Tako nešto danima čitam ove vaše priče i stavrno mi nekako bude teško, neki čudan osećaj...Nemam pojima ali imala sam neku potrebu da i ja nešto napišem...valjda sam negde osetila tvoju jačinu i borbu, a ja sam takva, kažu moji prijatelji, po prirodi. Valjda kroz gomilu sranja koje sam u životu doživela i ostala na svojim nogama mogu da kažem da znam šta znači boriti se. Ja imam brata, koji ima problem koji si ti imala. On je stariji od mene osam godina i umesto on da brine o meni, brinem ja o njemu...samo je pitanje koliko uspešno s obzirom da i dalje ima isti problem. Znam samo da me je milion puta zajebao i da mi je milion puta došlo da ga oteram u tri pm... e do pre tri godine ja sam mogla sebi i da dozbolim da se nerviram oko toga ko je on i kakav je, ali kada sam dobila svoje detence čvrsto sam odlučila da niša na ovom svetu neće mene doterati do te granice da ja sutra nemam živce da se bavim svojim detetom na pravi način. Nisam digla, kako se to kaže, ruke od njega ali sam prestala da se nerviram i mogu ti reći da mi baš dobro ide...
E sad koliko ja znam, bila sam klinka, on ima problem negde od 95. god. Znam samo da su se moji večito svađali zbog njega. Mama zalepljena emotivno za svog sina, a tata surovi realista. Takva sam i ja. Ne mogu da shvatim da neko živi u oblacima...I onda 2000. god tata nam se razboli, kao vijetnamski sindrom, posledica rata u kojem je bio i u kojem je ranjen, a ja odlično znam da ga je sin sjebao dobro psihički i da veliki udeo u njegovoj bolesti ima upravo baš to...Mama nam umire 2002. god i ja kažem mom bratu ako ti bilo šta u životu treba tu sam ja nema ko drugi...i onda sto puta lorijen, ramah, implanti,..., i k. A sve vreme tata bolestan, i sada je... Uh nemam pojima što se ovoliko raspisa....Sada sam samohrana majka, šta god to značilo...Otac od mog sina se leči trenutno u Drajzerovoj, od lekova i alkohola, ali ko zna čega sve tu ima od momenta kada sam ga ja ostavila. Ranije nikada ništa nije koristio sem vutre (hm sem, malo li je...).
I tako, znam samo da mi je moje dete najpreče i da živim za njega. I to što planiraš da ideš češće u crkvu uopšte ti nije loša ideja. Ja zaista mislim da Bog postoji i da me on gleda, da me on drži da ne pokleknem...
Eto sada valjda kapiras otkud ja...
kiss
DJAVOLICA
Moderator: sanela
Re: DJAVOLICA
Bravo draga na rezonu,niko nije vrijedan tvog života,vjeruj mi ni rođeno djete ako postane takvo kao što smo bili mi i ako neće pomoć a kamoli neki muž ili brat.Tvoja obaveza su samo tvoj život i život tvog djeteta kojemu si neophodna.naravno da svakom treba pomoći ali taj "svako" treba da traži pomoć i da je prihvati bezuslovno a ne da manipulira i produžava agoniju i sebi i tebi i tvom djetašcetu....čuvaj se i piši.
pa mod znaci da je ipak suovisnik,i to dvostruki...znam da nije tek tako neka mama zalutala tu...cappisi?
nije ti lako mama,ali ako si kao ja-onda ima da stavimo zastavu na mars,i obiljezimo je kao svoju terotriju
mislim toje vrhunac nase moci i snage..osto je mjesec i mont everest vec osvojen...navikle smo...ne mogu ja toliko da se izbedacim ,i padnesm u depru..koliko puta mogu da ustanem...i to sa vecom snagom,zivotinjskom..isto i sa ispitom,ne moze toliko puta da me obori-koliko ja mogu da ga prijavim i izadjem...i da se ne DAM!!!NEK CRKNU DUSMANI!pISACU VAM 

nije ti lako mama,ali ako si kao ja-onda ima da stavimo zastavu na mars,i obiljezimo je kao svoju terotriju

PER ASPERA AD ASTRA...
Ma svi koji me nerviraju mogu samo da ga duvaju u slobodnom stilu
nema nervoze ne, ne...a inace i ja sam neka vrsta ovisnika ali o slatkiše...pa to je ljudi nenormalno. Od kako znam za sebe obožavam ih...Tako ja jadna odem na fitnes, znojim se tamo kao mentol čuku i po i dođem kuci i sve ujebem,najedem se raznih čokoladica..tako da kapiram da i ne može čovek da bude karakter baš uvek...
e nisam neka pigi od 100 kg, ne tripuj se
čim dobijem 2 ili 3 kg shvatim da sam stavrno preterala i ozbiljno zavežem buljkatooo
...pa tako..
odoh ja na kuntare i još sutra pa pa još jedna noć i vraća mi se detence sa planine.... jeeeeeeeee jedva čekam....dosta sam bila solo
nedostaje miiii
kiss svima

