NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Skuvala sam duplu,hoćeš malo od mene srknut 

jooj zaboravih ti reći da imam herpes...jesil već cugnula

ne draga,pijem toplu čokoladu
(bez herpesa)

Jutro.............. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 

jutrooooo ali koje je počelo prije 3 sata
:drinkers: :drinkers: :drinkers: uh kafe mi nikad dosta,hoćel ko pristavit još 

morgen
ja sam skromna,meni je jedna kava na dan dovoljna a ostatak dana pijem na litre vodu,cak ni sok ne pijem a gazirano ni pod razno.osim tu i tamo red bull pa onda :smt051 kao :smt059
nikako da ubodem jackpot na lottu a uvjerena sam da hocu,ili ja ili david,on ima neki sinn za to.prosli tjedan je bilo 55,6 milijona e u Euromillionen.to se igra u 9 zemalja europe i dobio je neki lik iz austrije. trebalo mu je malo zeita da se sabere i tek se onda javio. wow 55 i jos masu nula.to bi mi bilo ok (posto sam uvijek bila skromna)
ja sam skromna,meni je jedna kava na dan dovoljna a ostatak dana pijem na litre vodu,cak ni sok ne pijem a gazirano ni pod razno.osim tu i tamo red bull pa onda :smt051 kao :smt059
nikako da ubodem jackpot na lottu a uvjerena sam da hocu,ili ja ili david,on ima neki sinn za to.prosli tjedan je bilo 55,6 milijona e u Euromillionen.to se igra u 9 zemalja europe i dobio je neki lik iz austrije. trebalo mu je malo zeita da se sabere i tek se onda javio. wow 55 i jos masu nula.to bi mi bilo ok (posto sam uvijek bila skromna)

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
narko,zono,miljana,možel kafica poslepodnevna...evo ja kuvam i perem šoljice
:drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

:drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: