PEPELJUGA....priča u nastavcima

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

pepeljuga84

Re: PEPELJUGA....priča u nastavcima

Post by pepeljuga84 »

Pozdrav svima.DROWN WORLD -hvala ti na svemu-cenim to!

Ovako-bila sam malopre na NA sasatanku....
I vratila sam se gajbi- i keva je krenula nešto da priča samnom...
Mnogo se nerviram.Nervira me zato što svi kao brinu.I svima je bitno kako sam ja i stalno seru nešto o oporavku i sl.
Nema tu pomoći .Ja želim da se radim i sve što oni kažu nema nikakvog smisla...
Mada...Volela bih da je burazer uvek tu....Da mogu uvek da budem sa njim i da uvek idem svugde sa njim.Znam da to zvuči strašno sebično...I muka mi je od same sebe.Ali verujte,on je jedina svetla tačka moga života i samo on me održava u životu...
Kada bi mogla da padnem u bespovratni ponor.Da nemam nikoga i da zauvek mogu da se radim...
Ovako moja želja se bori sa mojom ljubavlju prema bližnjima.
Mislim ne mogu biti toliko govno da ih iznova i iznova povređujem i da me boli kurac.Ja ih volim.Iskreno volim.I to je jedino što znam u ovom zajebanom životu.
Volela bih da mogu da se kontrolišem.Da kažem-sad je kraj i nema više...Ali ne mogu.I jadna sam zbog toga.I borim se sama sa sobom....Da li uzeti ili ne.Znam šta je ispravno ali i znam šta je ono što ja želim...
Možda bi najbolje bilo da skočim pod voz ili nešto sl.Ipak ne smem-dosta njih se bori za mene.Pre svega ne smem uništiti život mom najdražem.Mom bratu....
Tako ulazim u noć u večnim nedoumicama...
Jako želim da uzmem-nemam novac-to me spašava-to je prava istina-treba mi pomć... :smt102
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
DROWNED_WORLD

Post by DROWNED_WORLD »

The choice was yours and noone else's
You can cry for a body in despair
Hang your head because she is no longer there
To shine, to dazzle, or betray
How she lived, how she shone
But how soon the lights were gone
The beginning and the end.
Amen
What are you gonna do?
Image
mirjanavk

Post by mirjanavk »

pepeljugo nemaš pojma koliko pomažeš ljudima koji pate , koji nemogu nikom ispričati svoju priču i imam poruku za tvoje roditelje:
PUSTITE JE DA PIŠE... TO POMAŽE!
VAS NITKONE OSUĐUJE NITI MISLE DA STE LOŠI,NITI JEDAN RODITELJ NE MISLI DA BI SE TO MOGLO DOGODITI NJEGOVOJ DJECI I ZATO PONEKAD NE VIDI I NE RAZMIŠLJA DA JEDNA MALA GREŠKA KAO OSTAVLJANJE TABLETA MOŽE IMATI TAKVE POSLJEDICE...
S POŠTOVANJEM...
oci boje meda

Post by oci boje meda »

nisam ti pisala, ali vidim da smo vrlo slicne.....i ja ne mogu da se radim, jer su mi moji uzeli sve, i kartice i auto i kljuceve od stana, i drze me u pritvoru, danas sam popila prvi blok...i osetila neverovatan bes....jer jedino sto ja hocu je da se radim i radim i radim.....a opet ne zeleim i mrzim to sranje...kao da su u meni dve osobe.....uglavnom je jaca ona losa...i sad vijam po bolnicaama, gde idem na psihoterapiju, seme...kako bedno...i ne mogu da docekam jutro, da mi lik donese nesto da probijem blok, i onda.....tuzno....volela bih da ne dodje do toga...ali zelim da se radim...kao da je taj jebeni blok probudio inat u meni...sad bas hocu..jbg
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Pozdrav svima.Mnogo vas volim...

Nego...

Htela sam da spomenem jednu stvar koja me onako katastrofalno nervira i svaki put istera iz takta.

MORALISANjE

Čitam danas neke postove po forumu,i jebote čovek prosto da ne veruje.Pa naša najjača tačka je verovali ili ne moral?!
Nismo mi bivši zavisnici,ili sadašnji-u apstnenciji,bez apstinencije-koji su krali,lagali,varali zajebavali najbliže-razočarali sve moguće.Nismo živeli na ulici i nije nas ulica odgajila-nismo joj uzeli dušu.Mi smo ustvari do dana današnjeg živeli u manastirima ili humanitarnim organizacijama i davali smo sve što imamo za druge-poslednju mrvu hleba.Spašavali smo gladne pse udomili sve beskućnike ovoga sveta...
I onda,kada se na forumu pojavi neko ko se radi,mi brže bolje krenemo šta-da MORALIŠEMO.
Imaš decu muža roditelje,tetku strinu ujaka babu dedu komšije.A ti si šta-uzeo da se radiš!Pa ti si govno od čoveka.Tebe treba proterati sa kule zemaljske(prventsveno sa foruma).Ti nisi zaslužio naše društo.Ej pa ti si se usudio da se uradiš,zgutaž đonove duvaš,uzmeš sub,metadon.Jadan si i gadiš nam se.
To ti kažemo mi zaštitnici nejakih,borci da dobro preovlada-pošteni i bezgrešni.

