Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Sama je prizdila vatru i jos dodaje ulje,benzin,alkohol i ostale zapaljive materije,na istu.
Od vatrice je napravila logorsku,a mene je stah pozara sirih razmjera,koju ni eskadrila Kanadera nece moci lokalizovati.
Bas je vruce!
i jos da dodam,koji ce njoj kurac bilo ko odavde?zadnje sto joj treba je neki narkoman leceni ili ne...njoj treba muskarac koji nema veze sa svetom narkomanije,na koga ce da se ugleda,koji ce da je podrzi u njenoj bolesti a ne neko koji ce da je podseca na tu pricu...i ona fora skidanja zajedno je tek trula.ja se ne bih nikada zabavljao sa devojkom koja je imala ili ima veze sa gudrom...ta veza je unapred osudjena na propast pa prema tome bolje spreciti nego leciti(bezuspesno).pozdrav peparo.
Ovo je trebala da bude sala ali je otislo predaleko kao sto kaze Yugo............pec pec.....vatrica......
evo ja cutim od sada.............a Pepe nas svakako otresla ko slinu..........