NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Naravno......meni toga nikada dosta.....predivna je!!
cucla cucla cuclica
evo jos par za dobro jutro
Last edited by sunrise on Mon May 26, 2008 2:35 pm, edited 1 time in total.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
o srećica mala.....ajme kako sam se raznježila....mogu vam reći da me u zadnjih par mjeseci puca taj filing materinstva u smislu da bih voljela ponovo roditi i imati bebu....ali nemožeš i jare i pare,jbg.
P R E D I V N A J E !!!!!!!!!!

Svakog cuva neka sila, a ja imam JABUKU!!!
Tek sad vidim kako je brzo narasla. Kad mi je mama bila u posjeti rekla mi je da dobro iskorostim ovo vrijeme i uzivam u svakom trenutku jer djeca too much brzo rastu i poslije ti to nedostaje.Evo za koji dan pa ce moja mala imati 5 mjeseci i vec je teska za nositi a kad se rodila imala je samo 2700gr, bila je mala ko struca kruha. krezubica moja

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Sunrise svu srecu ovoga sveta ti zelim da imas sa ovom predivnom bebuskom i zaista havala Bogu na njoj.
jutro narode...jel neko za fuka :drinkers: :drinkers:
ooo kako je dobra

Hvala Bobane :smt056, vec sad se osjecam kao najsretnija majka na svijetu uz njju i zahvalna sam Bogu sto je zdrava i takva kakva jest.nisam ni sanjala da cu toliko uzivati uz nju.imala sam strahove da ce to biti preveliki korak za mene no Hvala Bogu super se provodimo.
Uno ljubi te Sunrise :smt056
Ima jos koga za kavu ili sam zakasnila?
Ova kisa pada danima pa tako i moje sunce ustaje malo kasnije a time i ja. Trebala bi ici vani i poslije opet doktoru no ne znam da li cu uspjeti zbog kise. sta vi planirate danas?
kakva je kvota,ima sta zanimljivog za igrati RAJOUNO?
Uno ljubi te Sunrise :smt056
Ima jos koga za kavu ili sam zakasnila?
Ova kisa pada danima pa tako i moje sunce ustaje malo kasnije a time i ja. Trebala bi ici vani i poslije opet doktoru no ne znam da li cu uspjeti zbog kise. sta vi planirate danas?
kakva je kvota,ima sta zanimljivog za igrati RAJOUNO?