ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
oci boje meda

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by oci boje meda »

nece ljudi biti lose....jesam malo pretwerala, ali jednom si moram dati oduska..jednom..inace ne pijem.nikad..ponekad ponekad rakiju...ali od kad je dopa jako jako retko..ali prijalo je posle visemesecnog neiylayenja, nekomuniciranja, vec samo kuca posao, nabacim osmeh, u ocima suye, ja foliram alergija, pa kuca pa cebe preko glave...i tako danima, svaki dan, svako jutro, svaku noc......odlucila sam da pokusam da iyadjem medju ljude..da se vratim starom drustvu, koje nema veye ne sa cim...i vratila sam se...i bilo mi je super...i ya divno cudo, jutros rano ujutru, sto odavno, godinama, nisam subotom uradila, ustala, i sa ekipom, ni vise ni manje nego na / pasuljijadu!!!! u obliynje selo..i tu je bilo dobro yeyanje..bili smo najgori, najneorganiyovanjiji, to je neko takmicenje u kuvanju pasulja, gomila ljudi, koji se ya oybiljno takmice, a mi dosli, kao sa marsa pali, mamurni, jos naduvani, ali nasmejani...elem, pasulj je trebao da bude gotov i do 15h d ase preda yiriju (pazite strucni ziri koji ocenjuje koji je pasulj najbolji!) ne treba da vam kazem da mi nismo ni stigli da skuvamo taj pasulj..i nakraju u blizini kupili kobaje....ali bilo je dobro zezanje...mislila sam da ce biti mi strasno medju ljudima, ali nije.danas.ne znam kako ce biti sutra..ali dan po dan..ne moze drugacije...volim....
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
oci boje meda

Post by oci boje meda »

zaboravih, da s epohvalim...da sam met poslednja dva dana potpuno smanjila..tako da sad pijem samo 20 kapi ujutro, popodne nista.... i to je to...mislim da je to dobro
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

Abraxas

Post by Abraxas »

Pazljivo sam procitao tvoju "ispovest" i sad cu ti iskreno i posteno reci sta mislim.Bez uvijanja.Mnogi se mozda nece sloziti,ali ja cu govoriti iskreno.
Kao prvo,ja mislim da ti nemas pojma o cemu pricas.Cela tvoja prica je toliko nerealna i puna maste da ce te provaliti svaki covek koji se drogirao vise od godinu dana.Usput,ja sam prvi put uzeo heroin 93,danas sam na metadonu,20 tableta.Ali krenimo redom...
Pocinjes ovako..."nama u momentu lose, iako smo se malopre pukli..."To je apsolutno nemoguce!!!.Moguce je jedino u slucaju da ste uzeli secer u prahu.Kako neko moze krizirati pola sata nakon sto je uzeo horse???Budalastina.Dalje"...tu negde posle godinu dana , upoznajem M. dilera, sa kojm se slucajno zdruzim i ovako,jednom prilikom M kaze kako mrzi pakovati robu, ja se ponudim pomoci, i tu je bio pocetak moga kraja....svake nedelje M je donosio po 300-400gr kod mene, ja pakovala, a za uzvrat uzimala koliko mi treba..".Dli ti znas uopste sta su 400gr?Ako je tip imao toliko,onda znaci da je dnevno prodavao oko 60gr.EEEj.Toliko ne prodaju dobri dileri-Albanci u Skopju.A ako negde ima dobrog heroina u ex-Yu,to je SK.Beograd ne racunam jer je djubre,za Hrvatsku sam cuo da je OK,za ostale ne znam.I posle,pazi,diler koji nedeljno dila 400 gr,to je mesecno 3 kg ide u vojsku!??Ma daj bre.
Idemo dalje..."sad sam na 40 kapi, smanjujem za po 10 svaki dan".
Po meni devojko,ti horse nisi videla u zivotu i lupetas.Ali lupetas i to debelo.

