Sagitarius wrote:Sagitarius-strijelac-horoskopski znak,nisam imao bolju inspiraciju za nick,iako horoskope držim za budalaštine.
Mene su "trale" depresije kad sam se skinuo s horsa,a taru me i sad.Pio sam Zoloft,od njega postaneš ravnodušan prema svemu,ali nije to to.Drogiranje ostavlja posljedice,nakon godina uživanja i traženja high-a koji daje heroin,za očekivat je da pogled na svijet "clean" glave bude depresivan.Od depresije pate i "obični" ljudi,a kamoli ne narkomani,mislim da ne valja stvarat veliku frku oko toga,dobro ako je baš gadno,tabletice mogu pomoć neko vrijeme,ali tko zna šta se sve dešava u našim mozgovima izmučenim up&down-ovima.
Treba koja godina da stvari "sjednu" na svoje mjesto.Ja i danas patim od nenormalnih promjena raspoloženja,ali nekako sam sebe iscooliram,popričam s dragom osobom,kužim korijen nekim stvarima...
Za*ebanu igru igramo,ulozi su poveliki,da bi to tek tako prošlo.
Ovakav pogled na stvari mi donosi mir,staloženost,prihavćam sebe kakav jesam.
Opet nije ni meni lako,i ja sam na terapiji,subutex,trebat će i to skinit jednog dana.Koliko puta mi padne napamet:"Odoh malo da se počastim",najlakše je naći razlog za napraviti recidiv.Srećom već neko vrijeme to i ostane u mislima,od zadnjeg skidanja s dopa sam imao 3 recidiva,nakon svakog sam se osjećao posrano,nesiguran u sebe;ne treba mi to...
ja kad citiram ne znam bas malo da citiram"sve ili nista"
Ma da..sa godinama pocnes se kuziti..kao stvari stoje u tvom junkerskom lifu..upoznas se..saznas si slabosti..tj jednu navecu.."heroin"..kao kome,uglavnom...
samo sto je stvar kod tih recidiva sto svaki put kad padnes...mozda se gadis sam sebi,bude ti muka...znas da je to smece odvratno,ne vraca ti se u to...
...ali svaki put imas iskusenje...i ako ti je na ocima lako mozes ponovno pasti...dok ti padovi ne postanu uobicajeni,laksi za podnijet..dop vise i nije tako gadan..ona furka se ponovno uvlaci pod kozu dok ti ne postane svakodnevnica..ponovno..
...sve to,ako ne skontas na vrijeme...
Kad sam izasla iz centra imala sam recidiv par puta...htjela sam samo da vidim kao to funkcionise..tj..kao ce da mi bude..oce li mi biti dobro ili lose...
ali je takodje bilo fuj...nasla sam si izgovor..."ajd ,svejedno nemam vena,pa se ni ne mogu rokati"...ali da vidis kao je vrat sjevnuo..i nasla se vena...smjesno-zalosno
Ali kazem..hvala Kristu(koji me nije ostavio...samo ja nisam htjela malo da budem s Njim)dao mi snagu da i vrati me na pravi put...
...znala sam ..jos koji put...i GOTOVO!!Ponovo isto...a to ne mogu vise..poslije svega..
Jako sam se lose osjecala...i trebalo mi je vremena da dodjem sebi...jer sam smatrala da sam nesto napravila u lifu..i onda pad..malo sam se razocarala...ali nije me to razocarenje odvelo u iste stvari..samo mi je dalo motiv da bjezim od toga kako znam...
I eto...sada je to daleko...ali..kazem..bolje se ne eksperimentirati,da vidim"mogu li ja...samo jednom...necu se navuci,nije to nista..to je samo sad..nema sanse da ponovno uzmem.."to je totalna glupost...
Zibje kak znas...