Alkoholizam i narkomanija u jednoj porodici
Moderator: sanela
Re: Alkoholizam i narkomanija u jednoj porodici
Ajde bre,i mene si sad rasplakala...ali bas
PER ASPERA AD ASTRA...
crno vino je bolje sto je starije-sorry na poredjenjujedva čekam da te zagrlim kad budem dolazila u Bg
Nema veze za vino, sto se mene tice ,meni bi i spiritus bio dobar,
(koga briga star ili ne samo da radi...)
Elem, hocu reci SVE JE ZA MENE SIGURNA SMRT, sto nije trezan i bez tableta OBICAN ZIVOT!!!
Imam i ja jednu lepu izrekicu, koja me vodi (neko MUDAR je to davno-ne dzabe- smislio):
NA MLADIMA SVET OSTAJE
lJUB LJUB LJUB
(koga briga star ili ne samo da radi...)
Elem, hocu reci SVE JE ZA MENE SIGURNA SMRT, sto nije trezan i bez tableta OBICAN ZIVOT!!!
Imam i ja jednu lepu izrekicu, koja me vodi (neko MUDAR je to davno-ne dzabe- smislio):
NA MLADIMA SVET OSTAJE
lJUB LJUB LJUB
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
- decak_iz vode
i kako bi u zoo???????
ja nisam bio u bg zoo vrtu sigurno 2,3 godine a to mi je bila omiljena destinacija kad sam kao klinac dolazio u beligrad...
ja nisam bio u bg zoo vrtu sigurno 2,3 godine a to mi je bila omiljena destinacija kad sam kao klinac dolazio u beligrad...

U ZOO vrtu je stvarno odlicno. Ni ja nisam bila jako dugo, ali sada me cerka nagovorila.
Nisam ni nju dugo vodila jer je jbno skupo i uvek je bilo - za nas - 500dinara, al ajde.
Ostale smo nekoliko sati i ima da se vidi svasta, samo najmanje ima majmuna, sto je mene malo razocaralo.
Valjda su se negde preselili, xa xa xa
Sve u svemu: Strasno sam se umorila i shvatam da nemam ni malo kondicije i da mi smeta sunce.
Naucicu da i to izdrzim, pijem one tabletice Bkomplex, tj. beviplex (kazu pametniji da tako treba nama pijancima taj B vitamin)
Dogovorile smo se da svake nedelje zujimo negde napolje. Valjda cu ispostovati to. Nije strasno, jbg a i matora sam.
Sinove sam vodila svuda i cesto, ali tada sam bila OK, a i mlada.
Uglavnom slika o spoljnjem svetu mi je IPAK ISTA, ko ono rece neko vece od vas, jbt, samo turbo, fensi i pink :smt078
Narod oko mene nije poludeo, nego NIKAD NI NIJE BIO NORMALAN, sta cu kad sam ja bolja od njih
nisam kriva sto se ne uklapam. :finger: (da prostite)
Nisam ni nju dugo vodila jer je jbno skupo i uvek je bilo - za nas - 500dinara, al ajde.
Ostale smo nekoliko sati i ima da se vidi svasta, samo najmanje ima majmuna, sto je mene malo razocaralo.
Sve u svemu: Strasno sam se umorila i shvatam da nemam ni malo kondicije i da mi smeta sunce.
Naucicu da i to izdrzim, pijem one tabletice Bkomplex, tj. beviplex (kazu pametniji da tako treba nama pijancima taj B vitamin)
Dogovorile smo se da svake nedelje zujimo negde napolje. Valjda cu ispostovati to. Nije strasno, jbg a i matora sam.
Uglavnom slika o spoljnjem svetu mi je IPAK ISTA, ko ono rece neko vece od vas, jbt, samo turbo, fensi i pink :smt078
Narod oko mene nije poludeo, nego NIKAD NI NIJE BIO NORMALAN, sta cu kad sam ja bolja od njih
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
- decak_iz vode
Baba Naca wrote:U ZOO vrtu je stvarno odlicno. Ni ja nisam bila jako dugo, ali sada me cerka nagovorila.
takvi smo svi mi umetnici....ne uklopljeni

- nenormalan-a-lud
u pravu si decace iz vode mi slobodni umetnici kad smo pod dejstvom raznoraznih supstanci ne obracamo paznju na svet oko nas,i ona kad se iscistimo pitamo se gde su bilo ovi ljudi,svo ovo vreme,ali oni su tu,samo mi nismo bili tu,zato je meni sve cudno kad se skinem privih nedelju,dve,tri,svakog coveka studiram,mislim gde ce,sta radi,da li on ima problema,ili je srecan,ili nesrecan i slicne gluposti,tesko je prilagoditi se
ali i to prodje,moramo biti optimisti,a ne kao onaj aforizam:postao sam pesimista,to je rezultat mog dugogodisnjeg optimizma
ali i to prodje,moramo biti optimisti,a ne kao onaj aforizam:postao sam pesimista,to je rezultat mog dugogodisnjeg optimizma

bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
- PROČITAJ ME
J E D A N V E L I K I P O Z D R A V Z A NAŠEG NAJSTARIJEG HEROJA......... Samo naprijed ja vam se mnogo divim...... pusa......

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Ej Naco ,svaka cast sto se trudis oko kcerke.vidjeces i ti ces se bolje osjecati,pocelo je lijepo vrijeme-malo aktivnosti samo ce ti prijati...
I ja sam sad bila u zoo vrtu,posle sto god..zamalo me zadrzase tamo,htjela majka da pita Bojovica da mi rezervise najbolji kavez ahhahahah salim se naravno,bila sm sa mojima i mogu ti reci da se i meni zavrtjelo u glavi :rolleyes:
Mene su najvise imresionirali lavovi i tigrovi,i naravno opiceni bijeli paun,koji se dere kao lud

I ja sam sad bila u zoo vrtu,posle sto god..zamalo me zadrzase tamo,htjela majka da pita Bojovica da mi rezervise najbolji kavez ahhahahah salim se naravno,bila sm sa mojima i mogu ti reci da se i meni zavrtjelo u glavi :rolleyes:
Mene su najvise imresionirali lavovi i tigrovi,i naravno opiceni bijeli paun,koji se dere kao lud

PER ASPERA AD ASTRA...
Bakuta, Babushka, ma Naco bre...
Budi dobro i dobra.da ne budes modra
.Na muci se poznaju junaci, a ti si Junak-nas!
Budi dobro i dobra.da ne budes modra