e nisam neka pigi od 100 kg, ne tripuj se

...pa tako..
odoh ja na kuntare i još sutra pa pa još jedna noć i vraća mi se detence sa planine.... jeeeeeeeee jedva čekam....dosta sam bila solo
nedostaje miiii
kiss svima
nema vas, bae ne ovde...sta se dešava?
ima li nešto novo?
ima li nešto novo?
Nista posebno engel,malo sam punila baterije..odmarala,preispitivala se...isla na plazu,plivala....to je najbolja moguca terapija -bar za mene!!!
Sad sam opet puna energije,i mogu da funkcionisem 1000%...posto sam ja u nekoliko navrata od mog skidanja imala par situacija u kojima sam znala popiti koj tabletu,ili neko vino-doduse rijetko...odlucila sam se da ce ova moja apstinencija biti bas kako treba,jer u sustini nisam povrsna osoba i ne zelim nista polovicno da radim.odlucila sam ,tako ce biti.sad je najteze odoljeti,jer ljeto je i svi nesto cirkaju ALI VEC DVA PUTA SAM REKLA DA NE PIJEM ALKOHOL,i t bas onako bijesno-mrzim kad ljudi odlucuju umjesto mene!!!
sreca pa mi ni decko ne pije,ne znam dal se u zivotu 2put napio
eto ako uspijem u svojoj zamisli bice divno...znaci ne pusim ,ne pijem i ne drogiram se-savrsena cura zar ne?
mahahhahahhahha da umrem samoj sebi od smijeha...
No,ko zna...mozda i bude tako....jos uvjek imam onu 'zvijer' u sebi koja proradi i tjera me da se ponasam kao kreten najgori,ali i nju nekako smirim..sto je jos gore od svega,postala sam mnogo savjesna i odgovorna,i najmanja glupost koja recimo mozda normalnog covjeka ne bo opterecivala-meni udari po snu!!!znaci da opet nisam u normali,vec sad odoh u drugu karjnost...nikad sredina dragi Boze...
btw,eto sve ostalo je kako treba ..izlazim,vidjam se sa d,idem na plazu...druzim se sa mojima...sad pricamo o svemu i ne znam ali cini mi se da mi vjeruju bas bas dosta i e zelim da ih iznevjerim...povratila sam postovanje nekih meni dragih ljudi,uvjerila ih da sam druga osoba i cini mi se da mi je renulo...da ne ureknem
izlazim sad na dva ispita u avgustu,pocela sam da citam i eto da ostavarim taj san i ja sam zadovoljna...
Kazu...."O tri stvari ne zuri da govoris:O Bogu,dok ne utvrdis vjeru u njega,O tudjem grijehu dok se ne sjetis svoga,i O sutrasnjem danu dok ne svane!!!"
UPRAVO TAKO.POLAKO....I VJERUJTE....KUCKAMO SE!!!POZZ ZA CIJELU EKIPU!!!

Sad sam opet puna energije,i mogu da funkcionisem 1000%...posto sam ja u nekoliko navrata od mog skidanja imala par situacija u kojima sam znala popiti koj tabletu,ili neko vino-doduse rijetko...odlucila sam se da ce ova moja apstinencija biti bas kako treba,jer u sustini nisam povrsna osoba i ne zelim nista polovicno da radim.odlucila sam ,tako ce biti.sad je najteze odoljeti,jer ljeto je i svi nesto cirkaju ALI VEC DVA PUTA SAM REKLA DA NE PIJEM ALKOHOL,i t bas onako bijesno-mrzim kad ljudi odlucuju umjesto mene!!!
sreca pa mi ni decko ne pije,ne znam dal se u zivotu 2put napio

eto ako uspijem u svojoj zamisli bice divno...znaci ne pusim ,ne pijem i ne drogiram se-savrsena cura zar ne?
mahahhahahhahha da umrem samoj sebi od smijeha...

No,ko zna...mozda i bude tako....jos uvjek imam onu 'zvijer' u sebi koja proradi i tjera me da se ponasam kao kreten najgori,ali i nju nekako smirim..sto je jos gore od svega,postala sam mnogo savjesna i odgovorna,i najmanja glupost koja recimo mozda normalnog covjeka ne bo opterecivala-meni udari po snu!!!znaci da opet nisam u normali,vec sad odoh u drugu karjnost...nikad sredina dragi Boze...

btw,eto sve ostalo je kako treba ..izlazim,vidjam se sa d,idem na plazu...druzim se sa mojima...sad pricamo o svemu i ne znam ali cini mi se da mi vjeruju bas bas dosta i e zelim da ih iznevjerim...povratila sam postovanje nekih meni dragih ljudi,uvjerila ih da sam druga osoba i cini mi se da mi je renulo...da ne ureknem
izlazim sad na dva ispita u avgustu,pocela sam da citam i eto da ostavarim taj san i ja sam zadovoljna...
Kazu...."O tri stvari ne zuri da govoris:O Bogu,dok ne utvrdis vjeru u njega,O tudjem grijehu dok se ne sjetis svoga,i O sutrasnjem danu dok ne svane!!!"
UPRAVO TAKO.POLAKO....I VJERUJTE....KUCKAMO SE!!!POZZ ZA CIJELU EKIPU!!!

PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty wrote:WT Bebo
I ja i ja i ja i ja i ja!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Ja posebno, priznajte miBaba Naca wrote:Modesty wrote:WT Bebo
I ja i ja i ja i ja i ja!