Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Pa ima i toga jako cesto al to patosiranje se desi pred zoru sto znaci opet ne spavam ma lepo je meni svakako
by zvrky
Nemoj
Zelim ti da ti bude jos ljepse..Nedostajes mi na mojim topicima.Da su tropici, svi bi dolazili..Sjebana sam doo daske i sarafa, l zvrz..nasmijesaila sam se zbog tebe Svako dobro
Aj završavaj-vreme je na mojih pet minuta... :smt110
A gomila njih čeka u redu :smt082
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Svako ima svojih 5 min, Pepo slobodno iskoristi svojih ako mislis da je doslo vreme Mislim da imam upalu desni i boli me vec tri dana ...moracu uskoro kod zubara i ...i...i... mislim da cu da crknem jer se plasim hahahah ebem ti zubara. Maler sustizu me sve one stvari koje ni malo ne volim....zubar...ginekolog...i raznorazni drugi lekari...pih aj valjda cu preziveti i to Cmokim ja vas sve
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Joj da li veruješ imam i ja problema sa zubom.A zubarka(koju sam inače nabedila da mi uvek ali UVEK daje anesteziju) je na odmoru tako da moram da čekam.
A i ja sam bila kod ginekologa-umrla sam od sramote.Dobila neko vaginalno krvarenje-Boga pitaj zbog čega.
A što se tiče pet minuta-aj ostani još malo gore-imaš od mene za đž
Ih mora tvoja da bude zadnja :smt081
Doooobro :smt026
............. v e l i k i p o z d r a v ....... pa Zvrle kralju kako si mi....... a, ljeto šetkaš se provodiš... ma boli te uvo samo naprjed........ volim kada je meni dragim ljudima gala u životu i kada znaju uživati kao ti.... pusa i piši mala.....
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Ja jedino da ne komuniciram sa tobom da moja ne bi bila zadnja ali u tom slucaju bojim se da ces pricati sama sa sobom napisala samsamo dva posta sinoc kakve to veze ima sa zadnjom?
* Malecka pa de si ti bwe,sta ima novo trudim se da ti pravo kazem da uzivam sto vise mogu jer ako to ne ucinim sada bojim se da necu nikada prema tome iskoriscavam svaki sekund koji mi se pruza LJubima te mrvice mala )
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!