ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja
Moderator: sanela
- oci boje meda
Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja
yugo moj najdrazi, pa znas da sam ti ja za dernek uvek.....samo ovo malo da prodje....znas ti sve.....kiss 

pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
u dubinama sebe?
- PROČITAJ ME
........ pozdrav...... kada smo prije neki dan Yugo i ja pili jutarnju kaficu, ovdje kod mene....... baš smo spominjali koje ljude znamo lično sa foruma..... i vjerujte mi.. da se on i ja toliko slažemo kada su u pitanju raja sa foruma. naravno razgovarali smo o svima nešto po malo ali sve u najboljem smislu... jer kod nas ne postoji truni lošeg smisla.. i neviđeno kako ste svi dragi. naravno svako na svoj način................. a oči moje................. pa bolje da javno kažeš kako se osjećaš i kako si i što napravila rec. pa tu smo svi da pomognemo jedni drugima riječima. ljepim, pozitivnim, ohrabrujućim...... pa evo ti mene za primjer... ja kada mi je god loše i kada god nešto userem ja to javno i napišem i onda naravno svi mi pišu i daju mi podršku.... tješe me u tim teškim momentima................ mila sve će proći. vjeruj meni neukoj. hahaha. ovo uvjek volim reći................. ja koliko te pratim, čitam ti si meni rega stroga majke mi. ali si sada u problemu kao i većina. i ja sam. evo stalno mi se šmeka na tablete pa jebem mu mater guram kako znam i umijem....... evo danas u toku dana . tako mi je loše i teško bilo da sam htjela otići u apoteku i kupiti je cijelu samo da se smirim....... da smirim ovaj haos u glavi....... nego odluta ja skroz od teme... tako dok smo kahvenisali Yugo i ja baš je neko od nas dvoje spominjao žurku...................... kako bi nam galirung bio................. ali evo zamisli nas majke ti......... pa svi bi davali podršku jedni drugima....... itd............ imala bih sada svašta pisati ali evo moram nešto raditi. pozdrav za cijelu ekipu.... čujemo se. Jaca................

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
- oci boje meda
joj ljudi, ne znam sta mi je ovih dana, imala sam utisak da sve krece na bolje, da sam napravila mali pomak, bolje sam se i osecala, psihicki....a sada....kao da sam velika hodajuca crna rupa, ili da je u meni crna rupa koja guta sve lepo sto samo promoli glavu, samo neka lepa, pozitivna misao da izviri, moja rupa je proguta, ne da , ne dozvoljava.....ostavlja samo sivilo, cemer, crnilo depru....ne znam vise sta da radim, ne znam gde cu kuda, sta kako....!!!!!!!???????
PROCITAJ ME sta si mislila kada si rekla da sam stroga prema sebi suvise?mislim da sam bas popustljiva, isuvise labilna, mada se ponekad mozda tako ne cini jer se svim silama borim pobeci iz ovog ludila, a ima i ovde dragih ljudi, koji hoce pomoci, makar recima....idem malo zvrljati..misli i stihove
ljubim i tnx na podrsci
ljubim te/vas
PROCITAJ ME sta si mislila kada si rekla da sam stroga prema sebi suvise?mislim da sam bas popustljiva, isuvise labilna, mada se ponekad mozda tako ne cini jer se svim silama borim pobeci iz ovog ludila, a ima i ovde dragih ljudi, koji hoce pomoci, makar recima....idem malo zvrljati..misli i stihove
ljubim i tnx na podrsci
ljubim te/vas
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?
- oci boje meda
a da ta zurka....pa ne umem je recima opisati...ne znam da li da li bih je se plasila (s obzirom na moje trenutno stanje) ili uzivala?!mada ako bi bili samo odabrani, dragi ljudi, zurka bi bila ooooopppaaasnno dobra...pogotovo za mene i jos nekoga
prepoznace se taj neko!

pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?
-
opa...neko bas ne gubi vreme...
- PROČITAJ ME
................
...............

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Cccccccccccccccccccccccccc - ako ako - samo se vi volite......podrzavam........treba nam beba.....pod hitno......tanki smo s bebama.....
cucla cucla cuclica
- pepeljuga84
E-ne može ništa da ti bude kad uzmeš nešto preko bloka.
Tek sutra-kada popiješ novi blok-a to je još u organizmu
I još nešto-piši brate na forumu kad ti prija...Nemoj da te to vezuje...
Recidiv ko recidiv-dešava se jebiga.Ja ne bi to tako gledala.Sveža si još jebiga.Opusti se i guraj dalje.
Zvučim ko neki hipik
Tek sutra-kada popiješ novi blok-a to je još u organizmu

I još nešto-piši brate na forumu kad ti prija...Nemoj da te to vezuje...
Recidiv ko recidiv-dešava se jebiga.Ja ne bi to tako gledala.Sveža si još jebiga.Opusti se i guraj dalje.
Zvučim ko neki hipik

Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.