Kafica (friška) jutarnja (doprinos redu i disciplini)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
katarinadimedici

kafica

Post by katarinadimedici »

Image
Erineja

Post by Erineja »

Evo da ti se pridruzim ... Image
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Dobro jutro svima....
Ja bila do faxa,kad tamo umesto usmeno....test...šta da radim....rekoh u pičku materinu,i srećom čuh kako baja odlaže za one koji nisu spremni za sredu....Tako zapalih kući,i pravo na forum-pa gde :smt026
Luna

Post by Luna »

odlicno
sad imas 3dana fore ...well 2...pa se spremi!!! I bice sve ok :wink:
I ja ovdje dodjem nakon traumaticnih dogadjaja hehehe
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Ja jutros pijem caj, opet sam bolestan. Pravo sam prihvatiliste za sve viruse gripe, kijavice, malarije, kolere, tifusa, ebole itd., koji prolaze kroz BiH u zadnjih mjesec dana...

Nego da napisem nesto u svoju odbranu :

Kad god idem na utakmicu, uvijek bude ista procedura - drotovi nas sacekaju ispred autobusa, istresu nam dzepove (zato obicno imam pune gace pirotehnike) i sprovedu nas na stadion. Poslije tekme nas ljubazno vrate nazad u bus i posalju u pm... Tako je bilo i u Bgd u srijedu i znao sam da ce biti. Zato se nikome nisam javljao. A ja bih se vama javio :)... Nadam se da taj minus nije bas preveliki :lol: .
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

Pošto si ionako u minus fazi još jedan manji ili veći,nema važno, zar ne? A minus i minus daju...? PLUS!!! ODGOVOR JE TAČAN!Ali plus ćeš dobiti sledećom prilikom, kada nam se javiš!
:smt041

Pitanje za Pepeljugu:
Gde je Zvrky?????
zaboravihpass

Post by zaboravihpass »

Vlado,

bas me zanima za koga si navijao!!!
Dlakava_Strvina

Post by Dlakava_Strvina »

Zna se...Za nase... :lol:
sanela

Post by sanela »

Ako diskusija ode u smjeru ko je za koga navijao obrisaću poruke. Imate pm, pa koga zanima za koga je neko navijao, bujrum.

Ovo je radi prevencije :)

Sanela
Last edited by sanela on Mon Oct 17, 2005 6:05 pm, edited 1 time in total.
zvrky

Post by zvrky »

Tu sam u istoj zgradi samo u drugom stanu,ništa strašno nisam otišla iz kuće mada bih volela da odem u tri lepe odavde samo da imam mogućnosti,valjda će doći i taj dan...Kato nisam zaboravila tvoj broj nego mi malo glupo da te zovem,baš ništa pametno nemam da kažem...Što se tiče kompa izvini zaboravila sam da ti javim šta se dešava,burazer mi doneo neki krš na kom još nemam internet jer treba da mi se umreži komp sa kevinim tako da za njih ja sad kao imam raunar(sa kojim ništa ne mogu da radim) ali nema veze...U svakom slučaju relativno sam dobro,ako se neko zabrinuo izvinjavam se nisam odmah naglasila da se nije ništa strašno dogodilo samo mala selidba na kratko nadam se jer ću umreti od gladi ako nešto ne uradim uskoro...Pozdravljam vas i volim sve...Zvrky danguba ;-)
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Locked