N.A. je super

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

heroinapg

Re: Recidiwi.........

Post by heroinapg »

danas ne pijem: 1 dan.....jeeeeeeeeeeee
Bakuta-srecna sam zbog tebe..Koji je danas..mislim datum..Ja sam prebdjela citavu noc (tati lose:{
Al sam cuvala noc od budnik I ljude od recidiva...Sklanjaj bre tog djavola i iz osmjeha, Naco :wink: Ljubac
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Oooooooooooooo Nilayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Nilaya,
Volim te, ti si najkuraznija devojka koju sam srela!!!
Uz tebe sam ... samo polako ... dan po dan...
Izbicemo te jbne :evil: :twisted: iz glave...

SAMO DANAS, dacu SVE od sebe da ostanem trezna i bez ikakve pas!!!

Ljubim te!
Drz se pametnice moja...
Modesty

Post by Modesty »

Je li bronhitis ili upalu pluća recidivirajuća bolest?
Jeste ako ne poštuješ pravila tj. upute ljekara...e isto tako je po meni i narkomanija.
Možeta da nerecidivirate ako živite po pravilima!

Da li se pušenuje smatra recidivirajućom navikom...ma sve je onda u toj recidivirajućoj skupini ako niste sa sobom raskrstili.

SAMO ZA CIO ŽIVOT!
Lilith

Rezerwni plan ili Nauciti uziwati...

Post by Lilith »

Ponowo sam uletela u besciljno wrtenje u krug,bez ikakwe motiwacije za bilo cim,bez wolje,nade i dopustila sam da misli agonije i beznadja potpuno preplawe moj um...Osecaj nemoci,gadjenja,nepripadnosti poceo je ponowo da preowladawa ali zahwaljujuci podrsci prijatelja iz NA,ponowo sam podigla glawu,ustala i krenula dalje......Medjutim,desilo mi se nesto sto me weoma zbunjuje i sto mi se nikada ranije nije desilo.NIKAD,ali nikad u ziwotu nista nisam radila bez "REZERWNOG PLANA".Uwek je postojalo to nesto u slucaju da ne uspem u onome sto sam zamislila ili sto treba da uradim.Posebno ako smatram da je nesto tesko ili u slucaju da nesto radim zbog neceg saswim drugog a ne zato sto ja to ustwari zelim.Tako je bilo i kada sam se wratila kuci i resila da pocnem sa nekim ozbiljnijim lecenjem iako sam ustwari kontala da cu nastawiti ici kod stare Doc i piti gomilu lekowa i ewenutalno neko wreme biti bez metadona a kasnije nastawiti i sa njim....ma bre,koga ja lazem,blizila sam se opet chaosu u kakwom sam ziwela,znala sam dobro sta mi sleduje da radim a i owako sam opet lagala swe oko sebe i bio je totalni raspad.Plaseci se da ne pocnem iznowa sa onim sto ne zelim da se desi,iako sam u tom najodwratnijem i najljigawijem periodu imala ono swe sto sam tada zelela prwi put sam shwatila koliko je swe to zaista jadno,koliko se lose osecam i prwi put sam priznala sebi da sam spremna swe ali bas,bas swe da uradim za heroin.To mi se nikako nije swidelo a swe manje planowa je bilo tako da....Resila sam da zatrazim pomoc ali narawno sa REZERWNIM PLANOM .Bas zbog tog Rezerwnog plana sam naprawila 2 recidiwa,ALI poslednja stwar koju sam ocekiwala da ce se desiti uprawo se desila......Swe mi se toliko zgadilo da sam bukwalno pocela da se tresem i bila sam ubedjena da cu se ispowrcati po celom tom stanu,pljunuti tog odwratnog lika u facu i pobeci pre nego sto uopste i uradim to zbog cega sam dosla.Swa moja najodwratnija secanja koja sam se toliko trudila da zakopam su ispliwala napolje i opet taj osecaj gadjenja,osecaj kriwice,mrznja....Jedina stwar koju sam zaista zelela u tom momentu bila je da odem na grob swog najboljeg druga i da mu cwrsto obercam da wise necu impulsiwno uskakati u "lak" ziwot i da cu se zaista truditi da opet naucim ziweti...Ma koliko god grozno zwucalo,zawidela sam mu sto je umro i zelela sam sa se to meni desilo,a ne njemu jer smo par puta na isti dan pokusali da se ubijemo...S tim sto ni meni ni njemu to tada nije uspelo kako smo mi to zamislili.Ali,on je mrtaw i wise nista ne moze da isprawi i promeni a ja mogu....Ipak sam nekim cudom imala puno srece....Nazalost,te misli su brzo nestale jer ni ne znam gde mu je grob,ni na sahranu nisam otisla sto samim tim dokazuje kako sam bila "diwna" osoba.....Ponowo sam se nasla na raskrscu,da pri tom ne mogu da maknem ni napred ni nazad jer moji izracionalizowani planowi su odwratni a ni owo sada bas nema poente.Swe manje imam argumenata zasto bih nastawila tamo gde sam stala a opet,neznam ni cemu swe owo kada se weci deo wremena osecam kao u zatworu...Sad kad sedim,pisem owo i razmisljam o nekom proslom wremenu shwatam koliko sam usamljena,koliko me to cini tuznom,nerwoznom,ogorcenom....Shwatam da nemam wise ni jednog prijatelja osim ljudi iz NA,jednostawno samo sa njima mogu da prowodim wreme,ali owde,u NS-u,nemam wise nikog.Ne umem da budem srecna,cak i kada se zaista lepo osecam-ZBUNJENA SAM....Moram da naucim da uziwam u ziwotu bez ikakwih droga,da naucim da uziwam u trenucima i u onome sto imam,da stwaram ono sto wolim,da kreiram swoj ziwot,da ponowo pocnem da sanjam jer swe je moguce.Zahwaljujuci jednoj osobi koju sam nedawno upoznala,malo sam promenila shwatanja i pogled na swet,time dobila malo snage i nade sto mi zaista fali.Najwise zahwaljujuci toj osobi sam izbrisala swoje rezerwne planowe i odlucila da dam swe od sebe,da werujem i budem malo strpljiwija jer ne moze swe od jednom,ma kolikon god da ja zelim swe i odmah.....Usamljenost me ubijan i to sto ne umem da organizujem wreme,sto ne umem da uziwam u ziwotu ALI WERUJEM DA CU USPETI.Ma koliko god da je istina da je onako lakse,bolje,jednostawnije mislim da ISKRENO treba da se upitamo STA SWE GUBIM? bez racionalizowanja.To sto instant raj odlaze moje probleme,licno nezadowoljstwo,secanja,osecaje....samim tim ih nagomilawa i cini wecim cim dop malo popusti.Swi se sa tim slazemo jer da nam je zaista bilo tako sawrseno,ne bismo se ni pokusawali skinuti,ni traziti pomoc.
She is in love with herself
She likes the Dark
and on her milk-white neck
the Devils mark!
YugoStar

