sta mislite gde bi bili da se nikad niste gudrirali

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Modesty

Re: sta mislite gde bi bili da se nikad niste gudrirali

Post by Modesty »

:prayer: PDT_Love_09 :wink:
dete svemira

Post by dete svemira »

taj fazon,ali pazi kad sad njega nema....
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Modesty

Post by Modesty »

ma on ti je padobranac,bane kad se najmanje nadaš :lol:
dete svemira

Post by dete svemira »

Bedak mi je sad....bas sam uzasna neki put...sory.... :cry:
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ne znam sto se svi bune za temu...tema je ok...samo mislim da poenta nije u gudri kao glavnom krivcu zasto nam je zivot otisao pogresnim tokom, vec u nekom hendikepu vezanom za nasu licnost...hocu da kazem da i bez gudre mozda ne bi uspjeli da ostvarimo sve nase aspiracije...
Modesty

Post by Modesty »

Nisi dete....dobra si ti kakvih ima :wink: :goodman:

Tako je zono i ja mislim da je moj život sada ili budući kvalitetnije baš zbog svega što sam preživjela....kako se već kaže:čudni su putevi Božiji.
Bilo je onako kako je trebalo ili moralo biti.
lizard

Post by lizard »

Sta bi bilo kad bi bilo...sretnem u naselju jednu od letecih vila, gura kolica, hocu reci, put vamo, put tamo, za koju godinu se vidimo na roditeljskom.
2008 je BiH jos nema kontrolu nad svojim nebom,a izgleda i dan danas kao da nema svoje mjesto pod suncem(samo izgleda:)
Na samom pocetku gudriranja, poslovno sam bio vezan za avijaciju, radio sa pilotima i letecim vilama (prave vile samo bez krila) Svejedno, da nebi gudre danas bi letio ko ptica:) Kao da je juce bilo kad je dobar kolega napravio prve casove leta paraglajderom, nikad nije kasno, ko zna, mozda sutra poletim ja:)
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
komsije

Post by komsije »

e ovo je skroz zanimljivo pitanje,ali za neku gataru koja gleda u proslost buducnosti.jasam bas pre neeki dan razmisljala da sam pocela da se drogiram u trenutcima pocetka sazrevanja ili mozda i ranije,tako da kad sam prestala da se drogiram nisam znala sta da radim jer svemi se svodilo na to,verovatno bih sad bila neki umetnik,akademski slikar ili istoricar umetnosti,i mozda nebih imala dete jos uvek,ko zna u svakom slucaju ja sam tada bila pravo dete koje se plasilo da ide i u kupatilo samo,ali se nisam plasila droge,jebiga,valjda mi je to sudbina.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
sunrise

Post by sunrise »

meni je pitanje u skladu s onim ko ju je i postavio
JEDNOSTAVNO GLUPO
al ono,ajde,kuzim sve i sve mi je jasno pa nit ne trzam na te spike ali sam mislila da kad netko vec postavi temu onda to radi iz razloga sto je o tome razmisljao pa mozda zeli svoje misli uspoerediti s ostalima no nije tako
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
bojanol

Post by bojanol »

Da, ŠBBKBB, van pameti, svačiji put je jedan i jedinstven i svako treba da snosi odgovornost za ono što čini, a sad ŠBBKBB (šta bi bilo kad bi bilo), je jedna od frustracija, ništa više.
Kao i "Žal za mladost", fora o tome da je nekad bilo bolje, i mnoga druga sranja kojima se tešimo ili ne znam šta već. Kao loše okolnosti, problemi u kući, ovo ono... Naučna fantastika.
Pozdrav za Sunrise.
Locked