Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Ovo nema nikakve veze sa temom ali sam se setio jedne prilike kada sam bio kod neke drugarice bivse u Bg i pozvala je dilera i on joj ladno rekao "danas neradim crveno slovo je u kalendaru" kao svetac je nerade firme pa samim i on.katastrofa.
BOBAN wrote:Ovo nema nikakve veze sa temom ali sam se setio jedne prilike kada sam bio kod neke drugarice bivse u Bg i pozvala je dilera i on joj ladno rekao "danas neradim crveno slovo je u kalendaru" kao svetac je nerade firme pa samim i on.katastrofa.
Brate to se i meni desilo-mislim da je neka slava bila-naravno radilo se o dorćolcu....
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Ma show program ..
Ali ja isto miislim da nema nishta gore nego kad skupljash i ne znam ni ja na koje swe nachiine pokushawash da dodjjesh do kinte , a josh i zikra pochinje .. I na raju nawadish pare , a diler pochne neshto da kaki , ne mozesh da ga dobijesh ili neko trece sranje ..
Uhhhhh secam se tog osecaja .. mislim da nema goreg .. tj bar ga tada nije bilo ...
A posle san naishla i na iha haj gore osecaje ..
Ako mislish da nechega nema, saaaaaaaamo ti nastawi da trazish i ne sumnjaj da cesh naci ...
Jbg .. surowa realnost !!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
A znas ono: probudis se rano, vec pomalo naceta krizom, izbijas, izbijas citav dan, jedva nekako skupis dvadeset maraka za pisljivog piza, dobijes dilera, zavrsis u kratkom vremenu, mislis da je sve OK imas paket u ruci i ono napokon, dodes kuci, stavis u kasiku i kasika ti se prevrne! Jednom se dogodilo i sta da kazem...slom zivaca.
Da se vratim on topic: dajem kad imam i kad sam dobre volje!
Waaaaaaaaaaaa uzas jedan
A da .. Ja nisam ni dala komentar na osnownu temu ..
Iskreno, mislim da nisam dala josh nikada konkretno znajuci da za to treba .. Pogotowo ne nekom NEpoznaniku .. Ali fora je i u tome shto ja ziwim sada u jednom jako malom mestu, tako da ni ne dolazim u takwe situacije, pa sam ja izgleda wan konkurecije
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..