Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
ContraX

Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu

Post by ContraX »

Budala trči za prividnim užicima života i shvata da je prevaren. Mudrac izbjegava nevolje. Mnogo je teže suditi sebi samome nego drugima. Ako uspiješ sebi dobro suditi, znači da si pravi mudrac.
Uživati u istim zadovoljstvima kao da se događaju prvi put privilegija je slabog pamćenja
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Okej... Napisali ste mi mnogo toga. Dobar dio se svodi na pivo i zene. To mogu da shvatim. Pivo mi, naravno, na moru nece pobjeci. Mozda bude i neka zena.

Osim toga, dosli smo do zakljucka da nisam u klimaksu. Da bi bilo pozeljno da se se vratim sa mora i otrijeznim, stavim prst na celo i zamislim se malo...

Pokusao sam se danas zamisliti. Mislim da je razlog lose volje - ljeto. Desetak dana je bilo vruce kao u paklu, a misici su mi prilicno zamoreni od svakodnevnog treninga 5 mjeseci, pa sam napravio pauzu sa dizanjem tegova. Raja se razisla po brdima i dolinama i ne mozemo da se sakupimo ni za fudbal i kosarku... Ulezao sam se. NIsam se fizicki rasturio nijednom u cijelom julu. Normalno je da pucam po savovima. Kad se vratim sa mora, otrijeznim, skinem prst sa cela i to... ponovo cu poceti sa rasturanjem od sporta. Tako sam spokojan i tih. Ne pravim sranja. Samo lezim i smjeskam se... Drugo rjesenje nemam.

Prosla su 2 dana od posljednjeg unosa. Nista vrijedno paznje u mom zivotu. Nista novo. Lezim u krevetu i cekam musicu da prdne... Kazu da to zna biti zajebano.
paramparcad

Post by paramparcad »

mozes malo i usput da oslusnes svirku nekog komarca...kad se malo udubis,cujes zvuk minijaturnih gusala i to moze strasno dobro da te izvoza.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Danas sam otisao u apoteku i kesirao 42 KM za neki antidepresiv. Dobio sam prethodno, naravno, recept od doktorice... Zanimljivo, bila je neka jako fina gospodja u apoteci. Nemam pojma zasto, ali ja uglavnom imam srece sa tim damama; posjedujem valjda neki narocito sjeban izraz lica i mutave oci i to, na koji se one sazale i izgotive me. Mislim, obicno izbjegnem diskriminaciju i prezir. Jos mi gospodja ljubazno rece da moram cekati barem 3 sedmice na prve efekte terapije. Kaze da ne panicim sto me ne radi i budem strpljiv... Dobio sam i preporuku za psihijatra na Kosevu. Zaleticu se do njega kad se vratim sa mora.

Pravo sam sjeban. Ne prica mi se sa ljudima. Upalicu fudbalski menadzer i ubijati vrijeme. Jedino mi to i ide.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Nazalost, prije dva dana sam sam sebi ukljucio terapiju. Nije bas preporucljiva. Mnogo jaka.

Idemo ispocetka... jos jednom.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ček-jesi isključio antidepresiv ili nešto drugo?
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
raskorak

Post by raskorak »

Šta bi to Vlado_M? Jebiga. Nadam se da se varam...
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
sanela

Post by sanela »

E jebi ga Vlado.
Moradoh opsovat.
paramparcad