šta prvo?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
tallulah

šta prvo?

Post by tallulah »

Bok...Iz zg sam,imam 20 godina i pikam se 2. Živim na rubu grada, zadnja zabit, selendara. Živim sa starom, starog smo uspjeli izbacit prije negdje 6 mjeseci nakon puuno natezanja.. Pokušao sam se sam doma skinut 2 puta, jednom sam, jednom sa frendom, prije tjedan dana oboje pali, ja poslije 1 dan poslije njega, bili smo čisti mjesec dana. Stari se počeo vračat u zadnje vrijeme, neki put agresivan itd. a neki put molit staru da ga pusti nazad, a da nema mene i pustila bi ga, sažalila bi se nad njim da joj dođe samo jednom miran i staložen i ispriča se, makar zna da to ne misli..uglavnom..on se ne smije vratit jer će se sve vratit na staro.
Dakle, moj plan je ovakav: dobit sudsku zabranu pristupa starog našoj kući i staroj i njenom radnom mjestu i ako je moguće, a ja bi se što prije javio u Reto jer me sad puca faza da se želim skinut i ne želim da mi ju stari pokvari. Sad samo ne znam dal ta zabrana djeluje u praxi, dal će ona stvarno bit zaštićena od njega.. Jer kad on sazna za zabranu..svašta mogu očekivat od njega.. Dal mi je opće pametno sad se ić skinut i ostavljat nju samu.. Ili da čekam da se prvo s njim sve sredi pa onda odem?
Nek vas ne zbuni što sam flegma..Takav sam unazad tjedan dana, ali nije mi svejedno...
danke
Modesty

Re: šta prvo?

Post by Modesty »

zabrana apsolutno djeluje u slučaju da je prekrši,ide u zatvor.To je osobito dobro regulisano kod vas u Hr,jedino nisam sigurna da ti možeš to izganjati za majku,to ona mora za sebe.
Divno je to što si shvatio užas ovisničkog života i što si odabrao komunu,tamo ćeš biti najzaštićeniji od svih iskušenja i bićeš okružen ljudima koji te mogu najbolje razumjeti jer su prošli sve što i ti.
Piši i držim ti palčeve.
Last edited by Modesty on Sat Jun 28, 2008 3:04 pm, edited 1 time in total.
tallulah

Post by tallulah »

Ma ja bi to izvukao i za mene i za nju, a onda bi se ja fino pokupio na skidanje...
I zanima me kolko njima treba da dođu do mjesta ako se prekrši zabrana. Čisto sumljam da će on sjedit i pit kavu kad ona pozove policiju... Čuo sam i da oni često ni ne dođu i da zabrana onda vrijedi samo ako neko od nas dvoje završi u bolnici :S
I šta ako se on već pokupi kad policija dođe... Kako će ona onda dokazat da je on bio kod nje?
Modesty

Post by Modesty »

tallulah wrote:Ma ja bi to izvukao i za mene i za nju, a onda bi se ja fino pokupio na skidanje...
I zanima me kolko njima treba da dođu do mjesta ako se prekrši zabrana. Čisto sumljam da će on sjedit i pit kavu kad ona pozove policiju... Čuo sam i da oni često ni ne dođu i da zabrana onda vrijedi samo ako neko od nas dvoje završi u bolnici :S
I šta ako se on već pokupi kad policija dođe... Kako će ona onda dokazat da je on bio kod nje?
nije tako dragi sigurna sam u to...samo ti to izganjaj i idi u miru....ovako nisi od koristi ni sebi ni njoj,šta misliš da joj pomažeš što je čuvaš od njega,ja kako majka sam sigurna da je njoj daleko,daleko teže to što si ti ovisnik i vjeruj malo u sustav svoje države koji je poprilično dobar po tim pitanjima.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Mislim da zabrana deluje.To je neka vrsta prevencije-i murija mora da reaguje profesijonalno na poziva-ako on ima zabranu...
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
BORBA

Post by BORBA »

vozdra buraz vidim da imas dva velika problema jedan je dop drugi je otac.posto ti je advokat modesty vec sve fino objasnila i ja se slazem sa tim nemam sta da ti vise kazem za tu zabranu osim da to izganjas.a u retro pucaj odma jer vidim da imas volju kosto sam i kazes i dok je tako pici odma jer volja je naj bitnija kasnije mozda nece biti tako.i brate ja ti zelim sve najbolje i vjerujem da ces se spasiti od problema drzim ti fige.
ps.modesty nemoj da se ljutis sala mala ali mi stvarno nije jasno kako ti tako dobro poznajes sve oblasti ali bas sve svaki post koji sam citao na ovom forumu ti si za njega imala odgovor i to ne bilo kakav pa me jednostavno cudi sto ne studiras par fakulteta uporedo jer bi ih garant zavrsila,ja i to kako si ti tako sigurna u hrvatsku policiju kad momak koji zivi tamo nemisli tako neznam samo mi je to sve cudno ok nema ljutnje ovo je samo moje misljenje i imam pravo na to.i ja fala ti za one recepte :oops:
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

.............. vozdrica.... pa zaista ti nije nimalo lako..... divim ti se kako sve to podnosiš..... ipak pored svog velikog problema.... prate te još gori dodatni problemi....... ne znam šta bih ti zaista rekla, nego pamet u glavu..... čvrsto i izaći ćeš iz svakodnevnog sranja..... mnogi su pa i ti zaslužuješ dobro..... samo gledaj sa pozitivnije strane ako možeš... i ako si u situaciji........ pozdrav od Jace.......
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Post Reply