ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
igra bez granica

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by igra bez granica »

Drage oje oci
ne padaj na te fore. Mani se ti tih dzanki prica dao bog da ovaj forum opuste ne postoji tj da mi nikada nisamo ni pomislili na narkomaniju i nikada ga ukucali u googlu ali sta cemo.Inace kako si mi ti.Izvini sto ti se nisam javio za vikend, ali kad sam rekao izolacija onda sam predao i mob mojima jer ''jedan poziv menja sve'' kako kaze Cane. Pisi ti meni pp i ja znam da ces izgurati moras, samo se seti naseg dogovora za 6 meseci.Jesi saznala sta od sestre novo o tvom dragom. Ja sam moju ostavio u miru, ovako mi je lakse jos nedelju dana jojje tu sestra pa kad ode videcemo.
Smanji ga totalno. Izbaci ga, vreme je. Nemoj vise seti se dogovora molim te.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

smanjujem...jutros uzela 10, popodne necu nista, uvece cu pokusati 5.....pa ako bude ok...i sutra ujutru cu 5, pa....ubrzo blok.... :-D :rock: ovih dana sam dobro....samo da sto duze potraju ovi dobri dani.....inace, ono u almaskoj je ustvari jedno veliko NISTA, samo izmesten ZOVuka....tako da.....pricala sam sa poznanikom, koji je sad na terapiji metom isto..kontamo kada se malo sredimo da pokrenemo nesto ovde u NS...idem sad, kao sto si mogao da procitas, sa feniks u bg na njihov sastanak....jedva cekam, ozbiljno, bas sam, uzbudjena.da to je prava rec....pa u cetrvrtak psih. pokrecu se stvari....inace o dragom nisam saznala nista vise, sem to d aide na po 4 sata dnevno unutra, i da su svi izgledi da ce da ga prime :-D sto je odlicno, jer samo tako ima nade za nas.....sto se tice tebe i tvoje ljubavne situacije to cemo na pp...ali prvo odoh raditi, dobila sam gooomilu posla, poceli godisnji, tj. ljudi koriste stari proslogodisnji, da im ne propadne, ..ja moj odavno potrosila, na krize i krizice.....
i da necu da padam na fore i prozivke tu nekih.....
cujemo se
jednom se i vidimo
drz se
zajedno smo jaci....
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
decak_iz vode

Post by decak_iz vode »

oci boje meda wrote:ma jesam mod...trebala, ali jbg. ali sad za vikend sam uzimala 20,nista 20...jutros10...inace sa feniks-2.put sam se dogovorila idemo sad na prvi sledeci, to je sreda valjda sastanak AN u bgd.ona se dogovorila sa joesspappom i najavila nas dolazak....to je prvi sledeci korak....i dogovorila u EMPRONI psih. u cetvrtak!

ABRAXAS, oces s nama na sastanak AN?! :arrow: pa eto da upoznas curu sto voli bit djanki, pa izmislaj bajke...

emprona ti je smesna ako je to ona u metadonskom centru... bio ja jos u decembru sa sestrom, bukvalno sam se smejao kad sam izasao, al ti otidji nista te ne kosta mozda je malo ozbiljnije sad to..pozz
Image
Image
Modesty

Post by Modesty »

oci boje meda wrote:ma jesam mod...trebala, ali jbg. ali sad za vikend sam uzimala 20,nista 20...jutros10...inace sa feniks-2.put sam se dogovorila idemo sad na prvi sledeci, to je sreda valjda sastanak AN u bgd.ona se dogovorila sa joesspappom i najavila nas dolazak....to je prvi sledeci korak....i dogovorila u EMPRONI psih. u cetvrtak!

ABRAXAS, oces s nama na sastanak AN?! :arrow: pa eto da upoznas curu sto voli bit djanki, pa izmislaj bajke...
hajde samo guraj napreci ne radi te kompromise sama sa sobom..što budeš doslednija,prije ćeš doći do cilja.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

e decace, poznanik, drug sta li je vec, ide tamo kod jedne psihologice....i jako je yadovoljan..posto oni tamo volontiraju ustvari, pored svojih privatnih praksi, ne znam zasto to rade, al svaka im cast, uglavnom mozda zavisi od coveka do coveka..eto ovaj moj je naisao na ok dr.meni je zakazao kod nje. na kraju krajeva, uvek imam br. od modestyne dr maje, koju svi hvale, pa da mi ona preporuci ovde nekog, ako ne budem zadovoljna u emproni.....inace, sinoc bilo bas dobro....kraj vode, mrak, muzika...i zabe....znas koliko zzaba... :-D
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

Abraxas

Post by Abraxas »

