EM 2008

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sanela

Re: EM 2008

Post by sanela »

joesspappa wrote:Sloboda izrazavanja je ovde pod velikim znakom pitanja!?
Ako imaš nešto napisati što je u vezi s temom, sloboda izražavanja uopće nije upitna!
hellfire

Post by hellfire »

bash se skrenulo sa teme, adminu svaka chast shto je obrisao irelevantne postove...to sam i hteo da predlozim da se uradi...pozdravljam odluku sanele...

jbg, italija puche...k'o shisharka...josh da vidim Nemachq i Shpaniju, shta li ce oni pochiniti protiv svojih protivnika..
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
narcohimno

Post by narcohimno »

potpisujem.
sanela

Post by sanela »

narcohimno wrote:
potpisujem.
Niko vas ne sili da pišete ovdje.
narcohimno

Post by narcohimno »

da,tacno...ali stvarno sanela mislim da uopste nisi fer...ajde sto si pobrisala postove koji nisu imali vezu sa temom nego si i one koji su imali i ne samo to.,moju si celu temu zakljucala kada je bila neka prepirka sa sunrise...pristrasnost,nema sta.
Modesty

Post by Modesty »

ccccccc...žalosno i žao mi je što su izbrisani ti postovi jer ne mogu da vas citiram....ako niste nacionalisti,šta vas je onda pogodilo što se naša forumašica raduje uspjehu svoje zemlje i što želi pisat o Evropskom prvenstvu. :|
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Jebiga, kao i svaki multietnicki forum, ovo mjesto funkcionise sve dok se ne dotaknemo tema koje su nas nekad ranije natjerale da se uhvatimo za vratove... To tako ide.

Nemam nista protiv sto Sun navija za svoju reprezentaciju, to je okej. Ja postujem Hrvatsku, kladio sam se na nju protiv Austrijanaca... A npr. utakmica Hrvatska - Srbija u Zagrebu mi je skratila pola zivota. Jedan od (tacnije drugi) najljepsih sportskih poteza mi je onaj kad je Bata Mirkovic uhvatio Jarnija za muda... Sjajan prizor.

Ovdje navijam za Ruse. Dobro im je krenulo, gube samo 2-0 protiv Spanaca... Mislim da ce Rusi osvojiti EP. Naprijed zbornaja i to...

Inace, mene ovo prvenstvo rastura. Sjedim u Skali i pijem i gledam utakmice. Danima...
bojanol

Post by bojanol »

Ne kontam o čemu se radi...
Modesty

Post by Modesty »

izgubiše Rusi samo 3-1 :rolleyes:.....napilsala sam 3-0 kad ono međutim u zadnjim momentim i to glavom.....dinamičan kraj,nema šta
Modesty

Post by Modesty »

pa ovo je za poludit...4-1....aaaaaaa kakav kraj...još nije ustvari
Post Reply