nedoumica

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
Sagitarius

nedoumica

Post by Sagitarius »

Danas sam bio s malom u šetnji,i naletimo na njenog nećaka i njegovu ekipu.
Ponedjeljak navečer,a mlađarija nazujana do sinusa,još od subote kad su bili na nekom party-u.
S jedne strane,bilo mi ih milo vidit,ali opet crnjak me opali,jer znam kako to brijanje može završit.Mali nas dvoje gleda k'o idole,a opet glupo mi bilo nešto mu pametovat,sjećam se sebe u tim godinama,najpametniji na svijetu.
Najrađe bi im podijelio po apaurin,pa poslao doma leći.Srećom zaziru od koke i horsa,mali je na rodici vidio kuda žuto vodi.
Ponudili nas jointom.Još da se i s tim zamaram :D
Zaključili smo da nam ostaje nadati se da neće zaglavit kao mi,valjda mu je naš primjer dovoljan.
pepeljuga84

Re: nedoumica

Post by pepeljuga84 »

I ja se stalno tako cimam oko burazera...
On je jedno vreme non stop radio speed i xerove...
Sad kao samo duva...Jednom kao radio trodone.Sve se boji da to neće izaći na dobro...
Nadam se da grešim.Ipak ko sam ja da mu kenjam...
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
nowa

Re: nedoumica

Post by nowa »

Stalno vidjam oko sebe ljude koji su na necemu.Valjda zato sto su u mom gradu svi na necemu.Ili sam to ja umislila.Ali kada prodjem kraj onih s kojima sam se radila a oni me i ne vide koliko su uradjeni,skontam da ne zelim vise da budem takva.Desavalo mi se i da me zovu na yoint ali sam odbila,mada sam mislila da ne znam reci ne.
Ne znam....Jos uvijek se trudim da izbjegavam te ljude,ali me zeza sto ne znam nikoga ko nije u tome pa sam uglavnom sama sto me pravo smara,ali valjda tako treba.
Mirna i spokojna........?????????????????????
Post Reply