NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Modesty

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by Modesty »

:drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: za sve meni drage i manje drage :wink: :D
zabrinuta_pg

Post by zabrinuta_pg »

Nadam se da da spadam u ove prve :D :drinkers:
Modesty

Post by Modesty »

zabrinuta_pg wrote:Nadam se da da spadam u ove prve :D :drinkers:
ma ti spadaš gdje samo poželiti možeš i nadam se da ćeš biti u životu tamo gdje zaslužuješ :D
oMcHo D

Post by oMcHo D »

Jedan srrrrrkkk od vašeg Omara, kako ste mi i sta mi radite?????
Kod mene još ništa, POLUDECU,cekanje ubi,ubi,ubi i ubi!!!!!!!
Svakog cuva neka sila, a ja imam JABUKU!!!
Modesty

Post by Modesty »

ako,ako tatice a jooooj...sad će to a ti se fino dobro naspavaj do tad jer vas čekaju noćna slatka buđenja :D :wink:
Luna

Post by Luna »

pozdrav svima..... evo i mene u kasnim popodnevnim satima...:) radila sam citavu sedmicu...nije loshe...vec sam se ufurala ...ono..jeste da letish tamo vamo...ali moze i da se isplati...zavisi. nadam se da ce se veceras isplatiti:)
eto
kako ste mi svi??? Omare.....samo polako....kako i sam kazesh strpljen spashen...
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
oMcHo D

Post by oMcHo D »

Zdravo svima,LUNOOOOO djesi druze stari ,drug moj iz mahale,sta mi radiš???,kako si ???? jel sve OK???
MODESTY,djesi ti drug MOJ, sta radis,kako ucenje,jesil dobro?????Ne daj se i samo prevo prema cilju,jer osjetim ja kod ljudi ko moze a ko ne moze.Cao i ja cu ostati ovde piti :drinkers:
Svakog cuva neka sila, a ja imam JABUKU!!!
Modesty

Post by Modesty »

joj stari moj kad sam ti vidjela ovdje ,pomislih da nam nisi došao štogod javit.....još smo dakle na čekanju :D :wink:
odlično sam a vidim i ti :finga: :rock:
EON

Post by EON »

Dragi moji ne znam gde bih postavila ovo pitanje, osim na VESELOJ JUTARNJOJ KAFICI :drinkers:
Videla sam da Luna, Zona i jos po neki zive u USA, planiram sa sestrom da idem i da ostanem tamo, pa me zanima kako, sta mnam sve treba, gde je najbolje...
I sestra i ja smo zavrsile fakultete, pa bismo rado na neko usavrsavanje, ako je moguce sa stipendijom. Ona i radi, ja ne jer sam jos uvek u procesu resocijalizacije. Mada, radila sam do pre 6 meseci, a onda sam resila da se lecim, pa sam zaglavila u izolaciju...
Skupile smo nesto para, pa bismo da se organizujemo i van!
U poslednje dve godine zbog drogiranja sam izgubila skoro sve kontakte, propala mi je gomila planova, pa bih sad volela da nastavim da ih ostvarujem!
Hvala unapred :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sunrise

Post by sunrise »

Sretno

Nije mi jasno na koju foru mislis ici tamo?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply