koje filmove gledate?
Moderator: sanela
- yellowmonkey
Re: koje filmove gledate?
prvi grijeh, u tom filmu ljubav stvarno nema granica.
ma nemojte ljudi ozbiljno da me shvatite povodom filma"nekromantik" koji je cak doziveo i nastavak...u pitanju je nemacki film koji je snimljen 87 godine...najodvratniji i najbolesniji film u istoriji kinematografije koji ostavlja ozbiljne posledice na gledaoca...ja i moja jebena radoznalost.ko nije odgledao taj trash neka to i ne ucini.pitam se kako taj reziser nije dobio dozivotnu robiju povodom toga...jebene svabe...
bolesno kazesh? ja mrzim bolesne filmove...no moj prijatelj je jako radoznao...i trpi bolest jako dobro:) vjerujem da bi bio zainteresovan za taj film. jel znash ime rezisera?
ja inace volim komedije....no nemogu ni jedne da se sjetim....neka me depra uhvatila....fuj.

ja inace volim komedije....no nemogu ni jedne da se sjetim....neka me depra uhvatila....fuj.

" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
- Zona Sumraka
E napokon sam veceras pogledala taj famozni Zeitgeist o kojem slusam vec mjesecima i mogu slobodno reci da sam odusevljena. Ukoliko ste zainteresovani, mozete ga pogledati direktno preko linka http://www.zeitgeistmovie.com/index.html. Ima i prevod na vise jezika. Religioznim osobama bih preporucila prvi dio
...drugi je uglavnom kopija Farenheit 9/11 sa jos par interesantnih detalja...a treci je narocito informativan za likove poput mene, koji zive sa ove strane bare...prema tome, Luna, Samantha... kad odgledate javite se u cilju organizovanja revolucije i to...

Samo cu reci: HVALA ZONO ZA FILM !!!
:smt109kad odgledate javite se u cilju organizovanja revolucije i to...
Zeitgeist,....
...ma to ti je ono:conspiracy theory,...najbolja je ideja,..kako nekolicina vlada svijetu,....i prije ja pomislio,..nešto čudna ova zemlja,....e sad znam
...ma to ti je ono:conspiracy theory,...najbolja je ideja,..kako nekolicina vlada svijetu,....i prije ja pomislio,..nešto čudna ova zemlja,....e sad znam

tryin" to be the best of me,...
- Zona Sumraka
nije to ideja ba...to su cinjenice...
imam havera koji je nakon gledanja prokomentarisao, znas odlican je, ali za ovako nesto trebas da imas "open mind"...ne kapiram kakav open mind, kada je sve sto su naveli de facto...ja stvarno nemam obicaj da se primam na neke naucno fantasticne price, ali 90% ovog filma bazirano na cinjenicama...film jeste pristrasan, necu to pobijati, ali ne kapiram zasto bi neko trebao da bude sirokih shvatanja da bi prihvatio realnost...
imam havera koji je nakon gledanja prokomentarisao, znas odlican je, ali za ovako nesto trebas da imas "open mind"...ne kapiram kakav open mind, kada je sve sto su naveli de facto...ja stvarno nemam obicaj da se primam na neke naucno fantasticne price, ali 90% ovog filma bazirano na cinjenicama...film jeste pristrasan, necu to pobijati, ali ne kapiram zasto bi neko trebao da bude sirokih shvatanja da bi prihvatio realnost...
...hej,....znam ja to,...malo se zajeb......... 8) ...sa idejom,......napisao ja več,..da je to conspiracy theory,....u koju i ja vjerujem,...
....ja sam več davno rekao da su amerikanci snimili svoj dolet na mjesec u hollywood-u,
pozz
....ja sam več davno rekao da su amerikanci snimili svoj dolet na mjesec u hollywood-u,
pozz
- Zona Sumraka
e izvini, mozda zvucim nadrkano i to, ali jos sam pod utiscima pomenutog filma i dodje mi da sve sravnim sa zemljom...
hehe,,,ja sam ga juče gledao i isto tako,...a tvoj avatar-piramida: freemasons?neznam kako se kaže na srbski:kod nas su to: prostozidari