žurke,nedostaje mi zezanje.Nedostaje mi svitanje.
Obožavam svitanje.To mi je najlepši deo dana.Posebno svitanje na chillu.Zora kad otkrije gomilu ispijenih ljudi,koji hoće još i još muzike.Niko neće da ide kući.Svi kao da su došli pre pet minuta.To mi je baš jak osećaj.Osećaj kao da si na vrhu sveta.Osećaj kao da je ceo svet u tvojim rukama.
Rađanje novog dana-početak kraja.
Trenutno mi i nije toliko loše.Samo me ubi neka nostalgija.Nedostaje mi bivši,nedostaje mi sve vezano za ljubav.Ne znam,nekada mi je tako pun kurac svih tih sranja vezanih za ljubav i voljenje nekoga.Ipak nekada ne mogu da dođem sebi,u fazonu sam umirem...

Jaka sam ja-ne dam nikome da me polomi i potopi.Taj se nije rodio.Ipak-najbolje bi bilo kada bih uspela da se izborim sama protiv sebe-za sebe pre svega.
Hvatam zalet ovih dana da uzmem knjigu.Bio bi red i krajnje vreme.
Šta još da vam kažem.Da.Sada od lekova pijem Eftil i Zyprex(psihostabilizator i antipsihotik),i osećam se ludilo dobro,nemam nekog rovca.Psihoterapija mi pomaže extra...
Sve u svemu dobro sam samo sam navikla da kukam :-D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L44lxtNhBcU[/youtube]
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Post Reply