Rekvijem za snove

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Sagitarius

Re: Rekvijem za snove

Post by Sagitarius »

Prijatelju dragi,s kriglom u ruci,nisam ni bolji ni gori od drugih,samo sam isti,te nemam potrebu da kroz osude drugih zadovoljavam svoju sujetu.
A što se tiče mojih roditelja,to je moja privatna stvar,pa i ne želim da mi se itko petlja u to područje,jer na moj odnos s roditeljima(koji se popravlja,hvala na pitanju),nije utjecalo samo moje drogiranje(jer već 15god. ne živim s njima,niti ih "muzem" da mi plaćaju liječenja i dugove),već i razno-razni pametnjakovići koji si daju za pravo da se miješaju u tuđe živote,samo zato što su članovi kojekakvih udruga,od kojih nitko osim njih nema koristi.
Ja nitkome ne namećem svoje mišljenje,pišem o onome što mi je u srcu,i ne očekujem da mi itko ovdje bude "rame za plakanje".
A taj nesretni "junkie-pride",ideja koja je nastala iz zajebancije,vidim da mnogima bode oči,bez da sagledaju širi kontekst u kojem se ta sintagma pojavila.
Svako dobro...
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ne znam zašto ti je žao.
Ja sam lepa pa lepa.
A ako mi zatreba neko da mi raznosi nameštaj-ne brini,ti si prvi koga ću se setiti...
Uživaj..
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Boban

Post by Boban »

hhehehehe vazi....bolje nego da ti sredjujem kombinaciju za dop.poz
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

A ja budala mislila da si ti totalno van te priče,prosvetljen i duhovno i intelektualno,bez takvih kontakata i ne bi se spuštao na nivo jednog narkomana :?: :!: :?:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

BOBAN wrote:Hehehehe ja nisam bio par godina u komuni nego 6 meseci
Pa kud prije ode?
Boban

Post by Boban »

Sagitarius wrote:
Pa kud prije ode?[/quote]

Pa ja sam se probudio jedan dan smoren nesto od prethodnog dana(zbog svojih tripova) i shvatio da sam upoznao to sto sam trebao upoznati i postavio temelj,jasno sam u srcu osetio da mogu u borbu napolje u borbu sa svakim danom i svim sto me ceka napolju,nisam znao ni da li ce moji da me prime nazad ali sam izasao moji su me primili neke borbe su bile jako teske naisao sam na ovaj forum tu upoznao Saleta koji je isto bio u RETU,posle toga sam preko foruma sreo malmase koja je bila isto 6 meseci u zenskoj kuci iz Doboja je ona me pozvala na hriscansku konferenciju u Mostar tu sam primio isto dosta stvari i polako poceo graditi...posle Sarajevo hriscanska konferencija bivsih ovisnika ,pa Zagreb isto omladinska konferencija..nije mi droga uopste padala napamet nego su krenule druge kusnje neka ludila za koja nisam ni mislio da mogu tu da se nadjem evo i dan danas dodje do tih borbi ali u njemu mi je uteha u Isusu Hristu.Naravno svaki covek ima padove pa sam i ja imao nevezano za drogu.Nemogu ti opisati osecaj kada pomislim ko sam bio i nikako mi se nevraca nazad u taj period.Napolju sam skoro godinu dana i vecina stvari je dosla na svoje...neznam izasao sam zbog svojih tripova nevezano za komunu i Boga.Tu nema okvira za vreme Bog to cini kada on to hoce i u pravo vreme.uh al sam se raspisao...sorry.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

BOBAN wrote:.Naravno svaki covek ima padove pa sam i ja imao nevezano za drogu.Nemogu ti opisati osecaj kada pomislim ko sam bio i nikako mi se nevraca nazad u taj period.Napolju sam skoro godinu dana i vecina stvari je dosla na svoje...neznam izasao sam zbog svojih tripova nevezano za komunu i Boga.

Vrijeme je relativna stvar,što reče stari dobri čika Alfred(ne Hitler :D ).Svaka ti čast,što si nakon tako kratkog vremena u komuni odabrao takav život koji vodiš danas.Samo polako,znaš i sam koliko je opasno uzdat se u "osobna" dostignuća,to sam osjetio na svojoj koži,pisao sam o tome.Bog je uvijek tu,ali ni onaj drugi nije baš neaktivan.
Sve najbolje...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

pretpostavljam da si mislio na Alberta....a ovaj drugi je Adolf...hahah...nea veze...
bojanol

Post by bojanol »

Ma neeee, Sagy je mislio na Alberta Hofmanna, znash onog lika na bajku.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ah pa da...albert bajker...poznat po svojoj teoriji o relativitetu...
Post Reply