fuck
podolski
EM 2008
Moderator: sanela
Re: EM 2008
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
hahahah prerano si se ponadala sunrise....e baš mi je drago što su Turci izgubili 

kako su prljavo igrali.....ccc. ali bice kao shto sam i predvidjela....rusi ce popijediti spance sutra...i bice njemacka/rusija na kraju.
rusi ce to da odrade ...u stilu.
rusi ce to da odrade ...u stilu.
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Večeras mora biti dobra tekma, ili ću se izbedačiti.
da,baš zato što turci prljavo igraju volim što su izgubili...a večeras nemam pojma za koga bih navijala....nešto nisam luda za rusima a prema špancima sam indiferentna.
1-0...bila si blizu
odlicna tekma....jeste vidjeli kako je silva spucao onog njemca u glavu....hahah...dobro je proshao mogli su ga ziiikkk....

odlicna tekma....jeste vidjeli kako je silva spucao onog njemca u glavu....hahah...dobro je proshao mogli su ga ziiikkk....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
E neka, bash mi je drago shto se ovako zavrshilo.
Inache, super je bilo prvenstvo. Nisam gledao sve tekme, ali ono shto jesam je bilo bash ok.
Inache, super je bilo prvenstvo. Nisam gledao sve tekme, ali ono shto jesam je bilo bash ok.
Ja mislim isto da se pravichno zavrsilo i bilo je relativno zanimljivo(s obzirom da ja mrzim fudbal)......zavoleo sam fudbal 5% vise.
cucla cucla cuclica
phii,da sam bila pametna da odigram i spaniju kad su igrali protiv azzura,i ovo sad lijepo bi mi novcanik porastao...ali pazi kad sam mala intuiciju

PER ASPERA AD ASTRA...