Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
adam* wrote:Ja samo cekam dan kada cete se vas dvoje srestu uzivo pa da se pristojno izujedate......pa ako vam se svidi meso koje zagrizete........ko zna..........
Zelim ja svima vama da ste zdravi,debeli i zadrigli.......za prcanje cemo lako
nisam siguran da bih debeo i zadrigao imao velike sanse...ipak bih voleo da zadrzim svoj"bruce lee' izgled tela ako sumnjate da je to tako tu je moj drugar djomlac sa foruma da potvrdi to...hehehe,kakvo neskromno preseravanje ali sta cu...nisam kriv sto mi je metabolizam uzasno brz pa ne mogu da imam sala
Ja nikad nisam bio Bruce Lee, plocice vidim jedino kad sjedim na WC solji i kreativno se izrazavam... Kao klinac sam bio debeli mamlaz, trener fizickog me bario da treniram bacanje koplja. Meni su se vise svidjali kosarka i fudbal, nisam nikako mogao da provalim zasto je, jebiga, bitno baciti motku sto dalje od sebe.
Poslije me je heroin kvalitetno oglodao. Na 1,87 cm najmanje sam imao 68 kg... Sada imam 93 kg. Vec nekoliko godina nisam porastao ni centimetar. To pocinje da me brine.
Danas sam igrao fudbal. Zatim dizao tegove. Kasnije igrao basket. Siguran sam da cu umrijeti u toku noci.
Uf, dje 68 kila, ja sa na tu visinu imao najmanje 73 kila, ali sam izgledao sablasno, i sad sa 87 izgledam sablasno, valjda su mi kosti teske, izgledam kao Jevrej koji je prezivio holokaust...
Ja, i dalje tu sam, i dalje u snu buncam, i dalje spucan, i dalje recima pucam...
Bolje liciti na Jevreja koji je prezivio holokaust, nego na onog koji nije...
Jesam, prezivio sam noc. Prezivio i Italijane danas. Prekosutra picim u Medjugorje... Ne idem u komunu. Nemam namjeru da trazim gospu i to. Idem igrati basket.
Ja bi Dovla iskreno bio srecan i ganut kad bi ti meni poslao na pm tvoje pravo prezime, jer kad god vidim ovo Vlado_M, meni mozak sam zakljuci da se prezivas Miklosic:) pa ti vidji, jer mislim da ti ne bi volio da se prezivas tako:)
Ja, i dalje tu sam, i dalje u snu buncam, i dalje spucan, i dalje recima pucam...
sta znaci imati dobar metabolizam?
puno srat? ili sta?
Vlado ja mislila da ti dosao do 100-tke pored sve te klope no 90 i koja je zicer na tu visinu
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.