YugoStar
Moderator: sanela
Re: YugoStar
Cure,cure,cure.........................................i na kraju cure!
YugoStar wrote:Cure,cure,cure.........................................i na kraju cure!
zdravo rasmisljanje.......cure,cure,cure........najlakse je nama jednu opsesiju zameniti drugom-"zdravom".....pravi recept.....e sada kod svakoga pali nesto drugo.....
cucla cucla cuclica
Ziva istina !
Iskoristicu ovu svoju veselu svesku,da napisem nesto vezano za neke pojave na forumu,a da netrosim listove drugih.
Pojava je u stvari problem,a problemi su cesti NESPORAZUMI izmedju forumasa.Ovo se odnosi iskljucivo na regularnu ekipu,smradovi me neinteresuju.I ja sam cesto pogresno shvacan i dozivljavan,od ljudi koji me Povrsno znaju,a kamo li na forumu!
Naravno,i ja sam znao procjenjivati ljude na prvu i formirati pogresno misljenje i stav,dok nisam vremenom skont'o da nemora biti sve kako u prvom momentu izgleda.
Nikad nisam volio da u sukob dodju likovi koji su OK,a razlog je obicni Nesporazum ili 3.lik,obicno smrad i hinjac.
Nisam Peacemaker koji smiruje situaciju radi mira u kuci,nego samo u gore pomenutoj situaciji.
Itekako sam za kaznjavanje olosa,sto sam i radio (otimanje robe "nepostenim" dilerima,batinjanje i unistavanje materijalnih dobara varalicama u poslu i sl.).Od moje ekipe i mene,sigurno nikog nije zaboljela glava ako je ta ekipa ili pojedinac bio korektan.Ovo se odnosi i na vrijeme kad nisam uzimao zuto.Kad i kako sam poceo,kao i nesto zivota prije horsa je vec opisano.
Dvije izrazito jake ekipe i dva izrazito zestoka momka dolaze u sukob,zbog nesporazuma i price rekla-kazala,a da nikad nisu ni rijec prozborili jedni sa drugima.Ja sam bio u odlicnim odnosima sa obadvojicom.Gaseri,koji ma je i bio interes da se sukobe,su sirili i uvelicavali problem,koji je svakog casa trebao da eskalira.Oba momka su bili maximalno korektni,ali i opasni.
Ko imalo poznaje ovu "scenu" podzemnu,zna da takvi tipovi nevole "plave sljemove" i sl.
Bio sam mladji od njih,a i zbog nekih stvari su me gotivili,obojica,pa sam uzivao status da im mogu predloziti da se prvo upoznaju,sretnu i popricaju.Jebiga,ovakvim likovima je ego do neba,sujeta brzo proradi...
Uspijem nekako organizovati sastanak,u smislu prvo se upoznajte i popricajte,pa ako neupali,kontam porokajte se kad ste konji!
Da skratim roman(iako je interesantno),imao sam osjecaj da su se skapirali i prije nego su i progovorili.
Danas su izrazito dobri prijatelji,a od momenta koji sam opisao su napravili dosta dobrih kombinacija i para,zajedno!
Kad odem u Njemacku i sretnem jednog od njih,obavezno taj pozove ovog drugog,da zajedno popijemo pice.
A meni drago pravo!
Neznam sto ovoliko napisah,ali bi mi dosadno i morate priznati,nisam vas dugo smarao.Dozivljaj je maximalno skracen,znajuci moju sklonost "safunjanju" hahahhaha,ali Istinit i nadam se poucan!
Hvala i zivjeli !
Pojava je u stvari problem,a problemi su cesti NESPORAZUMI izmedju forumasa.Ovo se odnosi iskljucivo na regularnu ekipu,smradovi me neinteresuju.I ja sam cesto pogresno shvacan i dozivljavan,od ljudi koji me Povrsno znaju,a kamo li na forumu!
Naravno,i ja sam znao procjenjivati ljude na prvu i formirati pogresno misljenje i stav,dok nisam vremenom skont'o da nemora biti sve kako u prvom momentu izgleda.
Nikad nisam volio da u sukob dodju likovi koji su OK,a razlog je obicni Nesporazum ili 3.lik,obicno smrad i hinjac.
Nisam Peacemaker koji smiruje situaciju radi mira u kuci,nego samo u gore pomenutoj situaciji.
Itekako sam za kaznjavanje olosa,sto sam i radio (otimanje robe "nepostenim" dilerima,batinjanje i unistavanje materijalnih dobara varalicama u poslu i sl.).Od moje ekipe i mene,sigurno nikog nije zaboljela glava ako je ta ekipa ili pojedinac bio korektan.Ovo se odnosi i na vrijeme kad nisam uzimao zuto.Kad i kako sam poceo,kao i nesto zivota prije horsa je vec opisano.
