OVO JE SKROZ OFF TOPIC, ali ću ti sada odgovoriti ovdje i više mi ne pada na pamet da stobom zalazim u dalje diskusije oko toga zašto su tvoji postovi obrisani i teme zaključane.narcohimno wrote:da,tacno...ali stvarno sanela mislim da uopste nisi fer...ajde sto si pobrisala postove koji nisu imali vezu sa temom nego si i one koji su imali i ne samo to.,moju si celu temu zakljucala kada je bila neka prepirka sa sunrise...pristrasnost,nema sta.
Ja nit znam tebe, niti sunrise, niti modesty, niti gomilu drugih ljudi s foruma i uopće ne vidim razlog da budem pristrasna ni prema kome. Svi ste mi ok dok vaši postovi imaju smisla i dok su u skladu s pravilima i temom (mada ne reagujem uvijek odmah kad skrenete s teme, jer se kad tad vratite na temu). Međutim, ukoliko dođe do podjebavanja po bilo kojem osnovu (a posebno na nacionalnom, na koje sam posebno alergična, jer sam imala priliku proživjeti rat u Sarajevu i izgubiti 4 godine svog života), tu postajem potpuno netolerantna i brišem sve postove. Pogotovo zbog toga što je tema i svrha ovog foruma potpuno jasna, a ovdje pišu ljudi sa prostora cijele ex-yu.
Ti, narcohimno, u zadnjih mjesec dana nisi napisao nijedan smislen post na forumu, nego je svaki tvoj post bio mimo teme i/ili si nekog podjebavao (prikladniju riječ zaista nemam). Zbog toga su tvoji postovi brisani, a teme zaključavane. I zbog toga sam te htjela banovati na sedam dana. Međutim, kako Avdija nije tu, a ja se tim dijelom ne bavim, to sam prolongirala, ali vjeruj mi da će se to desiti.
Kako ćete ti i joesspappa shvatiti ovo što sam gore napisala, to je do vas. Ja protiv vas dvojice lično nemam ama baš ništa, ali nekim temama ovdje zaista nije mjesto. Nadam se da ste dovoljno razumni da razumijete o čemu govorim.
Izvinjavam se za off topic, a ako ko bude imao da mi bilo šta kaže na gore napisano, MOLIM VAS KORISTITE PRIVATNE PORUKE.