Samo da na brzinu pozdrvim SVU MOJU RAJU,ono na brzinu, da vam kazem da je sve OK i da nista ne brinete.
Nadam se da ste dobro ,svi onako kolektivno, POZDRAV LUNI,POZDRAV SANELI, MODESTY,ZVRKZ I OSTALIM!!!!!
NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Svakog cuva neka sila, a ja imam JABUKU!!!
Omare,kad je termin?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Pozdravljam te druže Omčo
Jutro svima narode.....pijel jutros ko kafu na forumu :drinkers: :drinkers: :drinkers: evo svima mojim dragim.
Nnaspavana sam,raspoložena,sad i iščačkat neku muzikicu.....uživancija
Želim vam svima ugodan ostatak dana.

Jutro svima narode.....pijel jutros ko kafu na forumu :drinkers: :drinkers: :drinkers: evo svima mojim dragim.
Nnaspavana sam,raspoložena,sad i iščačkat neku muzikicu.....uživancija

Želim vam svima ugodan ostatak dana.
Pa znate da ne valja unaprijed nista pricati Sunrise, ali Bogami jako,jako sitnoooooo.
Nemate pojma ,kakav sam vam ja, ja sam skroz podjetinjio, kao da se ja radzam.
Modestx,pozdrav druze ,kako si, ima li sta novo????

Nemate pojma ,kakav sam vam ja, ja sam skroz podjetinjio, kao da se ja radzam.

Modestx,pozdrav druze ,kako si, ima li sta novo????
nema vala stari moj.....dobro sam,položila još jedan ispit....baš sam zadovoljna i poprilično stabilna.
Ljubi taj stomačić,oni to osjete
Ljubi taj stomačić,oni to osjete

ima li koga za kafu?sun?mod?amerikanke?ljubim vas sve...
PER ASPERA AD ASTRA...
- Zona Sumraka
evo i nas amerikenjaca...jbte ovdje je osam ujutru i vec se osjeti da ce biti pakleno...a imamo tu srecu da nam ne fercera klima u stanu...grrrr...osjecam se kao kao neka tropska biljka i to pred umiranje...jos ako se ovaj "strucnjak" za klima uredjaje ne pojavi ni danas, ima da ga trazim po gradu...
ajde,udri brigu na veselje,sad ne moraš plaćat saunu hihihihihihih 

Moddest,kako necu lljubit taj stomak,ja ga ljubim ,pa brat-bratu dnevno ima po 50 puta.Majke mi ne lazem, pa to mi je sve, to je moj smisao zivota, i sve najbitnije.Kako vi deverate na ovoj vrucini.
u mom stanu je vrlo prijatno a van ne izlazim...fali mi djete,prvi put je otišao na eskurziju...jebate,jedva sam čekala ko fol da se malo odmorim a sad mio toliko fali...pusta kuća.