PS Da ne pominjem onog lika koji je napravio recidiv sa trodonima i pivom.EEEEjjjj.Jel ovo ozbiljan Forum ili zezanje.
Pozdrav svim ljudima koji stvarno imaju problem.Ali stvarno.
Abraxas

Post by Abraxas »

Zaboravio sam da dodam nesto...Sa 3 grama H koliko si uzimala na dan,tebi su dovoljne 40 kapi metadona?40 kapi??A i ona prica kad si pala u sudnici je vrh.Mislim,daj devojko,nemoj da se zezas sa ljudima koji stvarno imaju nesto da kazu.Ja uzimam horse od 93,na metadonu sam vec 6 godina i veruj mi ovakvu glupu pricu nisam cuo.Zalosno sto se zajebavas sa ljudima.
narcohimno

Post by narcohimno »

moram priznati da je i meni smrdelo to sa krizom posle "pucanja" i 400 grama horsa nedeljno.ali abraxase to sto ti imas"ogroman" problem i dug staz sa heroinom ne mora da znaci da su ostali problemi zajebancija.ovaj forum bi trebao i preventivno da deluje a ne da sluzi samo narkomanima koji su prevalili dug put drogiranja da dele svoje utiske o tome da li je bolji hors u makedoniji,srbiji,hrvatskoj ili mozda italiji.prema tome nemoj puno srati i ako ti se nesvidja ovde mozes i da izguglas neki forum po volji.mojne da se ljutis...i ja sam zeleo da ti kazem iskreno i bez uvijanja ono sto mi je na dusi...iskreno.pozdrav.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

pricaj sta hoces....boli me uvo....pakovala jesam...on nije radio sam...to si mogao da predpostavis, vec je njih 4 bilo u igri, samo sto ja sa ostalom trojicom veze nisam imala.....kamo lepe srece da heroin u zivotu nisam videla...a ono meni u momentu lose iako smo se malopre pukli, decko ne treba tako bukvalno da shvatas....to treba samo da pokaze kako smo jebeno psihicki bili losi....kad pomislis sta ce biti sutra....NE DA JE I BUKVALNO BILO KRIZE.....ali necu bre ja tebi da se pravdam...volela bih da je sve to laz i izmisljotina, ali jbg na moju zalost nije...a sto se tice smanjivanja kapi jbg. sve se moze...ne uzimam met da bih se uradila, vec samo da se pokrijem..a u kombinaciji sa ganjom, odlicno pokriva, i da ponosno mogu da kazem da sam uspela da smanjim...
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

Modesty

Post by Modesty »

Nisi li danas dear biti čista,rekla si mi da ćeš piti do vikenda a vikend malo krizirat da bi prešla na blokatore...pokrivanje metom u kombinaciji sa travom je drogiranje.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

jos i ovo, da si pazljivo procitao kako kazes, video bi da nisam pocela sa 40 kapi, vec DA SAM SMANJILA...a tebi decko dragi, naravno da sve izgleda neverovatno kada si 6 god na metu....ti imas ozbiljan problem, nisi na dopu nego si na metu...jos gore....ja necu da budem kao ti....i zato sam sada ne na 40 u jednoj dozi, nego celom danu.....ti ces i dalje piti svoj metadon, a ja cu za koji dan blok.pa ko je gde, i ko je ovde lud.....sto se tice sudnice, jbg.zato sam ubrzo posle toga dobila OTKAZ...ali jos u predhodnom postu rekoh, necu ja tebi da se pravdam...boli mene da li verujes ili ne.....a ne znam stvarno, koliko covek mora biti prsnut, pa da pomisli da neko eto uziva u filmu narkomana, pa smislja price jer je bas super biti djanki...e, moj abr.......
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

rajouno

Post by rajouno »

Smanjuj,ne odlazi...ne boj se,ajde ljubim te
PER ASPERA AD ASTRA...
oci boje meda

Post by oci boje meda »

ma jesam mod...trebala, ali jbg. ali sad za vikend sam uzimala 20,nista 20...jutros10...inace sa feniks-2.put sam se dogovorila idemo sad na prvi sledeci, to je sreda valjda sastanak AN u bgd.ona se dogovorila sa joesspappom i najavila nas dolazak....to je prvi sledeci korak....i dogovorila u EMPRONI psih. u cetvrtak!

ABRAXAS, oces s nama na sastanak AN?! :arrow: pa eto da upoznas curu sto voli bit djanki, pa izmislaj bajke...
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

Post Reply