DOSADAN,ALI ZNA KUDA CE

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

djomlac

Re: DOSADAN,ALI ZNA KUDA CE

Post by djomlac »

no pain no gain :drinkers:
bojanol

Post by bojanol »

Ne daj se Pjer, sve dodje i prodje, pa i sranje.
rajouno

Post by rajouno »

ne znam kakvo da je sranje u pitanj,ima jedno pravilo-a ono glasi :' NE PREDAJ SE NIKAD! '
PER ASPERA AD ASTRA...
narcohimno

Post by narcohimno »

rajouno wrote:ne znam kakvo da je sranje u pitanj,ima jedno pravilo-a ono glasi :' NE PREDAJ SE NIKAD! '
mudro zboris rajo numero uno...TAKOOO JEEEE...INDO GRASA,KAJINA TERASA,IMAM SVOJE HEDOVE,BOLI ME KOBASA...
heroinapg

Post by heroinapg »

SVAKI DAN JE NOVI DAN, KAKO MOZE DA TI BUDE DOSADAN?!
dobri su bili

Ko to tamo qca pjevajuci
perica

Post by perica »

Ako sam ja iole pri sebi ,da me pas pojede.
za desetak dana punim 38,,i taman kada sam se doveo u red,skoro po svim pitanjima. eto,mene u skroz drugom svetu kako se ponovo sjebavam.
pronasao osobu koja je i vise nego tolerantna,imala vec iskustvo sa tako nekim koje iz ovih filmova. za mene od pocetka znala da sam na putu da uz njenu pomoc skroz napravim pecat ,kada je ovo sranje u pitanju. medjutim,kao i vecinu nas ljudio,pogotovo narkomana ,pamcenje najkrace drzi. pogotovo kada je u pitanju klackalica,kriza,i uzimanje.
pre jedno mesec dana pokusam da se unormalim.krene super,cak za nepoverovati kako lagano,ali jedno peti,sesti dan odjednom kazem zeni,daj mi novce da odem da se .... ona izvadi i da mi. e,posle toga krece svima dobro poznato ludilo nastavka.i,evo ,dva dana sam skroz u zajebu ludila,sada vec uz druge probleme pocinje da biva neizdrz.
e,da je samo kriza u pitanju,bilo bi i nekak,mada mi je odavno sve teze i teze sa njom,
i,moja ljubav pocinje da gubi i volju i strpljenje,neke finansije,koje i nemaju mnogo veze sa sranjem su se popele do same granice neizdrza,a to me tek razdvaja kao sto se kosti od misica razdvajuju u onom stanju.
vise nemam skoro nikakav cilj za bilo cime. naravno,da nije moja ljubav u pitanju,bacio bih se na konzumaciju dokle bude islo.
ovako sam niti ovamo,niti onamo. sta da vise radim,stvarno nemam predstavu. skinuti se hocu,to mi je vrlo jasno i obavezno. ali,me razvaljuje da li ce ljubav moja imati vise strpljenja i zivaca za svo ovo hocu da piskim,necu da piskim...............sve u svemu bas sam lose. a,11 meseci mi je islo bas dobro. perica
joesspappa

Post by joesspappa »

Sta je bilo bilo je. Idemo iz pocetka...
Mozes ti... verujem da mozes... kad su mogli drugi sto ne bi i ti!?
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
perica

Post by perica »

hvala druze. ovaj put je bas nekako -nikako
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

perice ne daj se,ti si legenda ovog foruma,i ja sam poklekao po 168 put ali jbga,moramo gurati dalje,ne daj se i veruj u sebe,znas da mozes

pozz i drz se
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
rajouno

Post by rajouno »

Ej,pa sve da ona i ne izdrzi-moras ti,zbog sebe!!!Nikada nije kasno da se covjek zainteresuje za neje stvari u zivotu Perice,al' za to je potrebna bistra glava...Sjecas li se kako sam ja bila sje*ana,i morala sam sve da izguram sama,bez ljubavi pored mene,ali ipak izdrzala sam...i tako ce biti do kraja zivota!!!
PER ASPERA AD ASTRA...
Post Reply