Recidiv nako 4 godine

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Sagitarius

Re: Recidiv nako 4 godine

Post by Sagitarius »

pepeljuga84 wrote:U principu-ti sigurni ga prvi naprave,prvom prilikom.
Ovo bi svako tko je duže godina u dodiru s heroinom morao da zna.To je jedan od osnovnih i najtežih problema vezanih za narkomaniju.
Nikad ne reci nikad...

Ja ne želim nikome govorit-čini ovo ili ono,liječi se ovako ili onako.
Ono što ja proživljavam je da što više STRAHOPOŠTOVANJA osjećam pred heroinom,to uspješnije apstiniram.
Bio sam čist skoro 8 godina,i pomislio kako sam dovoljno jak da mogu da se nosim s drogama.
I onda je krenulo nizbrdo...
Naravno, najveci teret te borbe, gde god da odes i sta god da pokusas, lezi na tebi.
Dobro si Sale rekao,teret borbe.Ja dok sam se borio,bio sam dobar.Kada sa ufilmao da je borba završena,sjebo sam se.
anonimus_zasad

Post by anonimus_zasad »

U ponedeljak imam zakazano kod DR Banke ugradnju implanta 3 mjeseca 1000km.Odlucio sam se za to jer u buraza je zena trudna i ocekuje bebu za par mjeseci stara mi je bolesna otac takodje, ako odem u komunu tamo cu biti najmanje godinu dana ako zelim uspjesnu resocijalizaciju.Ali ja mislim da nisam toliko pao nisam krao,pravio narkomanske gluposti znate vec na sta mislim jer ipak kazem uzimao sam ga 20 dana. Ugradnjom implanta ja cu biti siguran i ta tri mjeseca biti ce mi dovoljno se vratim tamo gdje sam bio a to je normalan zivot koji sam imao prije recidiva: posao kuca pomaganje roditeljima.ALI JEDNO JE SIGURNO ALKOHOL NIKAD VISE U MOJA USTA.Hvala vam svima na pomoci zelim vam puuuno srece zdravlja i sto manje recidiva ustvari nikako da pravite gluposti koje sam ja napravio THANK ALL. :wink:
C21H23NO5

Post by C21H23NO5 »

Ja ne mogu ni da se poredim s tobom jer sam bila strejt bez blokova, bez ičega, samo godinu i po i sad sam opet navučena ko stoka nekoliko meseci, a zadnjih par nedelja sve češće na gan. U radnom sam odnosu i super mi je na poslu, taj posao mi je jedina motivacija da se skinem ali isto tako me i sprečava jer ne mogu da uzmem ni odmor ni slobodne dane da se skinem a ne mogu da kriziram na poslu a para niotkuda za terapiju i šta sad da radim?! Upomooooooooooć!!!!! :cry:
I'm livin' on chinese rock all my best things are in hock :p
anonimus_zasad

Post by anonimus_zasad »

Meni je motivacija za skidanje bila moji roditelji ja nemogu da zamislim da im ponovo to radim da ih unistavama sad kad su bolesni ja sam im najpotrebniji i nema pojma da ja ponovo radim te gluposti samo yelim da im dam sebe onakog kakav sam oduvijek bio a to je dobar momak sa dusom i sa sa zdravim nacinnom raymisljanja.Oni trebaju mene ja njih.Meni je 31 god ja nemam vremena za trcanjem po gudru i da se vrtim u krug da idem istim putem koji nema skretanja raskrsnice.Opet ponavljam oni su ti koji mi daju snagu da nastavim sa normalnim zivotom.Samo mogu jednu stvar da ti kazem otidji kod doktora i obrati se za pomoc ali svati niko ti nemoze pomoc ni najbolji doktor aki ti nezelis da se skines ako ti neyelis sebi dobro.
C21H23NO5

Post by C21H23NO5 »

Ja želim da se skinem i ne odlažem to pravdajući se nekim glupostim ali stvarno ne mogu u krizi na posao a nemam još uvek prava na odmor,bolovanje ne dolazi u obzir i jedino što sam uspela da isplaniram je da kad primim platu kupim metadon ili da nađem nekako subotex,uglavnom nešto od lekova što će mi maximalno krizu učiniti podnošljivom jer ne smem da se krivim i znojim pred kolegama da me ne izvale pa da najebem,moram da prođem što bezbolnije kroz krizu jer ću je proživljavati na poslu i to mi je najveći problem da mogu kod kuće da se skidam sve bi bilo lako ali ovako sam u žešće zajebanoj situaciji!
I'm livin' on chinese rock all my best things are in hock :p
saša-ex

Post by saša-ex »

Ma u pravu si, ipak je dobar posao vazniji od zivota...

