Kao sto je vec nas motorista prije mene rekao....ides u Centar za Ovisnosti,lijepo ISKRENo popricas s doktorom o tvom problemu,od pocetka do kraja.Onda ce te testirati i on ce ti savjetovati koja ti je terapija najbolja za tvoj slucaj. Pretpostavljam da ce te staviti na subutex. Nemoj misliti da on nije dobar jer to nije tocno. terapija subom je jako dobra i ne padaj na price ljudi koje te pokusavaju uvjeriti u suprotno. Mozda su to rekli zato sto se uz sub ne mogu raditi dopom a preko hepa ide ko budali samar.
Nego,mene zanima kako se ti financijski snalazis za 20-25 hepa dnevno,to ispada 250kn,skoro 50E, i to dnevno? kako to odrzavas i kako ih nabavljas? kako ih uzimas?
koliko imas godina? pretpostavljam da si mladji?

to sto ces biti uveden u centar kao narkoman nema nikakve veze s sansama za job niti se to moze doci do tog poslodavca.
isto tako,jedino pametno ti je reci roditeljima i svima oko sebe o svom problemu tako da ti svi mogu pomoci i ukljuciti se u terapiju. Ne podcjenjuj snagu majke da bi imala zivcani slom.to iz tebe vjerovatno govori strah da mozda ne bi bili razocarani s tobom,sto je normalno,no isto tako,sam nemas ili imas jako male sanse.
isto tako ti nikako ne bi preporucila terapiju hepom.to je isto da se netko ko je navucen na dop zeli skinuti smanjivanjem dopa.
sve ostalo ce ti objasniti u centru gdje ces sto prije otici,nadam se
pozz Lijepoj Nasoj