Crna reka-centar za izbegavanje
Moderator: sanela
Re: Crna reka-centar za izbegavanje
o Bojanol, pa jel si ti to upoznat sa opusom dr. Protica i jaganjca?
Pepo, procitah u nekom postu gore da ga zovu Padre.
Pepo, procitah u nekom postu gore da ga zovu Padre.
SAMO CEO ŽIVOT...
Dr. Protic je moj idol.
- malibogublatu
ne tuce Branislav,i samo 5% sticenika prodje kroz batine, i to za tesko krsenje pravilapepeljuga84 wrote:Tuče otac Branislav i njegovi sinovi-rulkama,nogama-čime stignu...
Sale ne razumem šta je pisac hteo da kaže?
npr.unosenje droge u centar,fizicko nasilje nad drugim sticenicima,ko usteka noz ili saber kod sebe.
nikad necu sve
uspeti da smirim svoje demone
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
mozda bi losega gorim zamenio
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
- malibogublatu
znao sam lika koji je bio na avli,u banja luci i kod nas.ni u jednom kampu nije sastavio vise od 3-4 meseca.overio je pre par meseci.covek posle godinupepeljuga84 wrote:Ja znam dečka koji je isto kao ti bio u Crnoj Reci.I on nije bio te sreće kao ti...
Istina dobijao je batine-ali to mu nije pomoglo da se skine-čak šta više-evo ga otima ljude po ulici-navučen ko pas.
Ako batine dokazuju ljubav i veru u Boga onda jadni li smo svi mi...
U svakom slučaju postoji gomila komuna koje su po meni iskreno veoma bolji način rehabilitacije,od manastira u kojem živiš u strahu od batina od Oca i njegovih sinova...
dana krene kuci i sredi se u n.pazaru.nigde ti nije zagarantovano da ces se skinuti.ne skida se onaj ko me je to potrebno ili moranje,samo oni koji to zaista zele.
ne pravim reklamu c.reci nit mi je namera da branim Branislava,verujem da ni jednom centru u svetu ne manjka pacijenata.ne zelim samo da se pricaju lazi.
nikad necu sve
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
- Sagitarius
Čekaj jel' to centar za liječenje ili zatvor?Noževi?Fizičko nasilje?malibogublatu wrote:ne tuce Branislav,i samo 5% sticenika prodje kroz batine, i to za tesko krsenje pravila
npr.unosenje droge u centar,fizicko nasilje nad drugim sticenicima,ko usteka noz ili saber kod sebe.
- malibogublatu
a sta rade u dusevnim bolnicama pacijentima koji podivljaju.interesuje me kako u drugim centrima resavaju ovakve stvari,Sagitarius wrote:Čekaj jel' to centar za liječenje ili zatvor?Noževi?Fizičko nasilje?malibogublatu wrote:ne tuce Branislav,i samo 5% sticenika prodje kroz batine, i to za tesko krsenje pravila
izbace ih ili sta,kazu mu da nije lepo sto je doneo dop sa vikendda.stvarno neka mi neko kaze koji su sistemi kaznjavanja u drugim centrima.
nikad necu sve
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
- Zona Sumraka
pa mozda im kazu da nije fino od njih sto haluciniraju...ili nesto u tom fazonu...hhahhahah...
- Sagitarius
Ja sam u 2 centra bio,oba dosta različita.Nije bio nikakve prisile,kakvo unošenje droge s vikenda???
Jedino je obavezan bio pretres pri ulasku.Nekoga tko bi i imao želju donijet drogu,ne bi se slalo na "vikend".
Uostalom,tamo bi ljudi bili svojevoljno,niko nije nikoga na ništa prisiljavao.Jedino kad si tek došao,pa hoćeš ići kući,jer te kriza spucala,potrudili bi se da te odgovore,ali ne vezanjem i batinama.To je bolesno.
Jedino je obavezan bio pretres pri ulasku.Nekoga tko bi i imao želju donijet drogu,ne bi se slalo na "vikend".
Uostalom,tamo bi ljudi bili svojevoljno,niko nije nikoga na ništa prisiljavao.Jedino kad si tek došao,pa hoćeš ići kući,jer te kriza spucala,potrudili bi se da te odgovore,ali ne vezanjem i batinama.To je bolesno.
- malibogublatu
ubedi me da pojedini pacijenti u bilo kom centru ne prave akcije za cugu,lekove...mi smo tako fini i dobri i svi dajemo sve od sebe da se spasemo.Sagitarius wrote:Ja sam u 2 centra bio,oba dosta različita.Nije bio nikakve prisile,kakvo unošenje droge s vikenda???
koje su sankcije za krsenje pravila u drugim centrima,ja sam bio samo po bolnicama i c.reci.
nikad necu sve
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
Ja sam bio u Reto centru. Prisila kao nacin komunikacije ne postoji. Postoji sistem senki, gde su uvek zajedno po dva momka, jedan koji je tu duze vreme i drugi koji je krace. Retko, a li bas retko se dese gluposti, tipa cigareta ali kazna se sastoji od pranja sudova ili zabrane sporta ili neceg slicnog.
SAMO CEO ŽIVOT...