Ne-mi ne pravimo recidive-mi se ne zajebavamo sa tim sranjima-zato je najbolje ti glupi grešniče idi skoči sa mosta-nestani sa našeg foruma...

Ja u principu i ne znam otkud mi na forumu "narkomanija".Jednog jutra smo uključili komp,i sam Bog nam je komp poslao na ovu stranicu.Mi nikada nismo krali lagali varali manipulisali-pravili recidive.Naglašavam-mi to ne radimo.Mi smo tu da pomognemo gladnima-da udomimo pse lutalice,napuštene,beskućnike.Najjača crta našeg karaktera je moralnost.Najbolji smo u prosipanju pameti i davanja saveta.
Mi ne recidiviramo!
Mi nikada ne manipulišemo.
Istina ne znamo kako je to kada je neko u krizi-bilo psihičkoj bilo fizičkoj,ali to nas ne sprečava da damo dobar-kakvi dobar-savršen svet.Skini se odmah.Kakva zikra ,kakva sranja.Jebe te psiha.Ti si budala.Uzimaš trodone,sub,met-prestani odmah.Ali odmah.Obuci se i pravac u bolnicu,komunu,šta god-treba ti pomoć.MI to znamo.I ne pojavljuj se na forumu dok se ne skineš.Nas ne zanimaju takvi paćenici koji ne mogu da prelome.Aman čoveče-pa mi smo svepametni-MI najbolje znamo-poslušaj nas.MI ne grešimo.
Mi ne uzimamo-nikada nismo.
Ne uzimamo heroin,metadon,subotex,trodone,vutru,speed,exere...
Ne pokušavamo da se skinemo-nikada nismo bili navučeni.Nemamo fizičke i psihičke krize...
Ili ti ustvari ne želiš da se skineš.Želiš samo da nam kukaš ovde na forumu.Jadan ti.E pa neće moći!Samo oštro!Jer...
Mi ne recidiviramo...

Moram da napomenem da ima dosta ljudi koji se neće pronaći u ovom textu-i on u principu nije namenjen nikome direkto.Samo povremenim ispadima koje imamo...
Ovaj tex je izazvalo čitanje starih ispovesti,mada i novih.
Ipak,najbolji smo u davanju saveta.Najbolje morališemo.
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

:prayer: konacno neko i to da se seti da kaze!!!!!ja kad rekoh da ne idem u komunu, napali me kao......bravo pepeljugo
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
raskorak

Post by raskorak »

Ljudi, bez vređanja... al' pepeljuga je moj idol :-D
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
mama.king

Post by mama.king »

draga pepeljugo tuzna sam i zao mi je zbog tog sto ti se desiloi molim te dase obratis za pomoc jer u tebi ima mnogo ljubavi koju mozes podeliti sa onima koje volis i koji tebe vole/veruj mi prosli smo kroz sve to i moj sin je sad u komuni
Nancy In Black

Post by Nancy In Black »