Ej bre, da li ti cujes sebe, dajes prednost usranom poslu u odnosu na svoj zivot...Ajmo stvari ovako da postavimo, ti si narkomanka, ne mozes se skinuti sa magicnom tabletom, u tvom zivotu nista nije normalno, ma koliko ti taj posao davao takav privid, ako nastavis da se drogiras vrlo brzo ces ostati bez njega. Da li mislis da tvoje kolege vec ne provaljuju da se sa tobom nesto desava? Ako se izlecis, moci ces da biras posao, ako nastavis da se drogiras neces moci izabrati nista osim smrti...
SAMO CEO ŽIVOT...
anonimus_zasad

Post by anonimus_zasad »

Slayem se sa sasom u potpunosti kakav metadon kakve tablete nemozes to sama da uradis nikad vjeruj mi ja sam tako radio x puta i opet ista stvar za 7 dana sam ponovo bio na dopu odi doktoru ostavi posao jer tvoj zivot je u pitanju, ne samo tvoj nego i tvoih najblizih nemoj da se zavaravas oko toga. Posla ce biti vjeruj mi ali prioritet si ti.Zato poslusaj me otidji kod doktora.
BORBA

Post by BORBA »

C2 posto ti je nik stvarno dug i nemam zivaca da ga pisem mogu te ovako zvati.posto vidim da hoces da se skines a radis pa nemozes da se ofiras naj bolje ti je ako ti vec hep(metadon)ili subotex mogu pomoci da krenes recimo petak jedan da odaberes i da pocnes sa skidanjem tako da ces do ponedeljka koliko toliko proci ono najgore ali pod uslovom naravno da taj metadon pijes u malim kolicinama noliko koliko ti je dosta da ne kriziras a ne da se pucas i da ga onda za ta tri dana polako makar po jednu tabletu da skidas i vjeruj da ce ti biti lakse dosta i neces se puno izofirati pred kolegama jer prva tri cetri dana su najgora a kasnije je mnogo lakse(bar meni je tako sto se tice fizike).
nisam htio da ti pisem kako trebas da zanemaris posao da se prvo skines pa ono lafo bice posla kasnije i tako ta sranja jer ce ti ovde na forumu vecina to reci kako trebas da se skines jebo poso poso ces lako naci ali nemoj ti to ako mozes radi i skini se a mozes jer nisi dugo na ganu mislim sta znaci dugo naravno da je i mjesec dugo ali sa obzirom kako je bilo ranije posto predpostavljam da si prolazila i gore tako da mozes i ovo da sjebes.
ovo sto se posla tice to ti pisem radi licnog iskustva jer sam ja sjebao dobar posao radi toga da se skinem i sad nemogu da ga dobijem nazad i ta prica kad si cist lako je naci poso pusti to nego ti probaj da guras uporedo sa poslom to ti je najbolje a ako jos neradis subotom i nedeljom eto ti prilike makar dva dana da si kuci da prode najgore.
velik pozdrav i sretno nadam se da ces da izguras i pobjedis to sranje.
BORBA

Post by BORBA »

stvarnio sale citao sam tvoju ispovjest i vjerujem da si ok momak i drago mi je sto si vec dugo cist i vjeruj da ti zelim da tako ostane do kraja tvog zivota i zelim tebi i tvojim sve najbolje.
ali brate u nekim trenutcima kad citam tvoje komentare imam utisak kao da si pobrao svu pamet ovoga svijeta.nemoj da se uvrijedis ovo je samo moje misljenje.a sto je tako opet ta tvrdnja kao jebo poso zar ti je preci poso od tvog zivota i tako te gluposti.naravno da nikome posao nije preci od zivota ali ako moze neko da se skine i uporedo radi zar to nije plus,a sta kad se skine a nema posla kako onda da zivi da sjedi u kuci i visi na kompijuteru i na ovom forumu i prosipa suplju,da ceka da joj stari i stara kupi kutiju cigara skim da se druzi ako su joj narkomani samo drustvo.ovako na poslu makar kontaktira sa normalnim svijetom.ja se sa tim da treba napustiti posao i skinuti se slazem samo u slucaju ako si stvarno zaglibio i vidis da nema ti druge nego da se sklonis iz grada u kojem si onda a sve dok si imalo jak da se boris kao sto je u njenom slucaju onda bi ostao radio i borio se.
majke mi nekad nemog da svatim ovde ljude jeli to vi mislite da samo ako ides doktoru ili trazis strucnu pomoc da mozes da se skines ili kad mi neko kaze samo komuna je spas ma mojne toga majketi.mogu da nabrojim 100 osoba najmanje koji su bili po 3 puta u komunama pa nista i sad ce te vi naravno da mi kazete da je to do njih jer nisu htijeli da se skinu,e a ja vama kazem onda ako hoces da se skines mozes i da uporedo radis i da se skidas. :wink:
saša-ex

Post by saša-ex »

Dragi Borba, daleko od toga da sam popio svu pamet ovog sveta, u pitanju je samo mnogo godina u narkomaniji, sto s jedne sto s druge strane, iz tog iskustva dolaze i moji saveti. Iz toga proizilaze i neke stvare koje su kao zakon-ne mozes se izleciti sam od sebe...A ovo sto si joj savetovao-samo ti radi i bice sve u redu, jednostavno ne moze da se izvede.
SAMO CEO ŽIVOT...
Post Reply