Tramadol

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

narcohimno

Re: Tramadol

Post by narcohimno »

kada se samo setim koliko zikri me je spasila ta apoteka...i ko zna koliko jos ljudi.ovde u loznici je toliki bezobrazluk da se cena jedne table krece oko deset evra.zahvaljujuci toj apoteci pre godinu i po dana sam zaradio ogroman novac sa kojim sam hteo da sebi kupim automobil.dosao sam tada u bg da radim u najvecoj krizi i da nije bilo njih kurac bi mogao da funkcionisem...ali,verovatno je ovako bolje.
novajlija

Post by novajlija »

Ja sam jedan od ljudi koji je koristio usluge pomenute apoteke, a nisam uopste iz miljea koji ima ikakve veze sa bilo kakvim 'substance abuse' problemima niti imam ikakvih kontakata sa ljudima sa slicnim skolonostima. Dakle, otkad je to zatvoreno 15. maja valjda ,ja sam hteo ne hteo na prinudnom skidanju (prethodnih par godina nisam pravio pauze vece od par dana...) i mogu da kazem da skoro nikakvih problema nisam imao. Samo toliko da kazem, premda naravno verujem da to ima veze sa individualnim navikama, umerenoscu u koriscenju itd...Uglavnom, moja su uskustva su ok i u smislu koriscenja i ove prinudne apstininecije...Nadam se i ja da je sa crnkom koja je radila sve ok, uvek je bila fina. Kako se vi ostali snalazite i prezivljavate otkako je apoteka zatvorena ?
bojanol

Post by bojanol »

Umerenost u korišćenju je mama.
sunrise

Post by sunrise »

cuj njega,on nije iz gira i ne koristi razna sranja.....a kupuje isto to sranje iz apoteke?
izgleda jedini pametan covjek medju nama budalama
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hahahhahaha znam, i ja sam bila u rebusu...
novajlija

Post by novajlija »

E, pa ljudi nemojte tako...NIje to za pohvalu sto ne znam nikog iz tog kruga ljudi,naprotiv !I ne mislim da je trodon nesto ozbiljno, lek se inace experimentalno koristi u vrlo siroke svrhe.... Nisam nikog hteo da vredjam, ako neko ima neku informaciju o eventulanoj novoj lokaciji apoteke, neka je slobodno na neki nacin podeli...
novajlija

Post by novajlija »

Aj nek se javi neko na private....
sunrise

Post by sunrise »

ti je frka a?
se znojis?
imas proljev?
jesi nervozan?

ne brini,nije ti nista,ti nisi iz gira
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
bojanol

Post by bojanol »

Jebi ga, ne umem da koristim privatne poruke, a znam gde je premeštena apoteka o kojoj je reč. :-D
novajlija

Post by novajlija »

Aj zajebavajte me slobodno...Bas ste puni podrske...
Locked