PREPORUCITE MI KNJIGU DA PROCITAM!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Luna

Post by Luna »

eeee greska greska...ti si napisala pitko-sto sam tek sada vidjela-a mislila plitko....sorryyyyyyyy :oops:
ne ne slazem se s tobom....meni je jedna bila pravo teska-vitez koji ne postoji-nekako cudna. Kad kazem lud skroz....mislim haos-dobar, lud :wink: ...samo da pojasnim
cmok

sta ti je bona???? pa nisam ti nista loshe rekla...napisala si citko i pitko a ja mislila plitko...pa je tako sve i pocelo. Aaaaa draga....pa ne znam da sam ti sta rekla pa da se tako iznerviras.....
ramona ramona......napade me bezveze.....al' ok....
pa sta ako je rekla da je procitala sve od hesse-a? Sidarta se moze 100 puta procitati i da svaki put bude zanimljivo....
Nisam ni rekla da je Levi zakon....rekla sam da mi je bilo lakse njegova djela citati jer sam morala pisati rad od 25strana nakon toga.....
a meni je Remark zakon kao i Hesse....
I za Fallaci-to sam pogresno otkucala.....a ja je imam na nasem pa sam zato na nasem i napisla.....Gee-sorry!
Calm down...its just a f.ckin' book.....
Last edited by Luna on Thu Oct 13, 2005 1:04 pm, edited 1 time in total.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Jebote, a ja za Calvina nisam nikad cuo, kao ni za Levija. Bravo ja... Ne sjecam se kad sam procitao neku knjigu. Nisam drug clan biblioteke zato sto sam se u decembru pravo izofirao kad sam se ovjerio u njihovom WC-u, pa mi je bezzze da tamo ulazim.

M4j4, mislim da bi Autostoperskom vodicu trebala dati sansu. Ja u principu izbjegavam izvikane naslove, to su manje vise obicna sranja, ali ovdje je drugacije. A Adamsa ljudi ne shvataju dovoljno ozbiljno.
Ramona

Post by Ramona »

SORI LUNA !!! :oops: Sori, draga :!: A razumi me jebi ga - skužila sam te 'plitko' - pa sam se odma Image i sitila Igle, pa sam pomislila 'jebote što je ovoj opet sad', koje 'plitko' čoviće - mislim, netko za Calvina reć 'plitko' - a on genijalac, Nobelovac itd. i strava je težak i ja ga toliko puno volim da sam popikila odma pri pomisli da netko ide umanjiti njegovu važnost. Sori maco - a kuži, 'plitko' nije baš simpa nekom reć - pa ja malo odma hop hop :-D
Eto ti na vraaže (crni) ...
P.S. Borges je super pisac, Aleph je, recimo, ludilo, i Kundera je super, i Flann O'Brien, Thomas Pynchon, Don DeLillo, Alasdair Gray ... a Pirandello, a Dino Buzzati, a ajme koliko ih jeee
M4j4

Post by M4j4 »

Uh koliko preporuka! Hvala na savetima,ipak cu ja "Sneguljicu" da se ne svadjate hehehehehheehehehehehehheheh :-D i nemoj da je neko rekao da je plitko,jer se devojka prvo otrovala pa ozivela od polupca..hm,pa to je SF hahahahahahahaha
Image
zvrky

Post by zvrky »

:smt082
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

čitko i pitko -quote

vidis od toga sam pomislila plitko ....jebem ti misha. Ti si za sve kriva :-D heheheh....sram te bilo...napadat nevine ljude....hihih al si se iznervirala. Sad znam kako da ti pritisnem dugmice :-D
ma zeno nema niko ko' igla.....ona je unikat. Prema tome ne trebas se o tome brinuti......
a ako te isfrustrirala...idi pa joj se izgovori......pa ja! Ti i ona svakako imate istoriju u vezi plitkosti...pa jebi ga vidim da si alergicna na tu rijec....al dzes' mene bona????
eh eh...sreca da razumijem inace bi se sjebala ko' foka :-D ......
m4j4 ti si za sve kriva.....sto si i postavila ovakav topik-hahahahhaah
Luna

