-InTRO-Hroinapg
Moderator: sanela
Re: -InTRO-Hroinapg
Ono ljubavi treba sebi da oproste svoju nepravdu prema tebi a ti da prihvatiš sebe kao što smo i mi(nekih od nas) ne da si oprostiš jer sve što si uradila,tako je u datim trenucima moralo biti,dovedana si do toga...tako ti je život tekao i ti kako jedinka u svom tom kaosu nisi mogla mnogo utjecat.....to što si nekad gledala više druge,vjerovala im.....sve to neko og gore vidi......tvoje je da ideš dalje........samo idi dalje,i kad posrneš,nečija rukaće uvijek da te pridigne ako u tebi ima želje za nastavkom.........brata promjeniti ne možeš,oca ozdravit ne možeš,ljude isto tako nemožeš promjeniti niti ima potrebe njihove grijehe da nosiš da da te toliko bole.......ja svaki puit razmišljam da kad me neko povrijedi i učini mi nepravda da problem ima on a ne ja.
Ti znaš moju situaciju i koliko imam godina ali kad ostanem sama sa sobom i kažem sebi.....ma nije vrijedno,nisu vrijedni mog života.....30 te godine nisu ništa,imaš ispred sebe još toliko barem....nije li to dovoljno za jedan sasvim novi početak......ja osječam da je sve ispred mene a nemam ni posao,ni kola,ni svoj stan,još imam i djete zbog kojeg da mi nešto iskrsne nebih mogla ići negdje dalje radit...a ti to možeš....ti toliko toga možeš....nemoj se orjenitrat samo na to da si profesorica i da je to sve šta možeš radit,pa znaš šta sam ja se pozavršavala u kratkom periodu...ma nedam svoj život,nedam svooju buduću sreću koju sad krojim....NEDAM JE NIKOME,želim je....zaslužujem je i idem ka njoj.
Ti znaš moju situaciju i koliko imam godina ali kad ostanem sama sa sobom i kažem sebi.....ma nije vrijedno,nisu vrijedni mog života.....30 te godine nisu ništa,imaš ispred sebe još toliko barem....nije li to dovoljno za jedan sasvim novi početak......ja osječam da je sve ispred mene a nemam ni posao,ni kola,ni svoj stan,još imam i djete zbog kojeg da mi nešto iskrsne nebih mogla ići negdje dalje radit...a ti to možeš....ti toliko toga možeš....nemoj se orjenitrat samo na to da si profesorica i da je to sve šta možeš radit,pa znaš šta sam ja se pozavršavala u kratkom periodu...ma nedam svoj život,nedam svooju buduću sreću koju sad krojim....NEDAM JE NIKOME,želim je....zaslužujem je i idem ka njoj.
Mare,znam da ti je tesko ali moras da budes jaka, da istrpis.Znam da ce neko pomisliti da je meni lako da dajem savjete i tome sl. ali ne vidim trenutno rjesenje tvoje situacije.moras biti jaka i strpljiva.potrebna si sad majci i ako se ogrijesila o tebe,oprosti joj nije znala !!!Budi velika kao sto jesi!Ajde cekam te da se brcnemo u more,i da se ispricamo...ljubi te i voli I.Keep your head up 

PER ASPERA AD ASTRA...
Prijateljice moja mila, ženo velikog srca i duboke duše........wt te tvoja Modesty
aH aH aH. seluR nataS, najoB jovt et tW ...... ešud ekobud i acrs gokilev enož, alim ajom ecijletajirP-E.
- Sagitarius
Slušaš Jinx-e?
"Ne mogu razabrati...
...na čemu si ti..."

"Ne mogu razabrati...
...na čemu si ti..."

Na stolici.
Mozda ovako
Pre toga daj sve od sebe da POSTANES trezna i cista 100%
Prva stvar na PRVO mesto!!!
Bices ponosna na samu sebe i hodaces uzdignute glave i nece te biti briga sta drugi misle ili kazu,
jedino ako.....
ZAISTA I BUDES TREZNA I CISTA!
Posle nekog vremena stvari ce se okrenuti cak u tvoju korist!
ALI POBEDI ZAVISNOST, jaka si ti ajde, lagano,moze se sve KAD SE HOCE, veruj mi!
ZELJA je cudo!
Niko ti ne brani da radis, to verujem 100%heroinapg wrote:Uspjela sam nesto..AL OCU DA RAAAADIM
Pre toga daj sve od sebe da POSTANES trezna i cista 100%
Prva stvar na PRVO mesto!!!
Bices ponosna na samu sebe i hodaces uzdignute glave i nece te biti briga sta drugi misle ili kazu,
jedino ako.....
ZAISTA I BUDES TREZNA I CISTA!
Posle nekog vremena stvari ce se okrenuti cak u tvoju korist!
ALI POBEDI ZAVISNOST, jaka si ti ajde, lagano,moze se sve KAD SE HOCE, veruj mi!
ZELJA je cudo!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
- Zona Sumraka
pa pise covjek unazad...vidis da je ga je djavo uzeo pod svoje...bojane bojane...