Opiodni lekovi u Srbiji, LEGALNO!

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Sagitarius

Re: Opiodni lekovi u Srbiji, LEGALNO!

Post by Sagitarius »

Voyager wrote:Nemojte me molim vas vredjati samo zato sto volim opijate.
Niko te čovječe ne vrijeđa,samo bode oči što se tu provaljuješ da se liječiš,a u stvari tražiš način da se legalno,na račun države šlagiraš.Tvoj život,toja stvar,ne kontam zašto onda bacaš tolike pare na te puste lijekove,sredi si dopa pa se pucaj koliko ti duša želi.
Modesty

Post by Modesty »

što kolega reče,samo prestani poiminjat liječenje i metadon kao lijek jer u tvom slučaju je to droga i niko te više neće napadati niti vrijeđati....pokušaćemo ti pomoći kad i koliko budeš htio ali sve ostalo zbilja provocira.
sunrise

Post by sunrise »

opet se sjbase tema

ajde,netko tko zna i ko je na terapiji nek kaze covjeku sta mu treba

i ti voyager,pitao te kako dolazis do tog metadona?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Modesty

Post by Modesty »

Voyger sad sa nestrpljenjem čeka morfin da se liječi od narkomanije pa možda zbog toga ne stiže odgovorit :mrgreen:
Voyager

Post by Voyager »

Da, cekam Morfin. ! :-)
Dolazim do Metadona tako sto moj doktor ispise izvestaj na osnovuy cega ja u svom gradu odem na onkologiju gde imam otvoren karton i na osnovu cega mi doktori koji imaju autorizaciju da prepisuju narkotike prepisu Metadon, te ga ja podignem u gradskoj apoteci.
Keva to sve opdradjuje i kod nje stoji Metadon, cisto da pravila budu zadovoljena.
Ne znam, ja mislim da je meni Metadon ipak lek. Izlecio je moje bolesno drustvo, izlecio je mnoge moje bolesne stvari.
Ne znam zasto ste skontali da ja ovde propovedam legalno drogiranje. Metadonsko odrzavanje jeste legalno drogiranje i to je amin. Za mene nema razlike.
I ako sam vec na legalnim opijatima, daj da taj opijat bude dobar i da mi odgovara.
Eto to je moja ideja.
I ne znam zasto praviti razliku izmedju Metadona i Morfina, ili Metadona i Hidromorfona.
Mislim ima razlike, ali su oni u biti svi cisti opioidi narkotici, veoma jaki. E sad ovaj ima vise stondirajuce dejstvo, ovaj ima vise podizuce dejstvo, itd.
Modesty

Post by Modesty »

Al ti smaraš,nije li ti dodijalo prodavati nam to smeće od priče "legalnog drogiranje"?...mi hoćemo da se prestanemo drogirat....dječače,na pogrešnom si forumu.
Kad počneš razmišljat o spuštanju onda ćemo biti slični i imati zajedno o čemu diskutirat.
sanela

Post by sanela »

Obzirom da je ovo forum o informisanju o načinima liječenja ovisnosti i pružanju podrške osobama koje žele DA SE liječe, mislim da si pogriješio forum. Stoga ova tema ide pod ključ.
Locked