ZELENA VILA
Moderator: sanela
- pepeljuga84
Re: ZELENA VILA
Kapiram da je ovo 063 8357 479 posebno i ovo 036 71190-mada ovo drugo mi baš nije jasno-ovo prvo je mobilni...
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Evo uredio sam.........
A deda se nece buniti-to mi je posao-od toga zivi......samo vi zovite.......
036 je pozivni za Kop
A deda se nece buniti-to mi je posao-od toga zivi......samo vi zovite.......
036 je pozivni za Kop
cucla cucla cuclica
I ja sam se malo sjebucko.Dobio flashu kad ono vidim jedan proizvodjac iz Njemacke.Znajuci njih,malo se razocarah,ali kontam da probam.Spucam to i nista...ono efekat kao da sam pio neku rakiju napravljenu od "Bronhi" bombona,malo se ucug'o i nista.Fuj!
Mada su mi pricali,par likova kojima vjerujem,(odvojene price !),da su se,nekako, cudno napili.
Prvi na splavu u BG,a drugi u kucnoj reziji.
Prvom bilo dobro u pocetku,kasnije se niceg nije sjecao,a drugi se osamutio i sa kreveta pasivno posatrao dernek u njegovoj kuci.Sutradan je,(kreten)bacio ostatak!
Prvi je strejter koji ponekad cuga,a drugi je aktivni duvac!
Mada su mi pricali,par likova kojima vjerujem,(odvojene price !),da su se,nekako, cudno napili.
Prvi na splavu u BG,a drugi u kucnoj reziji.
Prvom bilo dobro u pocetku,kasnije se niceg nije sjecao,a drugi se osamutio i sa kreveta pasivno posatrao dernek u njegovoj kuci.Sutradan je,(kreten)bacio ostatak!
Prvi je strejter koji ponekad cuga,a drugi je aktivni duvac!
036 je pozivni za Kraljevo...
apsint koji ima kod nas je sranje pravo...razblazeno ili ko zna shta...prodaju ga ljudima chisto da bi neko mogao reci kako je probao apsint...heh...
imao sam priliku da probam cheshki apsint i nishta osebno...mozda ga treba popiti u vecoj kolichini da bi imalo nekog halucinogenog efekta...sve u svemu, nishta posebno..ni ukus mu nije neki..
apsint koji ima kod nas je sranje pravo...razblazeno ili ko zna shta...prodaju ga ljudima chisto da bi neko mogao reci kako je probao apsint...heh...
imao sam priliku da probam cheshki apsint i nishta osebno...mozda ga treba popiti u vecoj kolichini da bi imalo nekog halucinogenog efekta...sve u svemu, nishta posebno..ni ukus mu nije neki..
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Pa ljudi, sta vam je, ako bas imate toliku zelju da se uradite, uzmite esid....
Kakav crni apsint, to vam je rakija sa gadnim ukusom...
SAMO CEO ŽIVOT...
- Sagitarius
Sale,ono što danas zovu LSDom je blijeda slika onog što bi LSD trebao biti.saša-ex wrote:Pa ljudi, sta vam je, ako bas imate toliku zelju da se uradite, uzmite esid....
Velika steta 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- Zona Sumraka
hahahhaha fakat...