Ako imaš nešto napisati što je u vezi s temom, sloboda izražavanja uopće nije upitna!joesspappa wrote:Sloboda izrazavanja je ovde pod velikim znakom pitanja!?
EM 2008
Moderator: sanela
Re: EM 2008
bash se skrenulo sa teme, adminu svaka chast shto je obrisao irelevantne postove...to sam i hteo da predlozim da se uradi...pozdravljam odluku sanele...
jbg, italija puche...k'o shisharka...josh da vidim Nemachq i Shpaniju, shta li ce oni pochiniti protiv svojih protivnika..
jbg, italija puche...k'o shisharka...josh da vidim Nemachq i Shpaniju, shta li ce oni pochiniti protiv svojih protivnika..
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
potpisujem.joesspappa wrote:Sloboda izrazavanja je ovde pod velikim znakom pitanja!?
Niko vas ne sili da pišete ovdje.narcohimno wrote:potpisujem.joesspappa wrote:Sloboda izrazavanja je ovde pod velikim znakom pitanja!?
da,tacno...ali stvarno sanela mislim da uopste nisi fer...ajde sto si pobrisala postove koji nisu imali vezu sa temom nego si i one koji su imali i ne samo to.,moju si celu temu zakljucala kada je bila neka prepirka sa sunrise...pristrasnost,nema sta.
ccccccc...žalosno i žao mi je što su izbrisani ti postovi jer ne mogu da vas citiram....ako niste nacionalisti,šta vas je onda pogodilo što se naša forumašica raduje uspjehu svoje zemlje i što želi pisat o Evropskom prvenstvu. 

Jebiga, kao i svaki multietnicki forum, ovo mjesto funkcionise sve dok se ne dotaknemo tema koje su nas nekad ranije natjerale da se uhvatimo za vratove... To tako ide.
Nemam nista protiv sto Sun navija za svoju reprezentaciju, to je okej. Ja postujem Hrvatsku, kladio sam se na nju protiv Austrijanaca... A npr. utakmica Hrvatska - Srbija u Zagrebu mi je skratila pola zivota. Jedan od (tacnije drugi) najljepsih sportskih poteza mi je onaj kad je Bata Mirkovic uhvatio Jarnija za muda... Sjajan prizor.
Ovdje navijam za Ruse. Dobro im je krenulo, gube samo 2-0 protiv Spanaca... Mislim da ce Rusi osvojiti EP. Naprijed zbornaja i to...
Inace, mene ovo prvenstvo rastura. Sjedim u Skali i pijem i gledam utakmice. Danima...
Nemam nista protiv sto Sun navija za svoju reprezentaciju, to je okej. Ja postujem Hrvatsku, kladio sam se na nju protiv Austrijanaca... A npr. utakmica Hrvatska - Srbija u Zagrebu mi je skratila pola zivota. Jedan od (tacnije drugi) najljepsih sportskih poteza mi je onaj kad je Bata Mirkovic uhvatio Jarnija za muda... Sjajan prizor.
Ovdje navijam za Ruse. Dobro im je krenulo, gube samo 2-0 protiv Spanaca... Mislim da ce Rusi osvojiti EP. Naprijed zbornaja i to...
Inace, mene ovo prvenstvo rastura. Sjedim u Skali i pijem i gledam utakmice. Danima...
Ne kontam o čemu se radi...
izgubiše Rusi samo 3-1 :rolleyes:.....napilsala sam 3-0 kad ono međutim u zadnjim momentim i to glavom.....dinamičan kraj,nema šta
pa ovo je za poludit...4-1....aaaaaaa kakav kraj...još nije ustvari