Ja sam samo rekao ono sto mislim.To ne znaci da treba da me sada razapinjete na krst,zato sto sam rekao nesto sto se nekome ne dopada.Jedan kaze odjebi sa Foruma...druga kaze..."ti imas ozbiljan problem, nisi na dopu nego si na metu...jos gore....ja necu da budem kao ti....i zato sam sada ne na 40 u jednoj dozi, nego celom danu.....ti ces i dalje piti svoj metadon, a ja cu za koji dan blok.pa ko je gde, i ko je ovde lud.".Ovo dokazuje neke stvari.Udri u srz problema,vidi reakcije i sve je jasno.Dovoljna je bila jedna recenica da ti devojko nekom kazes da je "lud i da ne zelis biti takva".Da nije tuznobilo bi smesno.Ali tuzno je.
Ako tako mislis o nekom ko ima probleme dugo godina,zasto onda trazis pomoc za sebe.Mozda ce neko ko uzima manje nego ti reci da si ti luda!?Biti na 20 tableta ili na 5,muka je ista.Ja sam samo rekao ono sto mislim,tvoja reakcija me je ubedila da sam u pravu.
Pozdrav za Narcohimno,on je posteno rekao sta misli.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

aha....sada boli...sad sada si u problemu, pa ja udaram, namerno da te boli....daj covece, osvesti se! ti si taj koji je napao, ne ja....a ja sam ti samo pojasnila stvari. nije mi namera bila da te povredim, uvredim.....ti si taj koji je krenuo sa curo draga lupetas i iymisljas, drugim recima lazes..a to stvarno ne volim da mi govore...ovde bar covek moze biti iskren potpuno..ok. tebi su neke stvari delovale neverovatno, mozda bi i meni da nisam ja ta koja ih je dozivela....bilo je jos mnogo toga...kada radis u sudu, a narkoman si....pa predsednik suda nazove tvoju majku (koja je btv takodje sudija) i kaze: sa vasom cerkom se nesto desava...pa mi urade test da ne znam, mama kao ajde draga jedan sistematski, posto sam ranije imala zdravstvenih problema, i ja ni na kraj pameti sta se sprema pristanem, opusteno....pa kad su bili gotovi rezultati "sistematskog", odvedu te u malu sobu i stave pred tebe papir na kojem pise pozitivna na heroin.....sada sam se udaljila od teme....nego, ono tvoje "Dovoljna je bila jedna recenica da ti devojko nekom kazes da je "lud i da ne zelis biti takva".Da nije tuznobilo bi smesno.Ali tuzno je." ne znam sta hoces time da kazes....kao sto rekoh, nije mi namera da te uvredim bila, a ako te je pogodilo ono moje da ja necu da budem kao ti...zao mi je, stvarno, iskreno...ali ja zaista ne zelim da budem 6 godina na metu....kao sto si ti...sustina je, nista na zalost izmislila nisam, da te "razapinjem na krst" takodje mi nije bila namera, da udarim tamo gde te boli, ne zelim, jer i mene boli...zbog toga i jesam ovde, TRAZIM POMOC....ti, ako zelis pomoc, ovde ces je sigurno dobiti, posto su ljudi sjajni...uvek tu...osim ako ne budes los, sarkastican, provokator...ako trazis pomoc, dobices je...samo treba da pitas...lepo...znas onu:lepa rec i gvozdena vrata otvara....
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

narcohimno

Post by narcohimno »

sujeta je vazda zajebana stvar...
Abraxas

Post by Abraxas »

Ja ovde nikakvu pomoc necu dobiti devojko.Niti sam je trazio.Nije mi bila ni namera.Za ovih 16 godina sam postao "doktor".Usput sam i diplomirao Psihologiu.Na jednoj temi sam potrazio da razmenim iskustvo sa nekim ljudima koji su imali slican problem.A Takvih izgleda nema.
Inace,tvoju Ispovest sam prvu procitao,mozda bas zbog naslova-(Koja),ali sam primetio neke "cudne" stvari.Zato sam i komentarisao.A o onome-"boli-ne boli",nisi uopste u pravu.Mene drugacije misljenje nikako ne moze da zaboli.Pa cak i kad neko vredja recimo.
Inace,nisam stigao sve da procitam,kratko je bilo vreme,ali budalastine tipa --Gutam tramadole,treba mi pomoc ili uzela sam mesec dana H,sta da ocekujem,naravno da ne mogu da citam.Niti da progutam.Ako skontam da je ovo Forum za decu koja imaju po 19-20 god i koja nemaju sta da rade,a uzeli su 10-20 puta robu i lupetaju,ja cu nestati vec sutra.Zasto bi gubio vreme?
narcohimno

Post by narcohimno »

nisi u pravu ksabarase,nema tu samo dece.procitaj naprimer"narkomanija je izleciva bolest" ili "miklosiceva 9" pa ces videti koliko gresis.
Post Reply