Naime...radi se o CALL CENTRU za borbu protiv bolesti zavisnosti!!!
Jutros je na TV B92 (u jutarnjem programu) gostovao specijalista za borbu protiv bolesti zavisnosti DR. Boro Lazovic (nisam 100% siguran za ime, nadam se da nisam pogreshio)...i pricali su na temu pomoci zavisnicima, a izmedju ostalog glavni povod njegovog gostovanja je bio Call Centar za pomoc koji je poceo sa radom u Srbiji! Smatrao sam da bi valjalo o tome obavestiti sve posetioce ovog foruma, kako bi zainteresovani mogli da se tamo obrate za potrebnu pomoc ili savet!
Brojevi telefona CALL CENTRA su sledeci:
1. 0900-700 100 (to je broj za sve osobe sa problemom zavisnosti, na koji se ostvaruje kontakt sa bivshim (izlechenim) zavisnicima kod kojih se moze zatraziti pomoc ili savet o tome kako se izlechiti...iz toga se moze zakljuchiti da su u tom call centu zaposleni ljudi koji su prosli mnogo i koji istinski zele da pomognu drugima da se izleche)
2. 0900-700 101 (to je broj na koji ze mogu javiti roditelji zavisnika kojima treba pomoc ili savet, a u call centru su zaposleni takodje i roditelji chija su deca bivshi zavisnici i koji mogu pomoci drugim roditeljima koji su u problemu te prirode)
3. 0900-700 102 ( to je (najbitniji) broj gde cete kontaktirati struchno lice, kojem se mozete obratiti za struchnu pomoc ili savet)
Cena (nishta nije besplatno, pa ni ovo) poziva je 30 din/min.
Radno vreme Call Centra je od 08h do 20h!
Mislim da bi to bilo sve...valjda sam sve dobro zapamtio, ali u svakom slucaju vredi pokushati...
Najiskrenije se nadam da ce ovaj CALL CENTAR biti od pomoci svakome ko ima probleme pomenute prirode...
Iskreno vash, hellfire
Call Centar za bolesti zavisnosti!!!
Moderator: sanela
Call Centar za bolesti zavisnosti!!!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Re: Call Centar za bolesti zavisnosti!!!
Dr. Boro- Miklosiceva-pogledati pod "ispovesti-Vlado M."...i sve ce vam biti jasno...
Takvi brojevi moraju biti besplatni,ovako su stavljeni u isti red sa horoskopima, tarotima i ostalim sranjima...
Takvi brojevi moraju biti besplatni,ovako su stavljeni u isti red sa horoskopima, tarotima i ostalim sranjima...
SAMO CEO ŽIVOT...
- miratesman
Dr.Bora Lazic radi na privatnoj klinici za bolesti zavisnosti u Bg.Klinika se nalazi na Vracaru u ul. Miklosiceva.On je vrhunski doktor ali su njegove usluge preskupe.Ja sam za 6-7 meseci lecenja svoje cerke platila oko 14000 EUR-a.Klinika je zatvorenog tipa a lecenje po uzoru na lecenje u Anerici obzirom da je on doktorirao na klinici "Beti Ford" a inace lecenje se uglavnom bazira na SUBOXONU.
Toliko o Dr.
A o uspehu izlecenja - minimalna.Iz tog razloga pokusavam da dodjem do adekvatner komune za svoje dete.Jer posle skoro 3 godine ona je na minimalnoj terapiji,a imala je 3 recidiva,tako da je uspesnost izlecenja?????
Nije korektno da se tel. usluge naolacuju,nije cak ni humano,ali bolje i to nego nista.
Toliko o Dr.
A o uspehu izlecenja - minimalna.Iz tog razloga pokusavam da dodjem do adekvatner komune za svoje dete.Jer posle skoro 3 godine ona je na minimalnoj terapiji,a imala je 3 recidiva,tako da je uspesnost izlecenja?????
Nije korektno da se tel. usluge naolacuju,nije cak ni humano,ali bolje i to nego nista.
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
- mallazemun
Ljudi ja sam do decembra meseca radila u call centru,kod Bore i mogu vam reci da je on jedan kriminalac koji dere ljude,a call centar je tako naprevljen da svaka rec koju smemo da izgovorimo je unapred smisljena i svodi se na to da nagovaramo ljude da dodju na Borinu kliniku......Posle godinu i po dana sam napravila recidiv,i naravno tada sam zavrsila karijeru u call centru kao i u Miklosicevoj......RUSI,tj klinika Dr.Vorobjev je zakon........verujte mi,prosto mi je zao para bacenih kod Bore........
...zlo ne spava....
Jeste, ja sam o Boru mnogo pisao... Bilo je to davno i bio sam drogirani klinac. To bi trebalo uzeti sa rezervom. Ili mozda i ne bi...
Rekao sam genijalnu stvar i vrijeme je da se povucem u mirovinu.
Rekao sam genijalnu stvar i vrijeme je da se povucem u mirovinu.
mallazemun wrote:Ljudi ja sam do decembra meseca radila u call centru,kod Bore i mogu vam reci da je on jedan kriminalac koji dere ljude,a call centar je tako naprevljen da svaka rec koju smemo da izgovorimo je unapred smisljena i svodi se na to da nagovaramo ljude da dodju na Borinu kliniku......Posle godinu i po dana sam napravila recidiv,i naravno tada sam zavrsila karijeru u call centru kao i u Miklosicevoj......RUSI,tj klinika Dr.Vorobjev je zakon........verujte mi,prosto mi je zao para bacenih kod Bore........
Treba ga tuci i prijaviti........nekome.....je...m ga u u...a musava . Grrrrrrr kako me naljutilo ovo .....
cucla cucla cuclica
- mallazemun
Veruj mi Adame tako je bilo,i jos svasta se desavalo....Ljudi pamet u glavu i dobro razmislite u cije ruke stavljate vase zivote...pozz svim dobrim ljudima......
...zlo ne spava....
najgore od svega sto on za to uzima masne pare,sto rece adam: jebem ga u usta musava(bez cenzure)...
- mallazemun
Za godinu i po dana mene je ta klinika kostala oko 11.000e.....A da je bilo makar trajnog efekta a ne privremenog...Ma samo kad sam ja sad ok,je..es pare....uzivajte....
...zlo ne spava....