STA NAJVISE MRZITE
Moderator: sanela
Re: STA NAJVISE MRZITE
A šta znači mrzeti ili mrziti, ili kako već? I čemu? Keveeeeeee vam.
- Zona Sumraka
ma dobro Gandi, to se tako kaze...u stilu ono isfurava me do bola...
Ja. Ili, jah.... kako god.
a ti neznas sta je mrznja,jel?stipu te fazone,keve ti i mojne mi te bg fazone,kao ti ne mrzis nikad jer te bole brige za sve.bojanol wrote:A šta znači mrzeti ili mrziti, ili kako već? I čemu? Keveeeeeee vam.
Pa stvarno ne, nekad i kad mislim da osetim mrznju to jako kratko traje, evo, moj najbolji drugar je tezak junk, ispalio me zilion puta, najgore, ali ... pomislim mrzim ga, opet posle sa njim pijem kafu. To je vezano za ovaj forum i narkomaniju.
A stvarno, ne mrzim i nemam pojma sta su sva ta sranja o kojima pricate. Keve mi. Sorry man, ali tako je.
Do sad nisam bio u situaciji da bash mrzim, mislim da je mrznja jedno jako heavy osecanje, ja ga nikad nisam osetio za prave, i bio bih tuzan da jesam. XXX puta kazem sebi, ma mrzim to, a opet se nadjem u situaciji da negiram sam sebe, ne znam, ali mislim da lazete kad kazete da neshto mrzite, ili niste normalni.
A stvarno, ne mrzim i nemam pojma sta su sva ta sranja o kojima pricate. Keve mi. Sorry man, ali tako je.
Do sad nisam bio u situaciji da bash mrzim, mislim da je mrznja jedno jako heavy osecanje, ja ga nikad nisam osetio za prave, i bio bih tuzan da jesam. XXX puta kazem sebi, ma mrzim to, a opet se nadjem u situaciji da negiram sam sebe, ne znam, ali mislim da lazete kad kazete da neshto mrzite, ili niste normalni.
nisam ni ja rekao da me mrznja drzi citav zivot ali to je najnormalnija emocija(kao i ljubav)i ti nisi normalan ako nisi osetio taj momenat...al` kako tvoj brat ajzak kaze:bole te brige...
E bash tako...
Mozda u momentu, ali ja pod mrznjom kapiram neshto sto traje....
kako ja da kazem, Mrzim licemerje, kad i sam umem da budem takav. Kako da kazem mrzim laz, kad sam i sam milion puta slagao i lazem i dalje i tako dalje, napisashe ljudi na ovoj temi svashta. Ali Shta bi ti sad rekao, shta stvarno mrzish, pa hajde reci...
Mozda u momentu, ali ja pod mrznjom kapiram neshto sto traje....
kako ja da kazem, Mrzim licemerje, kad i sam umem da budem takav. Kako da kazem mrzim laz, kad sam i sam milion puta slagao i lazem i dalje i tako dalje, napisashe ljudi na ovoj temi svashta. Ali Shta bi ti sad rekao, shta stvarno mrzish, pa hajde reci...
Uh,mrzim da mrzim,to je kod mene tako intenzivan osječaj i uglavnom kratkotrajan i dešava se uglavnom prema osobama koje volim i koji me povrijede....kako se ono kaže:između ljubavi i mržnje je jedan korak.
A mrzim da mrzim zato što taj osječaj mene samu proždire iznutra i vrlo loše se onda osjećam.
A mrzim da mrzim zato što taj osječaj mene samu proždire iznutra i vrlo loše se onda osjećam.
uhhh...sad si me zatekao,stvarno nisam trenutno u fazonu da mrzim.to ti je vise stvar izrazavanja.lakse je napisati"mrzim"nego"nevolim"...vidis,dva slova vise 

Bravo majstore. Pozdrav.
Vidish da je mrznja sranje stvar, kao i ova tema.
Vidish da je mrznja sranje stvar, kao i ova tema.