Dvije izrazito jake ekipe i dva izrazito zestoka momka dolaze u sukob,zbog nesporazuma i price rekla-kazala,a da nikad nisu ni rijec prozborili jedni sa drugima.Ja sam bio u odlicnim odnosima sa obadvojicom.Gaseri,koji ma je i bio interes da se sukobe,su sirili i uvelicavali problem,koji je svakog casa trebao da eskalira.Oba momka su bili maximalno korektni,ali i opasni.
Ko imalo poznaje ovu "scenu" podzemnu,zna da takvi tipovi nevole "plave sljemove" i sl.
Bio sam mladji od njih,a i zbog nekih stvari su me gotivili,obojica,pa sam uzivao status da im mogu predloziti da se prvo upoznaju,sretnu i popricaju.Jebiga,ovakvim likovima je ego do neba,sujeta brzo proradi...
Uspijem nekako organizovati sastanak,u smislu prvo se upoznajte i popricajte,pa ako neupali,kontam porokajte se kad ste konji!
Da skratim roman(iako je interesantno),imao sam osjecaj da su se skapirali i prije nego su i progovorili.
Danas su izrazito dobri prijatelji,a od momenta koji sam opisao su napravili dosta dobrih kombinacija i para,zajedno!
Kad odem u Njemacku i sretnem jednog od njih,obavezno taj pozove ovog drugog,da zajedno popijemo pice.
A meni drago pravo!
Neznam sto ovoliko napisah,ali bi mi dosadno i morate priznati,nisam vas dugo smarao.Dozivljaj je maximalno skracen,znajuci moju sklonost "safunjanju" hahahhaha,ali Istinit i nadam se poucan!
Hvala i zivjeli !
E da,zbog takvih problema,na onim "Opstim diskusijam",sam postavio temu vezanu za neki sastanak ili dernek,zurku na livadi,a sve u cilju da se upoznamo,pa sta bude.
Jest' riskantno po mnogo cemu,ali bi bilo interesantno...
Volim i riskantno i interesantno!
Pozdravcic svima!
Jest' riskantno po mnogo cemu,ali bi bilo interesantno...
Volim i riskantno i interesantno!
Pozdravcic svima!
- pepeljuga84
Mislim da bi lepo mogli da ponesemo i bejzbolke na livadu,pa da ljudski,na razuman način,kao civilizovani narkomani rešimo nesuglasice 

Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Pepic moj,uvjek me iznenadis konstuktivnom idejom!
I ja sam pomisljao na razna pomagala,samo sto to nezelim napisati javno,jer upravo gradim imidz finog momka iz komsiluka koji starim bakicama nosi cekere,a majke uzdisu i zamisljaju me kao perfektnog zeta!
Sve sto pedlozis smatraj da odobravam.
Drugi put cu samo klimnuti glavom u znak odobravanja.
Imas jaranski (ortacki,drugarski) zagrljaj !
I ja sam pomisljao na razna pomagala,samo sto to nezelim napisati javno,jer upravo gradim imidz finog momka iz komsiluka koji starim bakicama nosi cekere,a majke uzdisu i zamisljaju me kao perfektnog zeta!
Sve sto pedlozis smatraj da odobravam.
Drugi put cu samo klimnuti glavom u znak odobravanja.
Imas jaranski (ortacki,drugarski) zagrljaj !
- PROČITAJ ME
.................... Pozdrav brate, kakav si mi
ev ja pijem kaficu i nešta mi ti prođe kroz glavu, pa da ti se samo javim................ čuvaj se pametni dječače iz komšiluka.............. ljubi Jaca......... :drinkers: :rock: :rolleyes:

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Razbicu te!
Sto izvadi ovo,maaajke tii !
Ja taman pustio da padne u zaborav,mrsko mi pisati.
Ono javljam se kod drugih,ali mi mrsko praviti dernek u mojoj kuci.Ko ce to poslije pospremiti!
Ali ja tebe gotivim i oprastam !
Nadam se da si bolje i to,i bas mi drago sto si s sjetila.
Ja sam k'o lampa,vidis....
Poljubac,pa se vidimo uskoro!
Sto izvadi ovo,maaajke tii !
Ja taman pustio da padne u zaborav,mrsko mi pisati.
Ono javljam se kod drugih,ali mi mrsko praviti dernek u mojoj kuci.Ko ce to poslije pospremiti!
Ali ja tebe gotivim i oprastam !
Nadam se da si bolje i to,i bas mi drago sto si s sjetila.
Ja sam k'o lampa,vidis....
Poljubac,pa se vidimo uskoro!
-
hehehe...pozdrav yugo...mrsomude stari.