Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
.......... sada sa mamom razgovaram i mati mi kaže.......................................... Ti se skidaš................ rehabilituješ..................... apstiniraš................ i radiš................. a, to malo ko može i uspjeva................ jer i ona čita ispovjesti sa foruma............. a pojedini se skidaju i po godinu dana.... pa onda komune razne........... pa se poslije treba prilagoditi normalnom načinu života....................................................................................................... a ti sve to možeš.... i ja sam tvoj najveći prijatelj... kao što i dobro zbori.......... zapamti to....... ja upamtila jednom zauvječno........... samo da mi se ne desi nešto ružno onaj moj ružno glupi predosjećaj kojeg se bojim više od boga......... a kao boga se treba najviše bojati.,..................... ali u ovim trenutcima ja se tako osjećam i to je tako.... ne može biti drugačije...................... I Sada kad sagledam svu svoju situaciju pa ja sam samo jedna velika sretnica što imam ovoliko jaku podršku................................ koju treba čuvati ko oči u glavi.................... i paziti roditelje.............................. EVO I MENI PRORADI MALO SAVJEST.................. koja me grize iz dana u dan........ ali samoj sebi kažem svako jutro glavu gore i moraš izgurati ovaj dan.................. tako i bude......... tako će i biti................... mora............................... nema druge.............. želim sebi dobro........ jebo te jesam sebična...................... i neka sam, valjda u ovakvim trenutcima trebamo svi biti........................ voli vas Jaca.............
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Bravo Jaco
Drago mi je cuti da si opet stala na noge posle onog recidiva i svih onih sranja sa matorima.
I ja imam sranja sa njima ali sad kazu ostavljas se droge a navukao se net. Sto su mozda i u pravu jer u poslednjih 10tak dana sam nemoguc. Izlazim iz sobe samo da bi nesto pojeo i da bio otisao do teretane. Naravno i da pomognem moima u tekucim poslovima a oni se svode na oko 2 sata dnevno posla.
Sto sam toliko na netu, e moram da Vam se pohvalim posle onih mojih sranja sa onom kojoj necu ni ime spominjati, upoznao sam jednu jako lepu devojcicu, nemojte da me pogresno razumete devojcicu ova je legalna ima 25 god i iz zg je. Preslatka je joj da me ona moja cuje. Ma vise nije moja, sa tim je gotovo. ao sto sam okrenuo list u vezi droge sada okrecem list i na emocionalnom planu.
Jaco drzi mi se uz tebe sam 100%. Ja sam mojima sada pokazao sta ja radim na narkomaniji, znas kako oni misle svi ostali su krivi sto se nasa decadrogiraju, ''sipali im neku drogu u sodu'' objasnio im koliko ste mi pomogli da prebrodim one velike krize, a sada sam odlicno osecam nesto jako pozitivno u vazduhu. Lezem sa osmehom na licu sa istim se budim doduse kad me bude ne bude osmeha vec onih nasih klasicnih necu da ustanem, mars iz sobe bacanja jastuka po sobi samo me ostavi da spavam. posle izbacivanja besa ja se osmehnem, ej pa ja nemoram ici kurblati pare. sada posisam sub i sve ok, znam da ce mnogi reci i sub je droga jeste ali da nije njega ja bi vec bio u ns i uradio makar kokom ali znam da to nije samo koka.
Izvini Jaco sto se ja ubacih u tvoj topic sa mojm problemima ali mrzi me otvoriti svoj a moracu.
ali eto izvini jos jednom na dugom postu.
.......... Hvala brate...... pa bolje da smo navučeni na net, nego na ona sranja.. zar ne da sada sam puno bolje... tako se osjećam jer pijem neku terapiju koja mi odgovara..... valjda sam ubola................. I ne moraš se izvinjavati... volim što si pisao o sebi i samo nastavi.... lakše bude kada se piše pa bilo gdje.......... ja da sada ne radim, a uvjek imam nešto raditi, pa ne bih se ni ja skidala sa neta, vjeruj mi...... evo sada velika vrućina pa radim dvokratno, pa ovako mogu uletiti malo da dremnem ili da napišem nešto... pročitam....... veliki pozdrav od Jace.......
................... Zezaš, zezaš ti bi da ja padnem sa stolice..........hahahahahahaha............ pa i onako sam smotana padnem u kući, a da mi ništa ne zapne..... hahaha..... ma visim ja ali u oblacima od sreće............... i uživam.................__________________________________________________________________________________________________________....... čovječe koja je vrućina da jedva izdržavam na poslu, pa ovako uletim na 2 sata da malo sebi dođem.... nepodnošljivo........... ali rad me izvlači............ iz sveg crnila koje se povremeno mota po glavi............. izvlaka čista...........
..................svi mi zaslužujemo sreću.... a ti se stvarno trudiš da razumiješ i pomogneš... daš dobar i realan savjet osobama koje su na nekom početku npr. kao ja...... labilna sam još uvjek ali ti si tu da mi razuvjeriš lude misli.... naravno ima još dobrih ljudi koji me razumiju..... na početku kada sam počela pisati ispovjest Sanela mi je rekla da ne treba da se zahvaljujem ljudima na forumu... da je to bespotrebno jer se ovdje kao svi međusobno podržavamo.... Ali ja kada se nekome zahvalim na podršci... to je za mene stvar kulture.... odgoja... i ja sam zaista navikla da se zahvaljujem za svaku sitnicu... jbg... takva sam.... eto hvala ti Mod što si uz mene u ovim ponekad... moram reći ponekada teškim trenutcima... na svu sreću mnogo se bolje sada osjećam nego nedavno kada nisam sama sa sobom mogla izaći na kraj.... od pretjerane nervoze...... bolja sam jer ponovno pijem dobru terapiju koja mi stvarno godi.... osjećam to na sebi.... valjda je trebalo samo potrefiti tablete koje miu odgovaraju...... sranje sam napravila jer sam samoincijativno prestala poiti terapi... ono kontajući ma, mogu ja izgurati i ovako čisto... radom i samo radom... ali ku... nisam uspjela... pad pa ponovno početak... ali sam se dobro i udarila... glavom o zid... bespotrebno.... ali u tom momentu prokleto jebenom potrebno...... još sam ja slaba mada se nedam i čvrsto stojim na zemlji... barem sam svjesna da mi je potrebna dobra, dobra kontrola.... roditelja... naravno....... jer nikada newću ništa više počinjati na svoju ruku bez mišljenja staraca i stručnjaka...... ali guram i izgurat ću.... da nemam ovako jaku želju ma kurac bih ja pisala ovoliko po forumu.... to je barem nama svima jasno koji se trudimo da se popravimo i uspijemo napraviti ljepotu od svog života....... nastavit ću.... pozdrav od JKace....