koje filmove gledate?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Svire

Re: koje filmove gledate?

Post by Svire »

Svire

Post by Svire »

Sagitarius

Post by Sagitarius »

Španjolski-Život je more,taman da me dodatno utripuje u crnjak
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

jel' to onaj sa Javier Bardemom?
bojanol

Post by bojanol »

http://www.foriegnmoviesddl.com/
Ovde bi trebalo da bude dobrih filmova, a jeftin je nalog na RapidShare, cak i u Serbiji.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

e da, kad smo kod depra filmova... gledala sam skoro neki francuski, koji na mojoj listi vodi kao ubljedljivo najmracniji... naime, radi se o nekom uredniku poznatog casopisa koji se nakon mozdanog udara budi u bolnici paralisan i iz nekog misterioznog razloga potpuno nijem, a i jedno oko u medjuvremenu pocinje da mu se susi...i sada kroz citav film kamera snima iz ugla tog jednog oka, dok u pozadini cujes njegove frustrirajuce suicidne misli...uglavnom, tip kroz neku fizikalnu terapiju pocinje kao da daje znake trepcuci...ono... jednom za da, dva puta za ne...i sada zamisli ti gledas film na tv-u, a ono non stop neko treptanje...mislim, uzas...a da ironija bude veca, kralj se tu ne zaustavlja, nego pocinje da pise i knjigu i to tako sto mu koka sa fizikalne cita abecedu po redoslijedu i on kao trepne na odredjeno slovo...ali ne, ni to nije dovoljno, nego na kraju lik oslijepi i na to drugo oko...mislim, kriza i to zesca...
e da...film se zove the diving bell and the butterfly...a posto sam vec sve ionako izbrbljala, nema potrebe da ga gledate...postedite se agonije...
Svire

Post by Svire »

Equilibrium

http://www.youtube.com/watch?v=_bGqnK0m ... re=related

Gledao sam ga sad treci put, bio je na RTS 1.
yellowmonkey

Post by yellowmonkey »

obozavam BURTONA.... Corpse bride, Big fish, Sleepy hollow, The nightmare before Christmas, Sweeny Todd ......
ako netko voli neobicne ljubavne price tu su It´s all about love, Eternal sunshine of the spotless mind...
od ostalih ljubavnih prolaze Izgubljeni u prijevodu ( Lost in translation), Bliski odnosi ( Closer)... stvarno vrijedi poledati. ili Candy, "ljubavna" prica o dvoje ovisnika. nije sad da ludujem za ljubicima, jednostavno sam se toga prvog sjetila! :roll:
yellowmonkey

Post by yellowmonkey »

fight club - filmchina.

sin city - takoder.

american history x
narcohimno

Post by narcohimno »

nekromantik.divan film koji dokazuje da ljubav nema granica.
Post Reply