pepeljuga84 wrote: Ja želim da se radim i sve što oni kažu nema nikakvog smisla...
Mislim da si ti jedina koja je iskreno na ovom forumu to rekla...Priznala...Mislim da cak ni ja nemam muda da to kazem ovde iz straha da ne budem napadnuta...Ti si trenutno u takvoj fazi depresije kada ti se cini da nista nema smisla, i zaista kada je zelja za drogiranjem toliko jaka SVE gubi smisao, postoji samo zelja koja izjeda, koja ubija.
pepeljuga84 wrote:Kada bi mogla da padnem u bespovratni ponor.Da nemam nikoga i da zauvek mogu da se radim...
...O ovome sam razmisljala danas kada sam izasla na ulicu...Ova tvoja recenica mi stoji u glavi i nikako da izadje..Znas sta bi svi ovde voleli, samo sto nece da priznaju? Ok, necu govoriti u njihovo ime govoricu samo u svoje ime. Dakle - volela bih da gudra nije toliko stetna kao sto jeste, da je bezopasna i da ne postoji kriza, da ne postoji navlacenje, da ne postoji tolerancija, da uvek radi kao kada sam pocela da se drogiram, da ne kosta nista i da je uvek imam, i da ne menja nista u mom ponasanju, da ne postoje depresije posle nje, da nije toliko zlo, da ne utice apsolutno ni na sta....Znaci da je savrsena, i da je besplatna, i da mogu zauvek da se radim a da ostanem nepromenjena...Eto....Ali na zalost, sve se placa, sve ima svoju cenu, najveci demon i najvece zlo je upravo ta droga koja kosta mnogo vise nego 1000 ili 2000 din...i zato zelim da je se otarasim, da je izbacim iz svog zivota jer me je sjebala vise nego ista na svetu..Heroin je razorniji od atomske bombe...
pepeljuga84 wrote:Ovako moja želja se bori sa mojom ljubavlju prema bližnjima.
Mislim ne mogu biti toliko govno da ih iznova i iznova povređujem i da me boli kurac.Ja ih volim.Iskreno volim.I to je jedino što znam u ovom zajebanom životu.
U tebi se bore dve Pepeljuge. Jedna je dobra i osecajna, jedna je sebicna i ezosecajna. To postoji u svakome od nas...Ti si jedna divna osoba, kvalitetna, inteligentna, i jos uvek imas dovoljno i mozga i osecanja da znas sta je sta..Mislim da je bas ta ljubav koju osecas prema njima najbolja stvar za koju mozes da se uhvatis kada krene da te izjeda rovac...Mozda bi bas to i moglo da te drzi da budes str8...
pepeljuga84 wrote:Volela bih da mogu da se kontrolišem.Da kažem-sad je kraj i nema više...Ali ne mogu.I jadna sam zbog toga.I borim se sama sa sobom....Da li uzeti ili ne.Znam šta je ispravno ali i znam šta je ono što ja želim...
Nisi jadna zbog toga, evo i ja se borim sa istim stvarima, i razumem sta ti sve prolazi kroz glavu i koliko se lomis...I kao da je dovoljna samo jedna sekunda, i da i najmanja sitnica moze da bude okidac..I znam da je glupo da ti sada ja pricam kako moras da izdrzis, jer znam koliko je tesko kada se bore mozak i zelja...
pepeljuga84 wrote:Možda bi najbolje bilo da skočim pod voz ili nešto sl.Ipak ne smem-dosta njih se bori za mene.Pre svega ne smem uništiti život mom najdražem.Mom bratu....
A ja mislim da bi najbolje bilo da te vezem za radijator i da te drzim tako vezanu dok mi ne obecas da nece vise da ti padaju takve suicidne ideje na pamet..A ako opet krenes da imas suicidne tendencije odvescu te i prodacu te kinezima! :axe: I dobro je sto si svesna koliko bi tvoj odlazak povredio sve one koji se bore za tebe...i trebas uvek da budes svesna koliko ima ljudi koji te zaista vole!
pepeljuga84 wrote:Jako želim da uzmem-nemam novac-to me spašava-to je prava istina-treba mi pomć... :smt102
E sto se toga tice tu jedino pomaze da krenes a blokatorima i da tvojima kazes da ti ne daju novac nikako nego da ti lepo kupe sve sto ti treba...Cak ne moras da uzimas blokove ako ne zelis, samo da sa svojima lepo sednes i porazgovaras o svemu i dogovoris se sa njima da ti novac na ruke nikako ne daju pa ni do prodavnice po coca-colu, nego lepo sta god da ti treba ti im trazis da ti kupe....to je jedino sto mozes...

A za ono "Moralisanje" sam ostala bez texta, konacno neko da napise nesto o tome! Malo kasnije moram da napisem i odgovor na to! :-D
It's not a matter of luck it's just a matter of time!
paramparcad

Post by paramparcad »

Nancy In Black wrote: ...O ovome sam razmisljala danas kada sam izasla na ulicu...Ova tvoja recenica mi stoji u glavi i nikako da izadje..Znas sta bi svi ovde voleli, samo sto nece da priznaju? Ok, necu govoriti u njihovo ime govoricu samo u svoje ime. Dakle - volela bih da gudra nije toliko stetna kao sto jeste, da je bezopasna i da ne postoji kriza, da ne postoji navlacenje, da ne postoji tolerancija, da uvek radi kao kada sam pocela da se drogiram, da ne kosta nista i da je uvek imam, i da ne menja nista u mom ponasanju, da ne postoje depresije posle nje, da nije toliko zlo, da ne utice apsolutno ni na sta....Znaci da je savrsena, i da je besplatna, i da mogu zauvek da se radim a da ostanem nepromenjena...Eto....Ali na zalost, sve se placa, sve ima svoju cenu, najveci demon i najvece zlo je upravo ta droga koja kosta mnogo vise nego 1000 ili 2000 din...i zato zelim da je se otarasim, da je izbacim iz svog zivota jer me je sjebala vise nego ista na svetu..Heroin je razorniji od atomske bombe...
moram da ti cestitam,jebiga...izmislila si toplu vodu.bravo.
Post Reply