Post by Luna »

ma pinokio....i sve ce biti ok... :wink:
ali kad smo kod prica...ja ti kazem procitaj sidartu ako nisi skoro-isto kao da je nikad i nisi citala...tako ces se osjecati. Kul skroz. Nesto u smislu, sto si stariji, pogled na zivot ti je drugaciji....pogotovo na ovo knjigu...Pirandeli je kul....ali ja ti i dalje savjetujem memoare geishe -zaista jedna divna predivna knjiga-lagana, zanimljiva, nije laka nije teska....a i nekako se odmoris dok je citas jer odlutas u daleki Tokyio.

e sada...za sve vas....Rijec je o dokumentarnom filmu pod imenom
MEtadomania-svi to trebate da pogledate. Ne znam kada ce biti kod vas...ali ja cu je u najgorem slucaju pokusati snimiti-pa cu zamoliti Sanelu da postavi na net, da mozete pogledati ili skinuti pa pogledati na kaseti.....
Cak mi je i doktor rekao da to gledam.....i sve sto cu vam reci je "jebo te...covjece"
eto....nadam se da cu uspjeti to uraditi.....ako je neko dobar s 'kompjuterima bilo bi super kad bi to potrazio na netu pa ako je moguce to download-iro na site.....
morate to svi da gledate!!!!!!
eto sve najbolje.
Ramona

Post by Ramona »

A nisam stara alergična ni na jednu riječ, nego volim ako mi ko ima srat da mi kaže jasno i glasno. E pa kad onda ja njemu i tako dalje hehe :wink:
Uglavnom, cmok Luna, cmok M4J4, Zvrxxx, cmok cmok ljudi cmok kok kok kok ko ko kok kok (JOPE ja počela :lol: )
:smt117
katarinadimedici

repertoar

Post by katarinadimedici »

Pročitala redom:
1.Pad Berlina (ne sećam se pisca)
2.Dahauski procesi (B. Krivokapić)
3.Rat i sećanja (istoimena serija)
4. Knjiga o Milutinu (Danko Popović)
5. Čizmaši (remek delo, koje toplo prepšoručujem a autora sam zaboravila)
6. Ćerka (Zvonimir Majdak)
7. zašto se niste ubili (Viktor Frankl)
8.Strah od letenja (Erika Jong)
9. ZKP-Zakon o krivičnom postupku
10. Ako dočekam sutra (Sidni Šeldon)
11. Gusar (Harold Robinson)
12. Grad greha (Robinson)
13.FRANSCUSKI POLJUBAC (Erik Van Lustbaden)
14. Ime ruže (Umberto Eko)
15. Znakovi pored puta (Ivo Andrić)

Eto ti repertoara za isključivanje mozga! A "Anđelika" je vrhunsko delo petparačke književnosti, koje upravo čitam i zaprepašćujem se otkrićima!
Bračni par koji je napisao knjigu, upućen je bio već tada u povezanost Vizigota, vitezova Templara, ezoteričke misli Langdoka, hugenota ,jeresi i svega onoga što je vodilo ka masoneriji i Sionskom prioratu!
Od knjige "Sveta krv-Sveti gral" od Majkla Bendžeta,Ričarda Lija i Henri Linkolna sasvim drugačije posmatram svet i osećam se upućenom u svetu tajnu! Ta knjiga me je naterala da pročitam sve od istih autora i ustvari celog tima ljudi, nažalost knjige su mi izgorele, moram ponovo da ih kupujem, a sve su izdate u ograničenom tiražu Slede:"Mesijansko zaveštanje", "Hram i loža","Tajna svitaka sa Mrtvog mora" i "Hiramov ključ" a i " Da Vinčijev kod" bi trebao da pripadne opusu! Nije za one koji ne vole istoriju i baratanje godinama!
Zato je "Anđelika-Markiza anđela"-zakon! Šest knjiga, napisao je bračni par Anne i Srgew Golon!
Luna

Post by Luna »

ah zaboravih-nabavi Rimljanku....jako dobra knjiga. Odlutaces negdje u Italiju :wink: I prozivjeces sve to....odlicna knjiga. Citala sam je u ratu a i ovdje jos jednom prije 2godine......
memoari geishe-iza toga i dalje stojim....jedna od boljih knjiga-kazem ti....i ja sam bila u tokyiu :wink:
Locked