Post by YugoStar »

Cao.Samo da ti kazem da osjecanja koja si opisala i to veoma dobro,poznajem.Nemislim na stil zivota,podvlacim,nego na stanje duha.Meni je sad gotiva i dobro se osjecam.Priznajem,trajalo je koji mjesec,ali je proslo.
Zato naprijed!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Draga, pametnice moja, samo tako kao sto pises lepo i razmisljaj u tom pravcu...polako...
BICE SVE na svom mestu VALJDA jednog dana!!!
Ni ja NE UMEM da budem srecna i zadovoljna JOS, ja sebe treznu ni ne poznajem JOS, ali
VERUJEM u NA i AA program i VERUJEM treznim i cistim ljudima koje sam upoznala.

SAMO DANAS dacu sve od sebe da provedem dan cista i trezna.

Bas dobro zvuci, za sutra - ne znam......ali DANAS NE PIJEM I NE GUTAM TABLETE i tacka!!! (dobro moze i znak uzvika)
:smt058
Baba Naca

Post by Baba Naca »

E, zaboravih, gde si Jugo zvezdice, bas sam te se uzelela, jesi odrastao za ovo vreme?
Ja jos nisam!
Drzi se, citam te, ali nemam vremena da :smt024
Ljubi baba PDT_Love_18
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

E i ja sam još na nivou trogodišnjeg deteta... :roll:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Lilith

Lonelyyyyyyyy.........

Post by Lilith »

Oi! :supz: :smt006
Ljudi,tako sam usamljenaaaaaaaaaaaaa :smt010
Sad sam se widela sa psyhijatrom i kontam da sam ok....definitiwno ima promena na bolje ali tako sam sama........a nisam nawikla da budem........ :smt018 :smt018 Mada,kad bolje razmislim,bolje da budem i potpuno sama nego okruzena kwazi prijateljima i licemerima........... :smt075 Ne znam........Kontam da cowek mora neko wreme da bude sam sa sobom da bi uopste shwatio ko je,sta je,sta zaista zeli....i kada to shwatim i pocnem da gledam swoje dobre strane a ne samo lose-mislim da wise necu imati toliku zelju da se sakrijem u swoju misiju rupu,da pobegnem od swega a prwenstweno od sebe......
Odlucila sam da cu ponowo da pocnem sa fizickim aktiwnostima zato sto znam da mi to podize samopouzdanje i bolje se osecam............. :smt026 :smt026 Ionako nemam wise ni jednog prijatelja osim ljudi iz NA a oni nisu u NS-u.........Tako da sastanci me cine weoma srecnom,daju mi snagu i zelju :heart: :heart: :heart: .....Problem je sto danima kad ne idem na sastanke,ne znam sta cu od sebe..... :smt015 :smt015 Ako neko mozda ima predlog,wolela bih da mi napise....KISS :heart: :heart: PDT_Love_09 PDT_Love_09 PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_08
She is in love with herself
She likes the Dark
and on her milk-white neck
the Devils mark!
Post Reply