bas zato Bojane sam ja govorila o stvarima koje ne volim.....mrznja se ne uklapa u mene, too much negativne energije koja mi nije potrebna i zato goovorim o stvarima koje ne volim.
isto tako se ranije cesto dogadjalo da netko (prijateljice,ko da sam ih imala puno,bilo ih je svega par) no znale su cesto iskoristiti moje povjerenje i zabiti mi noz okrutno u ledja,pokusavajuci me odvojiti od decka ili me drrukati mojima....
npr.cura odavdje kad je saznala da imam decka dolje je isla zvati njegovu baku i isla pricati da sam ja losa osoba i da cu ovo ili ono napraviti a ono ljudi me obozavaju...takve stvari
STA NAJVISE MRZITE
Moderator: sanela
Re: STA NAJVISE MRZITE
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
beruci jagode sam se izario kao magarac pa trenutno najvise na svetu MRZIM KOPRIVE!!!Ufff...ces,ces...grat,grat...aaa...greb,greb...UZAS!
:smt110 :smt042narcohimno wrote:beruci jagode sam se izario kao magarac pa trenutno najvise na svetu MRZIM KOPRIVE!!!Ufff...ces,ces...grat,grat...aaa...greb,greb...UZAS!
Mrzim da kasnim
mrzim kad me ljudi ispale
mrzim kad radim za dzabe
mrzim sto sam ogromne pare (uglavnom svoje) pukla na gudru i alkohol
mrzim blejanje besposlicarenje
mrzim svaku vrstu nemoci
mrzim zavlacenje, odlaganje i foliranje
mrzim kad moram da lazem
mrzim sto sad moram na posao, ODMAH!!!
Kuku meni, opet kasnim....
:smt040 :smt040 :smt040
mrzim kad me ljudi ispale
mrzim kad radim za dzabe
mrzim sto sam ogromne pare (uglavnom svoje) pukla na gudru i alkohol
mrzim blejanje besposlicarenje
mrzim svaku vrstu nemoci
mrzim zavlacenje, odlaganje i foliranje
mrzim kad moram da lazem
mrzim sto sad moram na posao, ODMAH!!!
Kuku meni, opet kasnim....
:smt040 :smt040 :smt040
E da, sve to mrziš, a radiš to svaki put, again, again, and again. To si ti.
Bar trenutno. Mržnja je Out.
mrznja trosi mnogo energije, i truje osobu koja mrzi......
A ja sam ipak stigla na vreme i ne ispaljujem vise ljude!!!
Valjda je u celoj ovoj prici lecenja narkomanije i poenta maksimalno iskoreniti narkomanski zavisnicki karakter.
Tako je i meni a i svima oko mene ok 8) 8) 8)
A ja sam ipak stigla na vreme i ne ispaljujem vise ljude!!!
Valjda je u celoj ovoj prici lecenja narkomanije i poenta maksimalno iskoreniti narkomanski zavisnicki karakter.
Tako je i meni a i svima oko mene ok 8) 8) 8)
Pa brate mrzim to kad se neko istice bez razloga. Ko je bre ta plava cura sto na avataru nesto objasnjava!? Zasto je njeno ime ispisano crvenim slovima a moje recimo nije. I sto je ona ovde glavna da li ste je vi mozda birali,ja u tome nisam ucestvovao,ili se ona sama proglasila za serifa. ne mora biti da sam ja rekao ali prica se da se tajno sastaje sa nekakvim patriotskim organizacijama po kojekakvim turbo folk skupovima...
hahahahahahazabac wrote:Pa brate mrzim to kad se neko istice bez razloga. Ko je bre ta plava cura sto na avataru nesto objasnjava!? Zasto je njeno ime ispisano crvenim slovima a moje recimo nije. I sto je ona ovde glavna da li ste je vi mozda birali,ja u tome nisam ucestvovao,ili se ona sama proglasila za serifa. ne mora biti da sam ja rekao ali prica se da se tajno sastaje sa nekakvim patriotskim organizacijama po kojekakvim turbo folk skupovima...
:smt043
- Zona Sumraka
i sto je ova drugarica obukla istu haljinu kao i ja...necemo je imenovati, svi znamo koja je...
mahahhahahhahahahahhahahah
mahahhahahhahahahahhahahah